2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
ben gyno ferro almayı unutuyorum üç gündür hanımlar... bitmiş evdeki, koşturmaktan kafa kalmadı.. sorun olur mu ki acaba?
Sorun olacağını sanmıyorum. Çünkü ben bir ay önce zehirlenmiştim ve o sırada dr 4gün hiç bir vitamini içme mide bağırsak biraz rahatlasın demişti. Yinede ihmal etme sen.

Canim bi de hemen yakistirma yapiyorlar benim teyzemin kizi ogretmen bir heves cocugunu 4 yasindayken bir teste soktu cocuga disleksi dediler yani hani e harfi gibi harfleri ters yazan ters goren cocuklar var ya iste ondan... bu cocuklar zeki olmasina zeki oluyor ama mesela okumayi 2 3 yilda zor ogreniyorlarmis. Neyse bizimki sak diye okumayi ogrendi 5 yasindayken disleksilikten eser yok cocukta... suan 10 yasinda ortaokulda... onlara kalsa normal okula gitmemesi lazimdi yani 30 dk da cocugu bir kaliba sokuveriyorlar...

Sakin kendini sikma bundan seneler once hamile bir anne hapsirirken kendini sikti bitkisel hayata girdi haberlerde vermislerdi cok cok etkilenmistim sakin ha kendini sikma hapsirmaktan bebege birsey olmaz bak ben bu halimle bile hapsiriyorum Allah a emanet.

Basiniz sagolsun cok cok zor bir durum Allah dusmanima vermesin . Rabbim sabirlar versin. Hepimizin eslerini evlatlarına bagislasin Allah im yuvalari eksik birakmasın.

Sorun olacağını sanmıyorum. Çünkü ben bir ay önce zehirlenmiştim ve o sırada dr 4gün hiç bir vitamini içme mide bağırsak biraz rahatlasın demişti. Yinede ihmal etme sen.

İyi bari, yarına hatırlatma yazdım telefona,,, mutlaka alıcam. Bir de üst kat eczane işyerinde,, tamamen unutkanlık (( çok saol

Evet aynen,, halbuki kendi pedagogumuz hiç öyle değil. Ben sırf özel olduğu için hani "acaba" kalmasın aklımızda diye devlet olsun istedim ama çocuk bile rahatsız oldu kadından.. akşam sordum hiç sevmedim anne yarın pembe ablaya gidelim dedi. (kendi pedagoguna pembe abla diyo nedense :)

Alıntılarımın hepsi gitmiş başınız sağolsun arkadaşınız için ailesine sabır diliyorum çok zor , ayrıntılı usg si iyi geçen arkadaşlar maşallah cinsiyet öğrenenler hayırlı olsun inşallah birimde 2. Kızım geliyor netleşti şükür bebek şampuanı için 2 yaşına kadar sebamed kullandım her türlü ürünü sonra dalin ve Johnson baby dönüşümlü hala da öyle artık kendisi seçiyor gerçi bu akşam bende kasıklarda hissediyorum bebişi aşağılarda dolanıyor sanırım hala yukarı çıkmamış BiZimki de ama doktor bişey yasaklamadı bugün özellikle sordum yürüyüş ilişki ve iş yapma mevzusunu sorun yok dedi ama derecesi düşük demekki dedim sizin yazdıklarınızdan

Kalça ağrısı cumartesi benimde 4 saat avm de kızla vakit geçirince iptal oldu sabah 5 e kadar ağrıdan uyuyamadım normalmiş ve idrar kaçırma mevzusu bende de var en başından beri oradaki bağlar gevşediğinden normal dedi bide normal Doğum geçmişi olduğu için üstüne tuz biber modu aklıma gelenler bunlar haftaya ayrıntılı için randevu alcam Sadi konuktan bakalım ne zamana vericek istediğim görüntü falan vermezse dışarda da çektiricem anı kalıyor çünkü kızımda ara ara açıp bakarız hala

Bende bu akşam pek iyi haberler almadım kardeşimle eşinin araları pek iyi değilmiş daha yeni doğum yaptı eşi bebeği alıp annesine gitmiş bu akşam kardeşimle konuştuk sorunlar bebek ten öncede vardı diyor çok üzüldüm inşallah duzelirler

Kadınların en çok yaptığı hata çocuktan sonra düzelir herşey mantığı işte daha bir ay olmadı doğum yapali en güzel zamanları olucagini yerde üzüntüler bana bu akşam kabuslar göründü yine (

Ben yıldırıma gitmiştim canım

Canım inşallah düzelir araları konu ne bilmiyorum ama sonuçta kadın da daha lohusa destek olmak lazım böyle hassas bir dönemde

Hayrli olsun ikinci kizin cnm

Cnm zor bir durum Rabbim kimseye aile huzursuzlugu vermesin ins duzelir aralari sende cok etkilenme sonucta hamilesin bebeginide dusunmen lazm

Canım inşallah düzelir araları konu ne bilmiyorum ama sonuçta kadın da daha lohusa destek olmak lazım böyle hassas bir dönemde
söyledim canım idare et dedim ama konu baya karışık daha önceden sineye çekilmiş şeyler şimdi patlak vermiş kardeşimden dinledim tabi sadece yanlış anlicak diye kızada bişey soramiyorum arada kaldım sorsam dinlesem derdine derman olamazsan.daha çok üzülücem

Canim ne olursa olsun kardeşin alttan alsin bir de logusa depresyonu vardir onda... elinden geleni yapsin Allah yardimcisi olsun insallah hersey duzelir.

İnşallah düzelir araları zamanla kardeşin alttan almalı bu dönemde lohusa kafası başka bi dünya biliyosun sende fevri hareket edilmemeli Rabbim kolaylık versin inşallah

Allah razı olsun hepinizden belki birimizin duası ona merhem olur. Hastaneye gidip görmeye cesaret edemiyorum onun karşısında ne diyeceğini bilmeden oturmak çok zor olsa gerek . Galiba bir şeyler içine doğuyo ki durup durup ben çok güçlü olcam deyip anılarını anlatmaya başlıyormuş bunların karşısında metanetini koruyup oturmak çok güç olacağından gidemiyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…