2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Cok zor bir durum ne git diyebiliyorum ne de gitme... bir yanda boyle bir durumda arkadasinin yaninda olamamanin vicdani bir yanda ya gidip de metanetini koruyamazsan in soru isareti gercekten kelimelerin kifayetsiz kaldigi bir durum

günaydın kızlar öfff iş yerim sıkıcı olmaya başladı yerime eleman aldılar kız salya sümük grip dünden beri dibimde uzak otur diyorum yok bana da gecicek az kaldı

insallah düzelirler.sende kendine stres yapma.
insanın saglıgı yerinde olsun ,hersey yoluna girer insallah...

Çok zor... Allah sabır versin.. evladını ona bagıslasın...
Lohusalık durumunun üzerine bu kayıp... Birsey diyemiyorum

Ben de ptesi salı gideceğim canım sadi konuğa umarım bir haftaya verirler randevuyu çok bekletmezler. Ben de merak ediyorum nasıl olacak detaylı ultrason diye. Eşim de gelmek istiyor acaba video çekmemize izin verirler mi? Sanmıyorum ama bari eşimi soksalar içeri, o bile şüpheli.

Merhaba benimde previa marjinal bana herhangi bir ilaç uygulaması olmadı sadece 10 gün rapor verdi 10 gün sonra gel bakalım tekrar dedi. Acaba bebiş vajinaya çok mu yakın düşük tehdidi için proluton depot kullanılıyor vajina hareketini azaltıyor çünkü ilaç.

Canım çok zor bir durum. Ne desem bilemiyorum, gerçekten çok acı. Allah sabır versin inşallah.

Aynen cumartesi 6 saate yakın AVM'deydik. Hem de koşturma şeklinde, ordan oraya. Sanki günler torbaya girdi, ülkede kıtlık çıkacak. Sonra 2 gün felaket bir kalça ağrısı çektim. Doktor, hamilelik ilerledikçe kalça ağrısı olabilir. dedi. Zor bir ağrı. Bir daha gezmem o kadar çok :)

Günaydın kızlar Alışverişler ne alemde neler aldınız neler kaldı eksik

Hastane çıkışları, zıbını, tulumu falan var bol bol. :) Çoğu da hediye. Başka bir şey almadık henüz.

Ama haftasonu baya bir belirledik alacaklarımızı. Bebek arabası falan beğendik, odası için de bu haftasonu Çilek mobilya'ya bakıcaz. Zaten başka bir şey var mı :) Emziktir, biberondur markaları belirledim, odası geldikten sonra alırız. Bizde durumlar bu. Ben gezerken çok yoruluyorum, artık ufak şeyleri netten sipariş vericem.

Günaydın kızlar Alışverişler ne alemde neler aldınız neler kaldı eksik

Arabamızı Almanya'dan bi arkadaştan rica etmiştik, o getirdi bu hafta. Çok çok çok beğendim bu arada hanımlar, kesin tavsiye ederim düşünenler için... onun dışında hastane çıkışı, battaniye, müslin ve biraz da kıyafet aldık ama ilk kızımdan aşırı derecede kıyafet kaldığı için abartmadık. Şimdi de babytech beşik ve minik bi dolap + şifonyer alıcaz. Küvet de mothercare'inkine karar verdik. Onun dışındaki ufak tefeklere acele etmiyorum, doğumdan bi ay önce bi e-bebek yapar hallederiz.

Hediyeleri erken mi verdiler Can'ım, kaçar tane tulum zıbın falan alsak yeter dersin? Bebek arabası biz karar veremedik daha dizin aklınızda hangi marka var?

Kizlarr selamm. Cok sukur dun biyopsimi oldum. ilk deneyimimde yasadigim sikintilari yasamadim cok sukur. Bebegimde annesini tekmeleriyle rahatlatti 4 saat karnimin ustune yatinca kendini hissettirdi sonunda :)) biyopsi guzel gecti fakat sonrasi agrili ve bol kusmali gecti bebekten dolayi cok fazla ilacta veremediler uykusuz bir grceden sonra sabahi ettim cok sukur ve bugun kismetse taburcu olucaz 11 nisanda da ayrintilimiz var ins ordanda da hayirli haberlet aliriz. En kotusyde oglumdan ayri kalmakti ewe gitmeyi dort gozle bekliyorum ama cok sukur en zorunu atlattim. Hepinizdende Allah razi olsun dualariniz sayesinde hersey yolunda:)) bizden haberler bi kadar kizlar gorusmek uzere.. .

Yorumları okudum çok üzüldüm eşini kaybeden kardeşimize Allah sabırlar versin.. Bebeğine rabbim hayırlı ömürler nasip etsin çok zor bir durum (

bel ağrısı bende de var kızlar yatakta sağdan sola dönerken aniden kalçamın üzerindeki bölgeye ağrı giriyor sinir sıkışması gibi, kalıyorum o pozisyonda kımıldayamıyorum. Magnezyum eksiği olabilir mi acaba?

Birde ayrıntılı ultrason için perinatologlara ve radyologlara yönlendiriyorlar. Şuan bulunduğumuz yere yakın perinatolog yok ama radyologlar var. Siz hangisine gideceksiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…