2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
ay çok teşekkür ederim bakayım bir. benim arabam kia rio kızımında arabası var birde oğlumun olcak biryerde katlanınca ne kadar duruyor gidip bakmak lazım

oyyy o da küçük baya evet.. Allahtan benim kız binmiyo zaten artık, oldum olası da nefret ediyodu hoş... bi taneyi de bi şekilde sokuşturucam artık rica ederim bu arada, işinize yarar umarım :)

Canım Allah in izniyle hersey yoluna girecek insallah guzel haberlerini bekliyoruz.

Radyologa gittim gidebilirsin illa perinatolog sart diye bir durum yok cnm eger orada riskli birsey cikarsa Allah korusun o vakit perinatologa yonlendirirler.

geçmiş olsun canım inşallah ayrintilidanda güzel haberler alırsın

Ben radyologa gidicem canım bulunduğum ilde peritonolog yok şart değil diye biliyorum
Ben başından beri ayda bir gidiyorum
bende pıtır pıtır bi hareketlenme duyuyorum ama eminde olamıyorum. özellikle akşamları sırtüstü yatınca oluyor.
tetonoz aşılarını ne zaman vurulacaksınz
4 nisana gün verdi bana sağlık ocağı ozaman. Vurulucam

ANladım canım inşallah araları biran önce düzelir sende üzme kendini lütfen haklarında hayırlısı olsun inşallah

Merhaba kızlar bende bugün de kontrolüne gittim. Çok şükür bebeğim iyi gelişimi haftası ile uyumlu kesin erkek cinsiyeti bizimde detaylı usg randevumuzu aldım 14 nisana radyolog yapacak . 250 tl fiyatı kan sayımın biraz düşmüş gynoferrosanol ve magnezyum tb ekledi şimdi. Decavit+gynoferrosanol+epa 500 omega3 + d vitamini alıyorum

Selam

Ben normalde de perinatologa gidiyorum ,her defasında daha detaylı net bilgiler veriyor.Kafam rahat oluyor...
Istanbul anadolu yakasında benimki,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…