Kızlar bir şey soracağım bu aralar bebeğin tekmelerini çok aşağılarda hissediyorum. Sanki az daha inse pırt diye çıkacak gibi arada böyle aşağılarda hareketlerini hisseden var mı?
Canim bi sakin ol stres yapma olsun cumartesiye al randevuyu surda 1 qun kalmis zaten beklersin nolacak...insaAllah sorun cikmaz dualarim seninle
Canım sakin ol öncelikle.. Kötü düşünmemekte çalış..
Canım sakin ol öncelikle..kotu düşünmemeye çalış bebegine konuş sürekli.. aynı durumdayız seninle o kadar iyi anlıyorum ki seni..umarim bizim bebisler sadece minyondur.. ben daha gitmedim kontrole haftaya gitcem..Ama beslenmene biraz ağırlık ver istersen mutlaka faydası olacaktır.. Benimde iştahım yok yemesem akşama kadar bişey yemem..ama zorluyorum kendimi et sut yumurta yemekten için dışıma çıktı umarım faydası oluyodur.. yeter ki iyi olsunlar
Dualarinizda eksik etmeyin bizide kizlar hepimizin bebeği sağlıkla zamanında gelsin insallah
Canım ben de aşağıda hissediyorum bazen, bir kaç kişi de yazmıştı öyle hissedenler var. Ama bugün doktordan öğrendim ki onlar tekme değilmiş. Bebeğin vücut hareketleriymiş. Ayakları şuan neredeyse göğüs hizasında dedi. Bazen bizi yanıltıyorlar, sorun olduğunu sanmıyorum.
İyi bari kızlar ya. Bu Cuma dr a gitmeyi planlıyordum dr yokmuş haftaya kaldı gidebilseydim içim rahat ederdi. Genelde kontrol öncesi bende böyle tedirginlikler başlıyor..benim hep oyle canim.
J
Kendi doktoruna git bir cnm ultrsnlami bakti baska doktor
Geçmiş olsun canım bebeğin suyu nasıl peki?bende yememle alakalı diye düşündüm hep ama bu doktor 4 haftalık bi fark normal olmadığını söylüyo napıcağımı şaşırdım cumartesi perintoloğa gidicem inşallah herşey normale döner sende gidince bana haber ver lütfen
Gece yatarken süt içmek muz yemek bebeğe kilo aldırıyor diyorlar bol su cumartesine kadar bunları yapin inşallah hemen fark eder .
canim kendini zorlamaya calissan biraz.daha iyi beslenirsen duzelir belki.
hemen bir doktorun dedigiyle canini sıkma. dur bakalim diger doktor ne diyecek.
Ahhh ahhh sorma ben bekarken hic bunu ciddiye almadim hic onemsemedim hamile olunca kafaKafana gore doktorun vermedigi vitaminlere basliyorsun(yanlis hatirliyorssm lutfen duzelt:)) ama doktorun vermis oldugu tedaviyi de yarim birakiyorsun. Ne yapiyorsun sekerim sen oyle :)) Canim tiroid tedavisi sadece bebek icin degil senin icin de onemli. Ayrica bebegin beyin gelisimi icin soyledikleri dogru ancak belli haftaya kadar senin tiroid bezlerini kullaniyor bebek. O yuzden de tsh yukselmemesi lazim gebelikte. Ama yanlis bilmiyorsam bu haftalarda artik kendi tiroid bezleri olusmus olmasi lazim bebegin ve doktorun buna ragmen yeni mi basliyor iyot takviyesine?
Ahhha ahhh iste benim salak kafam ben bunu bekarken hic onemsemedim hamile olunca dank ettiKafana gore doktorun vermedigi vitaminlere basliyorsun(yanlis hatirliyorssm lutfen duzelt:)) ama doktorun vermis oldugu tedaviyi de yarim birakiyorsun. Ne yapiyorsun sekerim sen oyle :)) Canim tiroid tedavisi sadece bebek icin degil senin icin de onemli. Ayrica bebegin beyin gelisimi icin soyledikleri dogru ancak belli haftaya kadar senin tiroid bezlerini kullaniyor bebek. O yuzden de tsh yukselmemesi lazim gebelikte. Ama yanlis bilmiyorsam bu haftalarda artik kendi tiroid bezleri olusmus olmasi lazim bebegin ve doktorun buna ragmen yeni mi basliyor iyot takviyesine?
Doktor her şeyi doğrudan söyler sen ona bakma. Daha yapıcı düşün. Cumartesi gunune almışsın randevu. O güne kadar iyi beslenmeye çalış lütfen ihmal etme sakın. Önünde üç gün var. Belki bebisi üç günde güzel beslersen daha güzel bir sonuç alırsın.
yapıyorum canım inanki ama bilemiyorumki ne var problem inşallah beslenmeyle çözebiliriz
Canım neler hissettiğini anlıyorum. Beslenmene çok dikkat et. Canını sıkma, Allah'ın izniyle bir şey olmaz. Haplarını da ihmal etme, bir de bol bol et ye her şey yoluna girer inşallah.
Canim bende oyleyim hatta esime diyorumki alttan qorunecek kolu bacaqi nerdeyse diyorum o derece yani :)Kızlar bir şey soracağım bu aralar bebeğin tekmelerini çok aşağılarda hissediyorum. Sanki az daha inse pırt diye çıkacak gibi arada böyle aşağılarda hareketlerini hisseden var mı?
Ahhh ahhh sorma ben bekarken hic bunu ciddiye almadim hic onemsemedim hamile olunca kafa
Ahhha ahhh iste benim salak kafam ben bunu bekarken hic onemsemedim hamile olunca dank etti4.haftadan itibaren kullaniyorum tsh dustu cok sukur ama iste 1 ay oncesinde basladi bu iyota oyuzden diyorum qec kaldimmiki diye...ya benim vitamin isteme meselem qun icinde pek bisey yiyemediqim.icin istedim yoksa doktorum qerek yok dedi zaten biraktim.decaviti kullanmiyorum kac qundur ama omeqaya devam edicem sadece
Canim herkes iciyo etrafimda ama bende diyorumki acaba fazla vitamininde zarari olurmuki falanCanım şahsi görüşüm decavit'i bırakmaman yönünde. İçinde hem demir var, hem bir sürü vitamin. Doktor bana bugün yeniden decavit'in çok önemli olduğunu mutlaka içmem gerektiğini söyledi.
Canim herkes iciyo etrafimda ama bende diyorumki acaba fazla vitamininde zarari olurmuki falan
Doktorunun uygun gordugu ilaclara devam et canim sen yine. Doktoruna da gun icinde duzgun beslenemedigini israrla soyle ki belki baska bir takviye verir.Ahhh ahhh sorma ben bekarken hic bunu ciddiye almadim hic onemsemedim hamile olunca kafa
Ahhha ahhh iste benim salak kafam ben bunu bekarken hic onemsemedim hamile olunca dank etti4.haftadan itibaren kullaniyorum tsh dustu cok sukur ama iste 1 ay oncesinde basladi bu iyota oyuzden diyorum qec kaldimmiki diye...ya benim vitamin isteme meselem qun icinde pek bisey yiyemediqim.icin istedim yoksa doktorum qerek yok dedi zaten biraktim.decaviti kullanmiyorum kac qundur ama omeqaya devam edicem sadece
Ne zor demi bu annelik sorumluluk ayyy kendimi qectim ya suan herseyimi bebeqe qore ayarladim :):) tmm canim ben devam edeyim pazartesi doktora qidecem ozaman tekrardan bi sorarim tesekkur ederim :)Canım fazla vitamini atıyor zaten vücut. Hadi magnezyumu mutlaka iç diyemem ama decavit'i bir de omega3'ünü bence mutlaka iç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?