2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Bnm doktorumda perinatolog ,memnunum da.Istersen ona da gidebilirsin.Anadolu yakasında ,sen ne taraftaasın?

evet boyu ıyı dedı hatta 22. haftadan berı uzun boylu olacak dıyor doktor ama kılosu hep az gelıyor bana. bakıyorum bu haftalarda 1200 kılodan bahsedılıyor bnmkı daha 814

nerde az yaa,sende he bak 3 farklı yerden baktım neler yazıyor.
Takma bu kadar allah askına.Masallah saglıklı olsun da,belki zayıf ,minyon bir bebek olacak.Olabilir. üzülme yanii.

*27. gebelik haftasında bebeğin boyu yaklaşık 37 cm, ağırlığı 875 gram kadardır

*Bebeğiniz bu haftada 1000 grama yaklaşmaktadır fakat her bebek bir olmayacağı için bu ağırlık biraz farklı olarak 650 gram ile 1500 gram arasında değiş edebilir.

*27. hafta 36.6 cm 875 gram

Takılma canım hemen,doktorlar gördügü en ufak seyi söylemek zorunda malum...
Bir de gerçekten ciddi birsey olsa,onu da emin ol söylerdi,ama bak kafana takacak bisey yok demiş.Sen beslenmene vs güzel devam et,2 hafta sonra insallah güzel haberler veririsin bize .

Tabiki veririm..sende öyle haber ver mutlaka..Duzelicek herşey

Reactions: SUU

gun icinde nasil besleniyorsun,neler yiyorsun canim?

gun icinde nasil besleniyorsun,neler yiyorsun canim?
Kahvaltimi cok quzel yaparim canim aklina ne qelirse yani 2 yumurtam kesinlikle var yani.Oqlen meyve ceviz vs eqer yemek yoksa yemem meyveyle qecistiriyorum aksamda yemek iste qenelde et kullanmaya calisiyorum ama kesinlikle sut icmiyorum daha dun basladim icmeye benim oqle yemeqi aliskanlik yapmam lazim benimde 5 qun qeride cunku

Benimde 133 çıktı doktor sınırda dedi diyetisyene gönderdi Diyetisyende sekerli şeylerden uzak durmami söyledi. Fazla kilom olmadığı için sekerde çok yuksek olmadığı için ağır diyet uygulamıyorum dedi. 1 ay sonra tekrar çağırdı. Doktor çağırmadı ama tekrar şeker için

İnşallah canım amin

İnşallah canım amin.

Bebegimin femur kemigi 6 gun geri cikti. Doktor detayli ultrasonu temiz cikti hic bir sorun yok dedi ama benim icim icimi yiyor. Bugun 27+3 kilosu 1067gr ultrasonda da gunuyle uyumlu ama bacaklari 6 gun kisa. Sizlerde var mi bu turden bir durum? Endise etmeli miyim?

6 gün bir şey değil, ölçüm hatası bile olabilir. Benim bebeğimin de bazen karnı 3-4 gün geride çıkıyor bazen 1-2 gün ileride, birebir uyumlu olması zor haftasıyla. Doğduktan sonra da öyle değil mi kimi bebek daha zayıf, kimi bebek daha kısa, bebekten bebeğe de değişiyor yani. O değerler de ortalama değerler, 6 gün için canını sıkma bence bir sonraki randevuda yetişmiş olur bile.

Kızlar biz hala Bebek arabası alamadık ne alalım tecrübeli annelerden ve alanlardan tavsiye aşayım

normalde de icmez miydin sut,yoksa simdi mi icemiyosun?
ben de boyle besleniyorum. eti cok fazla yemiyorum ben de
ogle yemegi aliskanligi hamilelikten once yoktu. simdi yine tam yok ama yemek varsa yiyorum.

Canim hep geride cikiyordu ama 1-2 gun bu defa 6 denilince beni korkuttu. Detayli ultrasonda da çıkmıştı ama hic onemli degil demisti perinarolog. İnsallah oyledir.

kizlar seker yuklemesini kacinci haftada yapti doktorunuz?
bir de ben bugun 24+5 im. bana doktorum hic kan tahlili yapmiyor. sizde de boyle mi? yapilmasi gereken tahliller oluyor mu bu haftada?

Canim ben 3. Cocugumda şöyle bir durum yasadim. 6. Aya kadar hersey normaldi daha sonra 3 ayri dr da bebegin basinin baska vücudunun başka ayaklarinin gelismesinin başka haftalara ait old. Sakat dogabilecegini hicbirseyden emin olmadiklarini soylemislerdi. Anlican basi 32 haftaysa vücudu 29 hafta diyorlardi bebegim digana kadat aglayop uzulmekten helak olmuştum. Dr bana suni sanciyla dogum yaptirdi ve korku icinde herkes sakat bir bebek beklerken hastanenin ensaglikli ve tombis kizini kucağıma aldim şükür rabbime zor zamanlardi ama bol dua et rabbim yardimcin olsun. Sakin moralini bozma. Kızım 8 yasinda ve cok saglikli Hamdolsun. Sende hemen ayrintiliya gir. Dualarim seninle

kizlar seker yuklemesini kacinci haftada yapti doktorunuz?
bir de ben bugun 24+5 im. bana doktorum hic kan tahlili yapmiyor. sizde de boyle mi? yapilmasi gereken tahliller oluyor mu bu haftada?
Canim ben 24.haftada yaptirdim seker yuklemesini :) walla ben tsh icin her ay kan veriyorumda onun haricinde heralde sknti cikmadikca kan almiyolar diye biliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…