- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Aynen canim walla ayniyiz demekki aliskanlik yapmak lazim :) sutude canim istemiyodu unutuyodum dun basladim insaAllah doqsna kadar usenmeden devam ederim :)normalde de icmez miydin sut,yoksa simdi mi icemiyosun?
ben de boyle besleniyorum. eti cok fazla yemiyorum ben de
ogle yemegi aliskanligi hamilelikten once yoktu. simdi yine tam yok ama yemek varsa yiyorum.
Canim ben 24.haftada yaptirdim seker yuklemesini :) walla ben tsh icin her ay kan veriyorumda onun haricinde heralde sknti cikmadikca kan almiyolar diye biliyorum :)
Yok canim sekerin suresi 28e kadar diye biliyorum.Bak bosuna uzuldun qordunmu masaAllah bebisebugun gittim doktora. bagirsaklardaki genisleme bir oncekine gore kuculmus dedi cok sukur. bebisin 12 saatte 10 defa hareket etnesi gerekiyormus. saymaya baslayacagim yarindan itibaren. 720 gr. olmus.30 cm.
15 gun sonra gel dedi ama sekerle ilgili bir sey demedi. ben de sormayi unuttum. 2 hafta sonra da 26+5 olacagim nasipse. gec kalmis olur muyuz acaba diye aklima geldi de sizlere sorayim dedim.
Yok canim sekerin suresi 28e kadar diye biliyorum.Bak bosuna uzuldun qordunmu masaAllah bebisenasil topladi kendini insaAllah bundan sonrada sorunsuz saqlicakla devam eder
bende süt içemiyorum ya normalde de içmem unutup gidiyorum acaba geç mi kaldımAynen canim walla ayniyiz demekki aliskanlik yapmak lazim :) sutude canim istemiyodu unutuyodum dun basladim insaAllah doqsna kadar usenmeden devam ederim :)
ben şekeri dün yaptırdım temiz çıktı çok şükür. şekerin son haftası 28 diye duydum ama bi bayan 29 haftaydı o da dğn yaptırdı doktor tam sınır haftadasın demiştibugun gittim doktora. bagirsaklardaki genisleme bir oncekine gore kuculmus dedi cok sukur. bebisin 12 saatte 10 defa hareket etnesi gerekiyormus. saymaya baslayacagim yarindan itibaren. 720 gr. olmus.30 cm.
15 gun sonra gel dedi ama sekerle ilgili bir sey demedi. ben de sormayi unuttum. 2 hafta sonra da 26+5 olacagim nasipse. gec kalmis olur muyuz acaba diye aklima geldi de sizlere sorayim dedim.
bende süt içemiyorum ya normalde de içmem unutup gidiyorum acaba geç mi kaldım
ben şekeri dün yaptırdım temiz çıktı çok şükür. şekerin son haftası 28 diye duydum ama bi bayan 29 haftaydı o da dğn yaptırdı doktor tam sınır haftadasın demişti
12 saatte 10 defa hareket ne demek tam anlamadım
senin kaç haftalıkhareketlerini hissediyor musun diye sordu doktor,ben de hissediyorum vuruyor ama normali bu kadar mi bilemiyorum dedim. o da 12 saat icinde farkli zamanlarda 10 defa hareket etmeli dedi. yemek yedikten sonra sola yatinca daha cok hissedersin dedi. bakalim yarin saymaya baslayacagim.
Rabbim içinize tesellinizi versin insallah. Yediklerinize ekstra özen gösterin arkadaşım. Ceviz bal kuruyemiş yeşillik et muz çokça tüketin. Umarım frki kapatır. Dr lar kendilerince haklı olarak herşeyi söylüyorlar. Benim bebeğinin kalbinde de parlaklık görüldü. Dün dr a gittim normal cihazdan bile gördüğünü söyledi. Fetal eko cektirecegiz ama dr un dedikleri beni biraz rahatlattı açıkçası. Biz buzlu cam arkasından bakıyoruz. Bu dediklerimiz var diye bir rahatsızlığı olacak diye birşey yok büyük ihtimalle de yok, ama sorun yok dediklerimizdede sorun çıkmıyor mu çıkıyor. Bu takdir i ilahi, sadece doğum şeklini değiştirebilir diye gözetim altında olmanızda fayda var dedi. Benim icim içimi yesede teselli buldum kısmen. Duadan ve kendimizce cabalamaktan başka ne gelir ki elden. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Bu endişelerimizden de emin etsin bizleri insallah.amin inşallah tek duam şuan beslenemene dikkat demesi doktorun rabbim hayrlısını nasib etsin inşallah
senin kaç haftalık
neden sola yatınca acaba
o zaman 12 tekme şeklinde değerlendirmeyeceğiz de saat 1 de 2 de diye hesaplayacağız anladığım
Merhaba canım bana yükleme 24+5 te yapıldı onun dışında idrar tahlili, hemogram, tsh,ast,kreatin istedi. İyiki de istemiş idrar yolu enfeksiyonu çıktı.kizlar seker yuklemesini kacinci haftada yapti doktorunuz?
bir de ben bugun 24+5 im. bana doktorum hic kan tahlili yapmiyor. sizde de boyle mi? yapilmasi gereken tahliller oluyor mu bu haftada?
Evet ilk gebeligim , tesekkur ederim.Allah razı olsunHoşgeldin:)
Hayırlı olsun,saglıkla kucagına alırsın insallah.
ilk bebek mi?
Hiiii tekrar ölçüm yapmadı mı? Benden tekrar istedi. Sinir 140mis bu arada. Geçmiş olsun. Belki beni de bundan sonra yönlendirir diyetisyene. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :)Benimde 133 çıktı doktor sınırda dedi diyetisyene gönderdi Diyetisyende sekerli şeylerden uzak durmami söyledi. Fazla kilom olmadığı için sekerde çok yuksek olmadığı için ağır diyet uygulamıyorum dedi. 1 ay sonra tekrar çağırdı. Doktor çağırmadı ama tekrar şeker için
Ben öyle yatıp saymıyorum ama aşırı hissetmiyorum çok bariz ya. Merak ediyorum açıkçası herkes bu dönemde çok fazla hissediyor mu acabahareketlerini hissediyor musun diye sordu doktor,ben de hissediyorum vuruyor ama normali bu kadar mi bilemiyorum dedim. o da 12 saat icinde farkli zamanlarda 10 defa hareket etmeli dedi. yemek yedikten sonra sola yatinca daha cok hissedersin dedi. bakalim yarin saymaya baslayacagim.
Merhaba canım bana yükleme 24+5 te yapıldı onun dışında idrar tahlili, hemogram, tsh,ast,kreatin istedi. İyiki de istemiş idrar yolu enfeksiyonu çıktı.
Ben öyle yatıp saymıyorum ama aşırı hissetmiyorum çok bariz ya. Merak ediyorum açıkçası herkes bu dönemde çok fazla hissediyor mu acaba
Buradayım cnm iyiyim :) ayshemina konusunu kacirdim bir sey mi oldu?arch2401 yaziyormu kacrdnmi nasıl bide @ayshemina ayrlmamıstr ins grbtan hpmiz onun niyetini biliyoruz ve düsüncelrini önemsedigimiz biriydi katlr ins aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?