- 24 Şubat 2016
- 1.131
- 2.103
- 133
- 37
Ben sorun olduğunu sanmıyorum. Bizimkininde bacak boyu 2 hafta ileride görünüyor. Benim ilk hamileliğimdede öyleydi. Oğlumun bacakları uzun gerçekten. Seninki de daha minyondur muhtemelen. Biz anneler hemen gelişiminde mi sorun var diye takıkıyoruz ama genel dırumunda bi sıkıntı olsa mutlaka bilgi verirdi doktorun.Bebegimin femur kemigi 6 gun geri cikti. Doktor detayli ultrasonu temiz cikti hic bir sorun yok dedi ama benim icim icimi yiyor. Bugun 27+3 kilosu 1067gr ultrasonda da gunuyle uyumlu ama bacaklari 6 gun kisa. Sizlerde var mi bu turden bir durum? Endise etmeli miyim?
Rabbim içinize tesellinizi versin insallah. Yediklerinize ekstra özen gösterin arkadaşım. Ceviz bal kuruyemiş yeşillik et muz çokça tüketin. Umarım frki kapatır. Dr lar kendilerince haklı olarak herşeyi söylüyorlar. Benim bebeğinin kalbinde de parlaklık görüldü. Dün dr a gittim normal cihazdan bile gördüğünü söyledi. Fetal eko cektirecegiz ama dr un dedikleri beni biraz rahatlattı açıkçası. Biz buzlu cam arkasından bakıyoruz. Bu dediklerimiz var diye bir rahatsızlığı olacak diye birşey yok büyük ihtimalle de yok, ama sorun yok dediklerimizdede sorun çıkmıyor mu çıkıyor. Bu takdir i ilahi, sadece doğum şeklini değiştirebilir diye gözetim altında olmanızda fayda var dedi. Benim icim içimi yesede teselli buldum kısmen. Duadan ve kendimizce cabalamaktan başka ne gelir ki elden. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Bu endişelerimizden de emin etsin bizleri insallah.
Canim ben 3. Cocugumda şöyle bir durum yasadim. 6. Aya kadar hersey normaldi daha sonra 3 ayri dr da bebegin basinin baska vücudunun başka ayaklarinin gelismesinin başka haftalara ait old. Sakat dogabilecegini hicbirseyden emin olmadiklarini soylemislerdi. Anlican basi 32 haftaysa vücudu 29 hafta diyorlardi bebegim digana kadat aglayop uzulmekten helak olmuştum. Dr bana suni sanciyla dogum yaptirdi ve korku icinde herkes sakat bir bebek beklerken hastanenin ensaglikli ve tombis kizini kucağıma aldim şükür rabbime zor zamanlardi ama bol dua et rabbim yardimcin olsun. Sakin moralini bozma. Kızım 8 yasinda ve cok saglikli Hamdolsun. Sende hemen ayrintiliya gir. Dualarim seninle
Bnm doktorumda perinatolog ,memnunum da.Istersen ona da gidebilirsin.Anadolu yakasında ,sen ne taraftaasın?
Tamm cnm aramzdan kimse ayrlmasın isterim sevindim iyi olmana cok sukur az kaldiervahafsa cnm geriye dönüp buldum konuyu ben özelden yarın konusurum onunla.
Şükür cnm :)Tamm cnm aramzdan kimse ayrlmasın isterim sevindim iyi olmana cok sukur az kaldi
Cnm bu bacak boyu yani fl boyu herkeste kısa cikiyor bunun sebebi ULTRASON CIHAZININ ISKANDINAV ICADI BIRSEY OLUP ONLARIN ÖLCULERINI BAZ ALMASI gecen hafta dr um soyledi. Herkes gorsun diye buyuk harfle yazdımBen sorun olduğunu sanmıyorum. Bizimkininde bacak boyu 2 hafta ileride görünüyor. Benim ilk hamileliğimdede öyleydi. Oğlumun bacakları uzun gerçekten. Seninki de daha minyondur muhtemelen. Biz anneler hemen gelişiminde mi sorun var diye takıkıyoruz ama genel dırumunda bi sıkıntı olsa mutlaka bilgi verirdi doktorun.
ayy en güzel telaşlar canım,sen iyi olda bizi ihmal etsen de olur,arada iyiyim mesajını ver yeterKızlar kv geldi evde tuhaf bir bebek telaşi forumu bir haftaya yakindir ihmal ettim kusura bakmayın. Şimdi geriye dönüp onlarca sayfayi okuyacagim :)
Günaydın canım hap vermedi ama saşe toz şeklinde monorol ismimde bir ilaç verdi bir kez kullanılanselam canim
bana da yapti,temiz cikti idrar.
hap verdi mi ?
anladım teşekkür ederm hamilelik takvimin neden yok ondan sordum bende kaçsınız diye =)24+5 im.
sola yatinca daha hareket ediyor sanirim bebek. hatta bugun sola yatirip oyle de bakti doktor bebege.
mesela saat 12de hareket etti bir iki dakika. bunu 1.hareket sayacakmisiz. sonra saat 2de yine ayni sekilde iki uc defa vurdu diyelim bunu da 2.hareket sayacakmisiz.
aynı ilacı bana da verdi canım dün dr, aksam yatmadan önce içtim, gece yatarken mesaneyi boşaltıp içmek daha faydalıymış dr söylemedi ama netten araştırınca öğrendim bende,tadı da güzeldi,hala içmediysen aklında bulunsun okGünaydın canım hap vermedi ama saşe toz şeklinde monorol ismimde bir ilaç verdi bir kez kullanılan
La rosa dayanamayip baska dr a gittim benim bebek de 1 kilo ve 35 cm dr normal dedi. Karin çevresi de bir hafta geri önemli degil dediCanım ben de aşağıda hissediyorum bazen, bir kaç kişi de yazmıştı öyle hissedenler var. Ama bugün doktordan öğrendim ki onlar tekme değilmiş. Bebeğin vücut hareketleriymiş. Ayakları şuan neredeyse göğüs hizasında dedi. Bazen bizi yanıltıyorlar, sorun olduğunu sanmıyorum.
merhaba canım Allah yardımcın olsunSelam anneler, bir süredir yokum yine belki fark eden olmuştur.
Biz gayet iyiyiz. Kızımızın odasını boyadık, mobilyaları geldi. Bu arada 30 haftalık oldu. Ufak ufak doğum için hazırlıklara başladık. Doğum hediyeleri, oda süslemeleri vs ıvır zıvırla uğraşıyorum. Yavaştan hastane çantasına lazım olacak şeyler için dolaşıcam bu haftasonu.
Kötü haberlerim de var maalesef. Öğrencimi kaybettik, resmen sarsıldım. Kendimi oyalayacak şeylerle hiç boş vakit bırakmıyorum kendime...
Geçmişi okuyamadım haliyle, herkes iyidir umarım.
Görüşmek üzere kendinize iyi bakın.
ben 2-3 hafta öncesine kadar tekmeleri hissediyordum ama 2-3 haftadır sırtımı koltuğa yaslayıp oturunca hem tekmesi hem de karında dalgalanmaları hissediyorum yani geziyor gözüküyor. dün de çok şiddetli vurması başladı.Ben öyle yatıp saymıyorum ama aşırı hissetmiyorum çok bariz ya. Merak ediyorum açıkçası herkes bu dönemde çok fazla hissediyor mu acaba
ayshemina ya noldu kiarch2401 yaziyormu kacrdnmi nasıl bide @ayshemina ayrlmamıstr ins grbtan hpmiz onun niyetini biliyoruz ve düsüncelrini önemsedigimiz biriydi katlr ins aramıza
ben doktora boyu kilosu iyi mi diye sordum dün gittiğimde iyi dedi sadece. ayrıntılı bilgi vermedi. bi sıkıntı olunca mı söylüyor yoksa tek tek sormam mı lazımdı. fotosunda boy ve kilosu yazıyor ama tek tek bilgi vermedi ya bi daha gidnce sorsam mıBen sorun olduğunu sanmıyorum. Bizimkininde bacak boyu 2 hafta ileride görünüyor. Benim ilk hamileliğimdede öyleydi. Oğlumun bacakları uzun gerçekten. Seninki de daha minyondur muhtemelen. Biz anneler hemen gelişiminde mi sorun var diye takıkıyoruz ama genel dırumunda bi sıkıntı olsa mutlaka bilgi verirdi doktorun.
anladım teşekkür ederm hamilelik takvimin neden yok ondan sordum bende kaçsınız diye =)
devlet hastanesine mi gidiyorsun sorularını gördümde ben devlette 2-3 kez kan ve idrar verdim 1 tanede sağlık ocağına
merhaba canım Allah yardımcın olsun
doğum hediyesi için neye karar verdin bende doğum ve mevlüt hediyesi düşünüyorumda. mevlütüne yakın rahat rahat çıkıp bakamam bebişle diye düşündüm o yüzden şimdiden halledicem
ben 2-3 hafta öncesine kadar tekmeleri hissediyordum ama 2-3 haftadır sırtımı koltuğa yaslayıp oturunca hem tekmesi hem de karında dalgalanmaları hissediyorum yani geziyor gözüküyor. dün de çok şiddetli vurması başladı.
ayshemina ya noldu ki
ben doktora boyu kilosu iyi mi diye sordum dün gittiğimde iyi dedi sadece. ayrıntılı bilgi vermedi. bi sıkıntı olunca mı söylüyor yoksa tek tek sormam mı lazımdı. fotosunda boy ve kilosu yazıyor ama tek tek bilgi vermedi ya bi daha gidnce sorsam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?