2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben sorun olduğunu sanmıyorum. Bizimkininde bacak boyu 2 hafta ileride görünüyor. Benim ilk hamileliğimdede öyleydi. Oğlumun bacakları uzun gerçekten. Seninki de daha minyondur muhtemelen. Biz anneler hemen gelişiminde mi sorun var diye takıkıyoruz ama genel dırumunda bi sıkıntı olsa mutlaka bilgi verirdi doktorun.

çok teşekkürler allah razı olsun bizde dün akşam kendi doktorumuza gittik olanları anlattık ölçüm aldı 2 haftalık gerilik var şuan buda çok tehlikeli değil çoğu hamilede oluyo normal dedi kemik ölçümlerini aldı eğer sıkıntılı bi bebek olsaydı bu ölçümler abartı çıkardı ama sizinkiler normal dedi inanın kime inanacağımı şaşırdım kaldım yarın perintaloğa gidicem inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı doğar zayıf olsun umrumda değil yeterki sağlıklı olsunlar

benimde aynı güzelim bu aya kadar normaldi herşey dün akşam kendi doktoruma gittim 2 haftalık gerilik görünüyo buda şuan normal takip edicez dedi bizimde karın baş bacak ölçümleri farklı çıkıyo inşallah rabbim hayırlısını veriri sağlıklı evlatlar verir hepimize rabbimden gelen herşeye razıyız.dün aynı açıklamayı benim doktorumda yaptı nice hastalar var herşeyine sağlıklı diyip problemli doğan dedi bakalım yarın perintaloğa gidicem dua edin bana nolur

günaydın kızlar, dün bende doktora gittim böbrek kontrolü için, proteinim yükselmiş yine, ilaçlarını kullanmazsan sana nasıl yardımcı olucaz dedi, bu kadar yan etkisi olan bir ilacıda hamileyken kullanmaya cesaret edemiyorum dedim, 2 hafta sonra tekrar kan ve idrar istedi,büyük ihtimalle yine kullanmıyacaksın ilaçları dedi, ewet dedim bende,zaten doğuma az kaldı dedim, birde idrar yolu enfeksiyonum çıkmış onun için tek kullanımlık ilaçlardan verdi,gebelikte zararlı enfeksiyon dedi, idrar kültürüde istedi,onu da dün verdim, ve bugün resmi tatil ama ben yine çalışıyorum
S SUU canım arkadaşların da dediği gibi, bebeğin toaprlayacaktır,sen moralini yüksek tut, inşallah yarın buraya güzel haberler yazıcaksın, dualarımız seninle
Evininhatunu canım kardeşine tekrar geçmiş olsun,inşallah sonuçları temiz çıkar

Allah tüm hastalara şifa versin, bebeklerimizi de korusun rabbim,sağlıkla kavuşalım inşallah hepimiz

Cnm bu bacak boyu yani fl boyu herkeste kısa cikiyor bunun sebebi ULTRASON CIHAZININ ISKANDINAV ICADI BIRSEY OLUP ONLARIN ÖLCULERINI BAZ ALMASI gecen hafta dr um soyledi. Herkes gorsun diye buyuk harfle yazdım

anladım teşekkür ederm hamilelik takvimin neden yok ondan sordum bende kaçsınız diye =)

devlet hastanesine mi gidiyorsun sorularını gördümde ben devlette 2-3 kez kan ve idrar verdim 1 tanede sağlık ocağına

Günaydın canım hap vermedi ama saşe toz şeklinde monorol ismimde bir ilaç verdi bir kez kullanılan
aynı ilacı bana da verdi canım dün dr, aksam yatmadan önce içtim, gece yatarken mesaneyi boşaltıp içmek daha faydalıymış dr söylemedi ama netten araştırınca öğrendim bende,tadı da güzeldi,hala içmediysen aklında bulunsun ok

La rosa dayanamayip baska dr a gittim benim bebek de 1 kilo ve 35 cm dr normal dedi. Karin çevresi de bir hafta geri önemli degil dedi

merhaba canım Allah yardımcın olsun
doğum hediyesi için neye karar verdin bende doğum ve mevlüt hediyesi düşünüyorumda. mevlütüne yakın rahat rahat çıkıp bakamam bebişle diye düşündüm o yüzden şimdiden halledicem

Ben öyle yatıp saymıyorum ama aşırı hissetmiyorum çok bariz ya. Merak ediyorum açıkçası herkes bu dönemde çok fazla hissediyor mu acaba
ben 2-3 hafta öncesine kadar tekmeleri hissediyordum ama 2-3 haftadır sırtımı koltuğa yaslayıp oturunca hem tekmesi hem de karında dalgalanmaları hissediyorum yani geziyor gözüküyor. dün de çok şiddetli vurması başladı.

arch2401 yaziyormu kacrdnmi nasıl bide @ayshemina ayrlmamıstr ins grbtan hpmiz onun niyetini biliyoruz ve düsüncelrini önemsedigimiz biriydi katlr ins aramıza
ayshemina ya noldu ki

ben doktora boyu kilosu iyi mi diye sordum dün gittiğimde iyi dedi sadece. ayrıntılı bilgi vermedi. bi sıkıntı olunca mı söylüyor yoksa tek tek sormam mı lazımdı. fotosunda boy ve kilosu yazıyor ama tek tek bilgi vermedi ya bi daha gidnce sorsam mı

anladım teşekkür ederm hamilelik takvimin neden yok ondan sordum bende kaçsınız diye =)

devlet hastanesine mi gidiyorsun sorularını gördümde ben devlette 2-3 kez kan ve idrar verdim 1 tanede sağlık ocağına

rica ederim. ilk 3 ay eklemek istemedim,hafif kanamam olunca,sonra da unuttum kaldi oyle:)

ozele gidiyorum canim. saglik ocaginda verdim ben de 1 kez kan tahlili. 8 haftalikken ve 5 aylikken de idrar verdim. onun disinda baska bir tahlil yapilmadi da herkesin ayni mi merak ettim.

bi sıkıntı olunca hemen soyluyorlar canim. ufak bir suphe dahi olsa. tek tek ben de sormuyorum organlari ama hepsini olcuyor goruyorum. ben sadece rahimagzi olcumunu hatirlatiyorum ama ona da her seferinde baktigini soyledi dun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…