2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Arada cocuk olunca tam bir bosanma olmuyor insanlar ister istemez cocuk icin bir araya geliyor. Bunun okulu var toreni mezuniyeti ilerde evliligi nisani kinasi var da var...

Bence sat yoyko al zaten standart olarak arada daglar kadar fark var

Canım sanirim araba konusunda herkes farkli düşünüyor mesela ben bebek doğduktan sonra en az 2 yada 3 yil gündüz uykusu uyudugu için hemen bastona geçiş yapamamaistim. Yakin mesafelerde baston iyiydi ama benim tam yatmadigi icin hep büyük arabayi kullanmak zorunda kalmistim. Egerki tam yatar rahat bir baston alacaksan sorun yok. Elindekini degerlendirsen yeter. Ama icine sinmiyorsa ve ilerisi icin başka beys planin varsa ona göre karar ver. Simdiden Güle güle kullan

2-3 E kadar kullanılıyor yani iyi o zaman ben bir yaşsa gerek Yok diyordum ama

Ayyy cok guzel hayirisiyla kullanin insallah nerden aldiniz fiyatini ve cocuk kac yasina kadar kullanabilir bunu

Ayyy cok guzel hayirisiyla kullanin insallah nerden aldiniz fiyatini ve cocuk kac yasina kadar kullanabilir bunu
Teşekkür ederiz amin 0-3 yas diye satıyorlar ama 1.5 yaşını gorse yeter bize düşündük.. odasını 1 yaşına kadar yaparız çünkü planlar tutarsa 70*110 ölçüleri..meltem mobilya 950 tl

Merhaba kızlar alacak listesi yapıyorum da alanlara soracaklarım var:
1)Ateş ölçer hangi marka Nasıl kullanılan iyi olur?
2)pişik kremi ne tavsiye edersiniz?
3)kangru ve ana kucağı gerekli mi, hangi marka tavsiye edersiniz neden?
4)şampuan ve çamaşır deterjanı olarak neleri tavsiye edersiniz?
5)Bebek arabası hangi marka, travel sistem mi?
6) Bebek bezi olarak hangisi neden iyidir?
7)çocuk bakımı ile ilgili takip ettiğiniz yazarlar veya bloglar var mı, tavsiyeler

Kizlar ya duydunuzmu sudocream diye bisey warmis eskilerden beri kullanilirmis en iyi pisik kremi diyolar bilqiniz varmi ?

Merhaba canım benim ikinci bebeğim benim yardımcı olmaya çalışayım
1) braun marka kulaktan ateşölçer kullanıyorum 2.5 yıldır hiçbir sorun yaşamadım memnunum
3)ev tipi anakucağı bence gerekli insanın eli ayağı oluyor benim oğlum çok gazlı bir bebekti onun titreşimi ile rahatlardı. Kanguru almıştım boba 4g. Ama ben çok kullanmadım rahat edemedim ama şimdi ikinci bebekte kulmanmayı düşünüyorum çünkü yenidoğan aparatı da var
2) ben pişik kremi ilk 5-6 ay sebamed kullandım ama yaklaşık iki yıldır popolin kullanıyorum bitkisel içerikli memnunum sudocrem de evde bulunsa iyi olur
4) şampuan ve bebek bakım ürünlerinde mustela ve sebamed den çok memnun kaldım şuanda mustela kullanıyorum oğluma egzama yapmayan iki marka diğer tim markalar egzama yaptı. Bebek deterjanı olarak friendly ve dalan sabun tozunu kullandım çok memnun kaldım
5) bebek arabası concord neo travel sistem kullandım çok memnundum sürülü kolay katlanması kolay şimdi ikinci bebektede aynı arabayı kullanacağım yalnız ben 1 yaşından itibaren hem apartman girişim merdivenli olduğu için giriş çıkışım çok Zordu ve bir elimde bebek bir elimde araba çok ağırdı bende macleran tecno xt baston puset bebek arabasını aldım şuanda 2.5 yaşında oğluma halen kullanıyorum ve en az 1 yıl daha kullanacağım gibi görünüyor çünkğ çocuklar çabuk yoruluyorlar
6)bebek bezi olarak ilk 5 ay prima premium care kullandım çünkü hem pişik sorunu yaşamadım hemde bebek küçükken çiş göstergesi olan bezler çok işe yarıyor 5. Aydan itibaren 31 aylık olana kadar prima aktif bebek kullandım çok memnundum süper bir bez kesinlikte sızdırmıyor kaka taşmıuor gece 12 saat değiştirmiyorum bezini halen taşmamış oluyor bir kere bim in bezini denedim hemen pişik yaptı bezde ama şöyle de bir durum var her bebeğe her bez iyi gelmiyor denemek lazım memnunsanda pek değiştirmemek gerek bu hafta tuvalet eğitimi verdim artık bez kullanmıyoruz çok mutluyum
6) takip ettiğim bloggerlar var canım en başta hamileliğimden bu yana blogcuanne yi takip ediyorum pozitif doğum hikayeleri sayesinde normal doğal doğum yaptım halende takip ediyorum, birannetavsiyesi,melinasmom,socialmom,güncelanne(çocuk doktoru bir anne) halen takipe ettiklerim. Kitap olarakta trayc hogg harvey karp ' gibi birçok yazarın kitabını okudum fatdalandığım şeyler oldu özellikle ilk 4 ay beyaz gürültü , kundaklamak gibi yöntemler çok işime yaradı zira kolik bir bebeğim vardı, emzirme konusunda tomrisin emzirme günlüğünden çok faydalandım
Umarım sana yardımcı olabilmişimdir canım danışmak istediğin birşey olursa her zaman destek olurum

Kizlar ya duydunuzmu sudocream diye bisey warmis eskilerden beri kullanilirmis en iyi pisik kremi diyolar bilqiniz varmi ?
Evt cok iyi oldugunu duydum ama her alt acmaya onu surersen batarsin en minigi 60 tl... bak mustela al her alt acmaya onu sür eger pisik oluşursa sudokrem surersin ki gerekecegini sanmiyorum. Ben gecen hafta pisik oldum mustela surdum 1 saate gecti bu sebeple hemen 4 kutu birden siparis verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…