Mutlulukla kullanın cok guzelEki Görüntüle 1998590 Başardım galiba :) bu canım besik böyle olduğu gibi herşey içinde..Ben beyazını tercih ettim bizim oda bembeyaz diye ama bu da güzeldi bence :) Teşekkür ederiz bütün bebislerimiz inşallah
Arada cocuk olunca tam bir bosanma olmuyor insanlar ister istemez cocuk icin bir araya geliyor. Bunun okulu var toreni mezuniyeti ilerde evliligi nisani kinasi var da var...Ah canım sorma çok zor bizimkilerinde 2 aylık bebekleri daha birde kız tarafı biraz tutucu öyle istediği gibi çocuk için gorusemezler anne baba çocuk varsa arada bağı koparmamali ben daha göremedim bile doğum oldu okulların kapanmasını bekliyordum İstanbul'a gitmek için yigenimj kucağıma alamadan gitti
Bence sat yoyko al zaten standart olarak arada daglar kadar fark varhttp://m.n11.com/beneto-bt-2040-aluminyum-govde-hafif-cift-yonlu-bebek-arabasi-P66260027
Kızlar bişey soracam ben bebek odası aldım bu araba da yanında geldi bordosunu istedik ama kullanma konusunda kararsızım ben yoyko istiyorum bunu satıp ondan mı alsam diyorum ama bir yaşından sonra bastona geçiliyor deniyor ya bir sene için gerek var mı kararsız kaldım napim siZce
Canım sanirim araba konusunda herkes farkli düşünüyor mesela ben bebek doğduktan sonra en az 2 yada 3 yil gündüz uykusu uyudugu için hemen bastona geçiş yapamamaistim. Yakin mesafelerde baston iyiydi ama benim tam yatmadigi icin hep büyük arabayi kullanmak zorunda kalmistim. Egerki tam yatar rahat bir baston alacaksan sorun yok. Elindekini degerlendirsen yeter. Ama icine sinmiyorsa ve ilerisi icin başka beys planin varsa ona göre karar ver. Simdiden Güle güle kullanhttp://m.n11.com/beneto-bt-2040-aluminyum-govde-hafif-cift-yonlu-bebek-arabasi-P66260027
Kızlar bişey soracam ben bebek odası aldım bu araba da yanında geldi bordosunu istedik ama kullanma konusunda kararsızım ben yoyko istiyorum bunu satıp ondan mı alsam diyorum ama bir yaşından sonra bastona geçiliyor deniyor ya bir sene için gerek var mı kararsız kaldım napim siZce
Almasam ilerde pişman olurum gibi heveslendim bi almak mantıklı yaBence sat yoyko al zaten standart olarak arada daglar kadar fark var
2-3 E kadar kullanılıyor yani iyi o zaman ben bir yaşsa gerek Yok diyordum amaCanım sanirim araba konusunda herkes farkli düşünüyor mesela ben bebek doğduktan sonra en az 2 yada 3 yil gündüz uykusu uyudugu için hemen bastona geçiş yapamamaistim. Yakin mesafelerde baston iyiydi ama benim tam yatmadigi icin hep büyük arabayi kullanmak zorunda kalmistim. Egerki tam yatar rahat bir baston alacaksan sorun yok. Elindekini degerlendirsen yeter. Ama icine sinmiyorsa ve ilerisi icin başka beys planin varsa ona göre karar ver. Simdiden Güle güle kullan
Çok teşekkür ederimm..Amin inşallah hepimize nasip olsun kullanmak aldiklarimizin içinde görmekMutlulukla kullanın cok guzel
Ayyy cok guzel hayirisiyla kullanin insallah nerden aldiniz fiyatini ve cocuk kac yasina kadar kullanabilir bunuEki Görüntüle 1998590 Başardım galiba :) bu canım besik böyle olduğu gibi herşey içinde..Ben beyazını tercih ettim bizim oda bembeyaz diye ama bu da güzeldi bence :) Teşekkür ederiz bütün bebislerimiz inşallah
Yok canim duvarlar beyaz degil malesef..duvar renklerinden anlamam ama kum beji mi diyolar öyle bi renk..basarmissin canim
bencede beyazlar daha guzel duruyor.
duvarlariniz da beyaz mi?
Teşekkür ederiz aminAyyy cok guzel hayirisiyla kullanin insallah nerden aldiniz fiyatini ve cocuk kac yasina kadar kullanabilir bunu
Yok canim duvarlar beyaz degil malesef..duvar renklerinden anlamam ama kum beji mi diyolar öyle bi renk..
Bence boyayın ben çok seviyorum öyle..Ferah ferah oda da büyük duruyo insanında ici açılıyo.. Tercih tabi kimine de hastane odası gibi geliyo öyle:)bizimki de kum beji de bebek odasini kırık beyaza boyamayi dusunuyoruz. insallah mobilyalarla cok beyaz beyaz durmaz.
Aa bilmiyodum onerilmedigini
Yalnız test sonucu negatif çıkarsa sorun olmuyor zaten ona rağmen bazen doktorlar istiyor bu iğne nin yapilmasini
Evet bence de test sonucuna göre karar veririm gibi geliyor, sonuçta pozitif çıkarsa olurum herhalde iğne. Sonuçta ha doğumdan önce ha doğumdan sonra.
Ral 9016 inci beyazı boyarsaniz mobilyalar cok beyaz durmazbizimki de kum beji de bebek odasini kırık beyaza boyamayi dusunuyoruz. insallah mobilyalarla cok beyaz beyaz durmaz.
Merhaba canım benim ikinci bebeğim benim yardımcı olmaya çalışayımMerhaba kızlar alacak listesi yapıyorum da alanlara soracaklarım var:
1)Ateş ölçer hangi marka Nasıl kullanılan iyi olur?
2)pişik kremi ne tavsiye edersiniz?
3)kangru ve ana kucağı gerekli mi, hangi marka tavsiye edersiniz neden?
4)şampuan ve çamaşır deterjanı olarak neleri tavsiye edersiniz?
5)Bebek arabası hangi marka, travel sistem mi?
6) Bebek bezi olarak hangisi neden iyidir?
7)çocuk bakımı ile ilgili takip ettiğiniz yazarlar veya bloglar var mı, tavsiyeler
Evt cok iyi oldugunu duydum ama her alt acmaya onu surersen batarsin en minigi 60 tl... bak mustela al her alt acmaya onu sür eger pisik oluşursa sudokrem surersin ki gerekecegini sanmiyorum. Ben gecen hafta pisik oldum mustela surdum 1 saate gecti bu sebeple hemen 4 kutu birden siparis verdim.Kizlar ya duydunuzmu sudocream diye bisey warmis eskilerden beri kullanilirmis en iyi pisik kremi diyolar bilqiniz varmi ?
Ben aldim cnm weewell digital video camera denedik gayet guzelBebek kamerası için tavsiyeleriniz var mı hangi marka model tavsiye edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?