2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kan uyuşmazlığı anne negatif baba pozitif olunca oluyodu degil mi? Başka biseyi var mıydı? Bizde durum tam tersi doktor sizin asla uyusmazlik olmaz demişti diye hatırlıyorum ama

Bizde air düşünüyoduk.. dün bian anda kanz aldık valla tipi gönlümü çaldı butun arabaların artisi eksisi var..1 yıl kullansa sonra bastona Kullanmak nasip olsun iyi günlerde kullansın bebisler inşallah

Evet ben sormuş olabilirim :)) Oradaki besikleri ben de çok begendim canım. Kaliteli duruyorlar ama eşim çok pahalı buldu:)) Bakalım biz ne alırız. Güle güle kullansın bebis inşallah.
Evet canim fiyat olarak bizede pahalı gelmişti ama sonra düşününce uygun olanların da nevresim yatak cibinlik flan hep ayrı satiliyo aynıya yada fazlaya gelecekti.. Bu hem büyük hem anne yani oluyo ilerde odasında koltuk gibi kullanırım dedim hayaller gönlüne göre olsun herşey Bütün annislerin bebislerin

paylasabilir misiniz aldiginiz yatagi/besigi?

Aynen öyle canım ikiside 30 yaşında kocaman insanlar annemede anlatmaya çalışıyorum artık zamanla alisicaz zaman herseyin ilaci
Benim ablamlarda ayrılmaya karar verdiler..Avukatla görüştüler flan.. olacak ya sürekli telefonu açan avukat bi hafta kağıtlarını göndermedi bizimkilere..Bu işte bi hayır var deyip düzeldiler:) 10 yaşinda bi çocukları var 15 yıllık evliler ..anliyorum seni..cok uzuluyo insan çocuklar arada kaliyo..bizde de bi sevinç oldu barıştılar diye..Ama haklarında hayırlısı olsun herkesin tabi

Aa bilmiyodum onerilmedigini
Yalnız test sonucu negatif çıkarsa sorun olmuyor zaten ona rağmen bazen doktorlar istiyor bu iğne nin yapilmasini
Kan uyuşmazlığı anne negatif baba pozitif olunca oluyodu degil mi? Başka biseyi var mıydı? Bizde durum tam tersi doktor sizin asla uyusmazlik olmaz demişti diye hatırlıyorum ama
Evet canım doğru ben negatif eşim pozitif uyuşmazlık var bizde

Ah canım sorma çok zor bizimkilerinde 2 aylık bebekleri daha birde kız tarafı biraz tutucu öyle istediği gibi çocuk için gorusemezler anne baba çocuk varsa arada bağı koparmamali ben daha göremedim bile doğum oldu okulların kapanmasını bekliyordum İstanbul'a gitmek için yigenimj kucağıma alamadan gitti

zor bir durum canim. insallah toparlayabilirler. bu durumda insan en cok bebislere uzuluyor dogal olarak.en kisa zamanda gorursun insallah yegenini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…