2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Selam karnı benim gibi sert olan varmı baya sert bir göbeğim var buda ister istemez beni zorluyor ayrıntılı işgücü gittiğimiz doktor karın yapın sert dedi eligilip kalkmak işkence oldu

Selam karnı benim gibi sert olan varmı baya sert bir göbeğim var buda ister istemez beni zorluyor ayrıntılı işgücü gittiğimiz doktor karın yapın sert dedi eligilip kalkmak işkence oldu
Şimdiden benimde öyle canım ikinci gebeliğim ama resmen karnım taş gibi özellikle akşamları nefes bile alamıyorum ... birde iki dünden beri inanılmaz mide ağrısı şişkinlik ve gaz problemi yaşıyorum resmen gece iki yastıkla yattım ağrıya uyandım .. sanki mideme taş oturmuş gibi.. dün tb şeklinde osteocare içtim acaba diyorum ondan mı oldu bu ilacı kullanıp benim gibi sorun yaşayan oldumu yoksa bebek baskı yapıyorum ondan mı diyorum

Benimde tas qibi canim 2 qundurde okadar az hareket ediyoki naptiysam.hareket ettiremedim cok.korku var icimde buqun

Demi canim bende baktimda bayagi pahali mustela alayim bari ozaman bende

O kampanyada sadece mobilyayı isteyebiliyordun. Fiyat baya düşüyo. Öyle yapsaydın keşke diğerlerini kafana göre alırdın. Kampanyadaki hangi takımı aldın?? Güzel takımlar var.Bu bebek arabası hakkında fikrin yoksa bence de satıp keyfine göre al

Arabayı almasak 200 lira düşeceklerdi canım o yüzden almak mantıklı geldi 500 liralık araba ama 200 lira düşüyordu en kötü hayrına veririz artk diye aldık şimdi kararsız kaldım işte :) çok kötü değil kullanılır aslında ama aklımda kalacak işte. Babi eylül mobilya onu soruyorsun sanırım

Ben de weewell senin aldigin modeli begendim fiyat olarak da uygun diğerlerine göre. Kameranın ayak kısmına takilmistim acaba kullanımı zor olur mu diye

İyi akşamlar herkese Kk dan kızımın hamileliğinde tanıştığımız bir arkadaşımız ani kalp durması sonucu 1,5 aydır yoğun bakımdaydı beynindeki ödemden dolayı vefat etti zor bir süreçti anca yazmaya güç bulabildim yakınlarını kaybedenler olmuş Allah rahmetiyle muamele etsin inşalalh . Kabaca okudum herkes iyi durumda şükürler olsun idrar kaçırma karın sertliği bende de var gün geçtikçe daha da zorluyor bende hala alışveriş yapmadım kızımdan kalanları ayıkladık ne alacağımı belirledik Ramazan'da yada sonrasında alıp bitiririz inşallah bende de eş aşağıda olduğundan pubise baskı çoktu doktor çok şeyi yasakladı önümüzdeki kontrolde çıkar inşalalh umudundayım pubis baskısı azaldı sanki kafam hala bulanık unuttuklarım varsa kusura bakmasın

Aklıma gelmişken prego park yatak alan bir arkadaş vardı nerden ve ne kadara aldığını yazabilir mi bugün Haşim İşcanda baktık prego cosmos visco yatak dahil 750 gibi konuştuk prego yummy almıştı sanırım o aradaki farkı çözemedim bi de yatak boyutlarını yazabilir mi satıcı bize 80x120 dedi bu kadar büyüğünü görmemiştim

Canım başın sağolsun allah sabır versin sana ve yakınlarına

Hanımlar adetime bir hafta var dün akşam hafif kanama oldu sonra da bugün yani kanama bitti yok acayip acıma vardı vajinamin içinde o da hafifledi üç senedir Bebeğimi bekliyorum hiç hamile kalmadı m acaba yerleşme kanaması olabilir mi
Bilen duyan başına gelen yazsın arkadaşlar içim içimi yiyor hafiften baş dönmem var

Çok zor canım ama sen yine dr bağı koparmamak için elinden geleni yap bence. Biraz bekle henüz çok taze ama yine de git gör yeğenini. Foto iste, ara videolu vs. İnşalşah gelin de zamanla kendine gelecektir. Allah hayırlısını nasip etsin. Bebek için çok zor olacak.

Başınız sağolsun, Allah sabır versin sevenlerine.

Herkese merhaba :) size bi sorum olucak neredeyse her yarım saatte bir idrara çıkma ihtiyacı hissediyorum son ayda olur diye duymuştum ama benim erken oldu sanki benimle aynı durumda olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…