2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
1. Ateş ölçer için çok araştırmıştım, sonuçta Braun kulaktan ölçer aldım. Ölçme süresi kısa olanlardan tavsiye ettiler çünkü uzun olunca hasta çocuk durmuyormuş ateşini ölçmek için.
3. Ev içinde is yaparken dursun diye ana kucağı lazım diye düşünüyorum bebek kucak meraklısı olmasın diye de tabi. Kanguru da bana çok sevimli geliyor alacağım ama bebeğine göre değişiyormuş bazı bebekler severken bazıları durmuyormuş.
4. Mustela ve Sebamed bana daha iyi göründü şimdiye kadar şampuanda ama daha almadım onları. Deterjan da unibaby aldım, kokusu güzel ve yorumlarını beğendim.
5. Eğer arabanız varsa ya da sıklıkla arabaya biniyorsanız ailenizin vs. aracı varsa travel sistem almanız daha mantıklı çünkü bebeğin yolculuğu için yasal oto koltuğu zorunluluğu var. Biz casual quantum seçtik ama kanz ve kraft'ta da beğendiğimiz modeller vardı.
6. Prima premium care aldık, çoğu kişi memnun kalmış ama bu da bebeğin vücudunun vereceği tepkiye bağlı. Kimi bebekte de pişik yapmış. Az alıp memnun kalırsan devam etmek en mantıklısi.

Kizlar ya duydunuzmu sudocream diye bisey warmis eskilerden beri kullanilirmis en iyi pisik kremi diyolar bilqiniz varmi ?
2016 annelerinin başlığında adını çok duydum. İyidir sanırım.

Herkese merhaba :) size bi sorum olucak neredeyse her yarım saatte bir idrara çıkma ihtiyacı hissediyorum son ayda olur diye duymuştum ama benim erken oldu sanki benimle aynı durumda olan varmı?
Bazen 5 dakikada bir gittiğim bile oluyor ve çok zamandır böyle hamileliğin temeli gibi bir şey artık bana göre :)

canim ben arkadasimdan aldim hic kullanamadi kizi kolik oldugu icin yaninda yatiriyor, o yuzden bize uyguna verdi. prego cosmos + kraft yatakla birlikte 500e vermisti. ama ben arastirdigim donemde istanbul bilisimde ve hepsiburadada bulmustum en ucuz. simdi baktim onlar pahali kalmislar :) yatakla birlikte 689tl ye falan var gittigidiyorda. bi bak istersen. hem urun geldikten sonra onayliyorsun odemeyi guvenilir yani.

olcu konusunda da kendim yatagi olcmedim ama pregonun sitesinde açık ebadı: 110x76 cm yaziyor. yalniz tahminimden genis yatak. kapidan gecmedi mesela :) ama yine de memnunum onu aldigimiz icin kumasi cok icime sindi cunku

Kızlar sizlere bir sorum olacak Samsunda yaşayan arkadaşlar varsa eğer bana yardımcı olabilirler mi acaba? Benim iki doktorum var biri devlet hastanesinde diğeri de özel ama ben hala nerde doğum yapacağıma karar veremedim sizler hangi doktora hangi hastaneye gidiyosunuz doğum fiyatları nedir bi yardimci olun da kafayı yicem eşimde yoruldu artık benim kararsizligimdan

Evet kumaşı çok güzel diğer park yataklarda böyle değil belki nuna falan böyledir ama onu da görme fırsatım olmadı benimde içime sindi Bayram'dan sonra hallderiz inşalllah kafada bitirdik nasılsa güle güle sağlıkla kullanın sizde inşallah

Kizlar ya duydunuzmu sudocream diye bisey warmis eskilerden beri kullanilirmis en iyi pisik kremi diyolar bilqiniz varmi ?
Ben kızıma onu kulllandim ama emilimi geç ve bazen hiç etki etmiyor. Onu biraktim. İnanır misin yeşil tuplerde satılan arkolar süper etki ediyor. Aşırı pistigi durumda başlamıştım. Ondan beri kullanırım. Bir defa surmem yetiyor. Bazen gecirmezse biliyorum ki çok ağır pisik ve hemen travazol kullaniyorum .Dr tavsiyesi üzerine tabi

S sakyuz bende hafta sonu tuvalet eğitimi için başlayacağım arkadaşım tavsiyelerin neler. Çoğu şey tamam artık bir tek tuvalet eğitimi kaldı. Kizim çok hazır gibi bazen de değil gibi. Gözümde öyle buyuyor ki.

Gunaydin arkadaslar bu reflu yastigi cok onemli biseymi hani illa olmazsa olmazmi ona qore alayim merak ettim

Çok çıkaran bebekler için gerekli cnn. Ama ben kizim da kullanmadım. Yatağına alttan hafif destek verip eğim vermekte aynı şeyi yapıyor demişti dr
Aynen aynen bende oyle dusundum alttan desteklerim diye :) tmm canim tesekkur ederim :)

Başınız sağolsun canım,Allah sabır versin

gözünaydın :) çok sevindim.Allah hepimize zamnında,saglıklı dogum nasip etsin

tuvalet eğitimi hakkında bende yardım istesem canım, anlatır mısın nasıl başardığını :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…