Ne saçma söz o ya, düşüncen bu olsa bile doğum yapmasına günler kalmış anneye söylenecek şey mi, saygısız! Sen riskleri, olabilecekleri, iki günün de artısını eksisini söyleyeceksin anne de ona göre karar verecek. Eğer annenin kararına kalmadıtsa sen otoritesin zaten cuma desen kimse sana karşı çıkmaz. Saçmalık ya!
Ben sana yatakta ilgili notlarımı verecektim ama o notları bir türlü bulamadım, her şeyi aynı deftere yazıyorum normalde ama onu ne yaptım bilmiyorum. Kaç kere baktım ama yok, bulamıyorum :/ yatak alınca koparttım mı yoksa başka kağıttaydı da attım mı anlamadım. Reflü yatağı sertlik açısından ideal değil ama eğimli olmasi nedeniyle farklı avantajları var. Ben o avantajlardan dolayı yarı ortopedik yatak yerine bir süre en azından gözetimimde değilken reflü yastığında yatıracağım, kontrol ettiğim zamanlarda kendi yatağında yatırabilirim.
Çok geçmiş olsun, şimdi nasıl durumun? Azaldı mı iltihap?
Benim kramplarım çok arttığı zaman günde 2 muz yeyip maden suyu içerek bayagi bir azaltmıştım bir dene istersen. Magnezyumu da ilaç olarak almak istemiyorsan içeren besinlere bakıp onları tüketebilirsin. Geçmiş olsun.