abim ve gelin hanım .aklınızın almıyacağı yalanlar hakaretler küfürler ve vb bir dünya şey yapıp üstüne bizi suçlu çıkarıp yalancı ilan ettiler. Ki yedi düven bilir abimin ne kadar yalancı olduğunu. ben kimseye yalan söylemem onuda bilirler. Annem zaten abimi çok sever. Oda türlü iftira yalanla, babama bir dünya yalan dolan. Yani ben 1 senedir konuşmuyorum. Onlar uzaktan yapmadıklarını bırakmadılar bana. Üstelik eşim babamla arkadaş gibydi en büyük kazığı o yedi.o kadar hastahenelere taşıdı babamı (kanser bu arada babam) senelrce biz yanında durduk.ama en güzel kazığıda biz yedik. Ki babam kendi der karısının ve oğlunun ne kadar yalancı olduğunu. Abim desen halusilasyon gören hastanın teki. Kendi söylediği yalana kendi inanır. Hep ben savundum arkasında durdum. Gelin desen elimden geldiğince her şeyde yanında oldum. Kaynana lafı dinlemem gerekirmiş iyilik yapıyorsun görüceksin gününü dedi bana defalarca. Gördüm günümü. Yeğenim doğucak durumları yok diye tonla kıyafet ve emziğine kadar ihtiyaçlarını aldım. Sonuçmu haklıymışlar gibi herşeyi çöp torbasıyla gönderdiler bana. Yani okadar uzun bir mevzuki anlatılıcak gibi değil. Zerre kadar hiç birine hakkımı helal etmiyorum. Durumları kötü diye bendem geldiğini bilmeden yardım etmeye çalışıyorum. Ama onu bile haketmiyorlar. Mirası böldüler oğluna gelinine dünyaları verdiler. Oğluşu çalışmaz etmez senelerdir böyle.hep anası arkasında durur. Şuan çocuğu var hala çalışmıyor. Kayınpederi bakıyor 14 yaşından beri çalışırım yaranamam. Ne zaman anneme oara vermeye başladım birtanecik kızı oldum. Dini imanı para olan bir annem var. Baba desen kanser olduktan sonra baba olmaya kalktı. Sonrdan baba olunmuyormuş, onuda beceremedi zaten.