• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
eline saglik valla cok sirin olmus kaptin sen iyice bu isi yalniz. yeni basladim anlamam falan derken :))

haha dimi Mutella Mutella @Evininhatunu ve ben en cok emojiyi biz kullaniyoruz sanirim burda :KK48: mutella zaten kullanmasa da mor mor parliyor direk seciliyor aradan :KK70:

@Gretchen Grundler kv gelmedi henuz. sadece annemle ablam var. is falan da yaptirmiyorlar anca yatistayim ama yine de bakamadigim zamanlar oluyor tabi. bugun dayimla yengem kahvaltiya geldi mesela. sonra sicaktan kendimi ordan oraya atmaktan telefonu hic elime almadigimi farkettim. sonra da yemekti caydi derken ancak okudum mesajlari 200 mesaj birikmis :KK53:

Aynen,,, kadın enerji dolu maşallah ,,rengi bile öyle, e sen de eksik sayılmazsın hiç :KK70::nazar:

eline saglik valla cok sirin olmus kaptin sen iyice bu isi yalniz. yeni basladim anlamam falan derken :))

haha dimi Mutella Mutella @Evininhatunu ve ben en cok emojiyi biz kullaniyoruz sanirim burda :KK48: mutella zaten kullanmasa da mor mor parliyor direk seciliyor aradan :KK70:

@Gretchen Grundler kv gelmedi henuz. sadece annemle ablam var. is falan da yaptirmiyorlar anca yatistayim ama yine de bakamadigim zamanlar oluyor tabi. bugun dayimla yengem kahvaltiya geldi mesela. sonra sicaktan kendimi ordan oraya atmaktan telefonu hic elime almadigimi farkettim. sonra da yemekti caydi derken ancak okudum mesajlari 200 mesaj birikmis :KK53:
Dur bi öpiim
:KK15::KK15::KK15:

Ya ne diycem, ben şimdi işe abandım da,yani baya bildiğiniz eğil kalk süpürgeyi kaldır taşı eşyaları çok ağır olmayanları kaldır altını süpür sil falan yapıyorum, bebeğe bişey olmaz di mi?
'en fazla doğar nolcak yeaaaa' diye diye abartmayayım?

Canım

Ahaha sağ ol evet artık kaptım bu işi:)

Günaydın herkeslere :) Dün coooook yorucu bir gündü. Sabah 10da pikniğe gittik akşam 7de kalktık. Şu an hiç dinlenememiş gibiyim. Zaten sabahın 6sinda uyandığım için :))) Öğleden sonra da kurs var. Bugün de yorucu bir gün beni bekliyor.

Epey vaktin var daha,, bence de ufak ufak yap. Zaten her türlü üstünden geçiliyo o arada bebek gelmezse :)
Büyük işler bitti ya artık dogursam bile annem arkdsm toparlar kalanı ki dediğin gibi üstünden mutlaka geçiliyor dün süpürdüm sildik bugün geçsin yarın yine aynı doktor randevumz var bugün bakalm ne dicek doğum için hayrlisiyla kurtulalım inşallah

Günaydın. Sabah başlayıp akşam 9 a kadar süren temizlik serüvenimizden geriye ağrı sızı dolu uykusuz bir gece ve yinede bitmeyen bir temizlik hatırrası kaldı. Neden bitmiyorki ama:( birde üstüne uzun zamandır ertelediğimiz mutfak dolaplarını yenileme fikri gelince. Nasıl gaza geldiysek hemen ustayı aradık geldi ölçüleri aldı. Umarım doğumdan önce yetişir. Off şimdi gözümde büyüyor dolaplar boşaltılacak sonra sil temizle tekrar yerleştir. Bu arada bişey sorucam. Ben yorulduğum zaman en çok ağrı olarak beni zorlayan hayta uyutmayan çatı ağrısı oluyor. Nasıl anlatsam vajen bölgesindeki kasıklarımda dahil o bölgedeki tüm kemiklerim ağrıyor. Sonra ne dönebiliyorum ne yürüyebiliyorum.

Ya ne diycem, ben şimdi işe abandım da,yani baya bildiğiniz eğil kalk süpürgeyi kaldır taşı eşyaları çok ağır olmayanları kaldır altını süpür sil falan yapıyorum, bebeğe bişey olmaz di mi?
ı
Bir şey olacağını sanmam bebeğe ya :) hareketlerini kontrol ettikten sonra

canim kahvalti nasildi,basarili gecti mi copcatanlik:)
Geçti valla cnm :) kızı sevdik,,, tabi ayşe daha orada kudurmaya başladığı için biz fazla kalmadık yanlarında,,, ama gördüğüm kadarıyla tatlı bi kız :)) şimdi de kendileri yazışıyo falan... bakalım, hayırlısı :) tek sıkıntım aradaki kızın eski mağaza çalışanımız şimdi de Ayşe'nin oyun ablası olması. Yani hayatımızın hem ticari hem sosyal yanlarını, yaşam tarzımızı vs gördüğü kadarıyla biliyo; ve çok genç oldukları için bazı şeylerin cazip taraflarını görme ama zor taraflarını görememe ve haliyle yanlış yansıtma durumu olmuş mudur acaba diye korkuyorum. Onun için de kardeşim merak etme ben boylu boyunca anlatırım dedi. İnşallah iyi olur,, çünkü kızlarımın kuzenleri olsun istiyorum yaaaa :))))

Bebeğe bişey olmaz cnm,, en fazla doğar :)) şaka bi yana, doktorun deyimiyle kendi gücünle yapabildiğin hareketler bebeğe zarar vermiyor. Ama doğumu tetikleyebilir gerçekten.

Geçti valla cnm :) kızı sevdik,,, tabi ayşe daha orada kudurmaya başladığı için biz fazla kalmadık yanlarında,,, ama gördüğüm kadarıyla tatlı bi kız :)) şimdi de kendileri yazışıyo falan... bakalım, hayırlısı :) tek sıkıntım aradaki kızın eski mağaza çalışanımız şimdi de Ayşe'nin oyun ablası olması. Yani hayatımızın hem ticari hem sosyal yanlarını, yaşam tarzımızı vs gördüğü kadarıyla biliyo; ve çok genç oldukları için bazı şeylerin cazip taraflarını görme ama zor taraflarını görememe ve haliyle yanlış yansıtma durumu olmuş mudur acaba diye korkuyorum. Onun için de kardeşim merak etme ben boylu boyunca anlatırım dedi. İnşallah iyi olur,, çünkü kızlarımın kuzenleri olsun istiyorum yaaaa :))))

hayirlisiysa beri,degilse geri:)
en guzel dua bu bence. onun disinda da kardesin kendi gozlemleyip eksileri artilari tartar,en dogru karari verir insallah.
ooo sen hazirsin görümce ve hala olmaya:)))
hadi hayirlisi:)

ayy ben de yakinda gorumce olacagim,allahim hayirli insanlarla karsilastirsin,ailelerimize uygun insanlar olsunlar insallah.

Bende yapıyorum abartma dan nerdeyse hergun ev süpürme işi var dün iki makine çamaşır as topla.katla balkonla uğraştım.baya bir süre yapmayınca da olmuyor.bende hep zamanında kadınlar tarlada çalışmış diyorum ama yorgunluk akşamına feci çıkıyor :110:ayaklarimin altı acidi nedense ağırlık fazla geliyor sanırım artiko_O

Büyük işler bitti ya artık dogursam bile annem arkdsm toparlar kalanı ki dediğin gibi üstünden mutlaka geçiliyor dün süpürdüm sildik bugün geçsin yarın yine aynı doktor randevumz var bugün bakalm ne dicek doğum için hayrlisiyla kurtulalım inşallah
Amin cnm :) herkesin son haftaları artık çok şükür :)

İnşallah cnm :)) sen ne durumdasın? Çok az kaldııı :))

Bende stres cok bi kac gündür,sezeryandan deil yani operasyondan deil de.bir aksilik olmasın insallah saglıkla gelsin hep bunları düsünüyorum. Rüyamda doktor ve hastane görüyorum hep :/
Kaldı surda 2 gün Allah hayırlısıyla kucagımıza almamızı nasip etsin insallah

Günlük rutin işler hergun var yapılması gereken bugün birde fırsat bulursam ayakkabılık ve fortmantoyu düzenlemem lazım arada kızımın kursu var normalde bunlar gözümde büyümezdi benim:rolleyes:

hayirlisiysa beri,degilse geri:)
en guzel dua bu bence. onun disinda da kardesin kendi gozlemleyip eksileri artilari tartar,en dogru karari verir insallah.
ooo sen hazirsin görümce ve hala olmaya:)))
hadi hayirlisi:)

ayy ben de yakinda gorumce olacagim,allahim hayirli insanlarla karsilastirsin,ailelerimize uygun insanlar olsunlar insallah.
Amin cnm,, gerçekten mühim karşılıklı uygun olmak . Biz çok bağlı yaşıyoruz mesela,,benim eşim de öyledir,, annemler 3-4 gün yazlıkta kalsa benden önce başlar ne zaman geliyolar gelsinler artık vs diye... işte kardeşim de biraz o tarz birini istiyo.. aramızdaki ilişkiyi anlamsız bulmayan, yapı itibariyle buna uygun olan.. yoksa kimseye zorla bizim gibi yaşayacaksın denilmez tabi.. o yüzden de çok fazla insanı en baştan elemek durumunda kalıyo :( sizin ne zaman düğün?

Back
X