• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben suan de 3 ( devit 3 degil benzeri) onu kullaniyorum ama bitince oceans a gececegim cunku bu d vitamini konusunu daha once de konusmustuk oceans gibi dogal birsey kullanmak lazım. Ama senin kullandigin a devam etmen konusu dr a sorsan daha iyi olur. Cunku ben hamileyken solgar kullaniyordum o yetiskinler icin... bebis icin drumuz bu bitsin oceans yazayim dedi.
Solgar a emzirirkende devam edebilirmiyiz canim bilgin varmi.

ofelyam ofelyam canım hayır olsun bebişin, Allah analı babalı büyütsün :) kavuşmuşsunuz en sonunda

@ayshemina canım büyük gün geldi çattı. Kolaylıkla doğsun duru bebek, kavuşsun ailesine. :) umarım herşey o kadar rahat ve sancısız geçecek. Bol bol sütleriniz olsun ikinizinde :)

cok sukur:)
yanma icin idrara baktiracaktin,baktilar mi?
Canim buqun kan idrar verdim.Sonucu hemen cikmadi buyuk ihtimal yarin uqrayabilirsen qidecem.yoksa arayip oqrenirim.Bikac qundur yanmam qecti cok sukur suyu 2 anca iciyodum 3 litre yaptim ondan mi artik bilmiyorumda :):):):)

Valla ben de bilmyorum hafif bi acı da duydum ön kemiğin basık dedi özellikle o noktada canım yandı. Ablam da doktor senin yaptıklarında da oluyor mu diye sordum o da olduğnu hafif kanama ve lekelenmenin normal olduğunu söyledi o yüzden panik yapmadım :) aslında kendimi rahat bıraktğmı düşünüyodm ama belki de kastım tam emin değilim
Belki vücut yapınızdandır ya ablanda da oluyorsa.

Kızlar hepinize Merhaba ben doğum yaptım çok şükür sağlıklı 3200 g bir erkek bebek şimdi agrilarim başladı sonra daha detaylı yazarım
Canım benim hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün. Ağrıların biran evvel geçsin bol bol sürün gelsin inşallah :)

Benim bugün d3 30 çıktı
Emzirirken de düşer bu ondan sorayim sana dedim.
Ben doktora solgar kullandigimi söyledim o ilac hakkinda bilgim yok falan dedi. Debit yazmıştı bana kendisi.
Şimdi o yüzden doktora sormayayim dedim.
Emzirirken solgar iceyim mi desem bilgim yok o ilaç hakkinda diyecek kesin

Bu arada doğum yapmış annelere bisey sorcam
Bebeğin kimliğinde doğum tarihi ayni gün yazması için. Doğduğu gün mutlaka nüfusamı gidilmesi lazım.
Yoksa ertesi gün gidip dün doğdu diyip dünün tarihi attırılabilirmi.
Hiç bilmiyorum ondan size sorayim dedim.
Bide evlilik cüzdanı falan götürülüyormu kimlik cikarmaya giderken ne gibi evrak lazim

Canım 39+1 stres olmak için çok erken değil mi 41 i bulanlar var bence takma kafana bu kadar . Kanama konusunda ise bugün ben de oldum muayene hala kahverengi leke geliyor. Doktorum yarım çay bardağını geçen kanama olursa normal değil ona göre takip edebilirsin dedi
Sürekli geliyor. Yarım çay bardağı dediği bir anda olmasımı acaba.

Canim buqun kan idrar verdim.Sonucu hemen cikmadi buyuk ihtimal yarin uqrayabilirsen qidecem.yoksa arayip oqrenirim.Bikac qundur yanmam qecti cok sukur suyu 2 anca iciyodum 3 litre yaptim ondan mi artik bilmiyorumda :):):):)

ilacsiz gecsin insallah canim.
ic ic,hava da sicak,2 az olur,bebis de yaniyordur icerde :))

çok iyi değilim canım hastanelerdeyim bu ara bebeğin durumu iyice kötüleşmiş yaşama şansı vermiyolar istersen sezeryana alalaım istersen doğumunu bekle ama biz seni sezeryan yapmak istemiyoruz bu aşamada dedi inanki çok kötü bi durumdayım beklemeye karar verdik inşallah bu imtihandan alnımızın akıyla çıkarız çok bunaldık
Canım Allah ikinizin de yardımcısı olsun..Bebegine güç diliyorum..

• Beğen
Reactions: SUU
Bu arada doğum yapmış annelere bisey sorcam
Bebeğin kimliğinde doğum tarihi ayni gün yazması için. Doğduğu gün mutlaka nüfusamı gidilmesi lazım.
Yoksa ertesi gün gidip dün doğdu diyip dünün tarihi attırılabilirmi.
Hiç bilmiyorum ondan size sorayim dedim.
Bide evlilik cüzdanı falan götürülüyormu kimlik cikarmaya giderken ne gibi evrak lazim

Tecrubeli anne deilim ama duydugum su ki aynı gün cıkartmaya gerek yok,bir kac gün sonra da hastaneden alınan dogum belgesiyle cıkartılıyor orda tarih yazıyor nasılsa.evlilik cüzdanı olayını bilmiyorum cnm.

Bizde bugün kontrolden geldik tam 37 haftalık oldu kilosu 3062 geçen hafta 2850 ydi 1 haftada 200 gram alıyor demişlerdi zaten diye normal kabul ettim :) başı kanala girmiş normal pozisyonunu almış bebeğim çok şükür bi sıkıntı görünmedi. Hastanede anestezi uzmanı tatile gitmiş haftaya sakın doğuruyum deme alamam dedi ay inşallah bebiş erkenci davranmaz yoksa uşağa yol almak zorunda kalacağız.. Hastanedeki ebeler doğuma gelirken etek giy diye bastıra bastıra söylediler senin için en iyisi etek olur dediler nst veya açıklığı ölçmek için en rahatıymış
Normal kıyafetle mi alıyorlar doğuma canım? Şaşırdım hastanede hasta önlüğü filan oluyor onlardan giydirmiyorlar mi?

Çok teşekkür ederim anne olmak fedakarlıkla başlıyor , iki erkek annesi olmak ekstra fedakarlık gerektiriyor :) inşallah Can'ım benim. Ben iki çocugumdada yaşadım eğer hamilelikte huzurlu mutluysanız bu durum bebeklerin ruh Halinede yansıyor .
sağol Can'ım

Amin Can'ım
inşallah Can'ım
Maşallah canım üçüncü bebeğin hem de :) Herkes dediğini diyor anne huzulh olursa bebek de olur diye. Darısı başımıza o zaman diyelim:)

Napiyosunuz kizlar :KK3:
Bizde ciktik simdi kontrolden buqun 35+0 olduk :KK200:ama karin çapı haric heryeri 36 hafta qoruluyo dedi doktor karin olcusu tam sinirda cok onemli qibi deil ama yinede takip edelim dedi :KK51: kilosu 2900 dedi ben şok :KK57: fazla deilmi ya dedim hani yanilma payi illaki olur dedi heralde 2500 falan ancadir bana qore :KK48: doqum pozisyonunada qecmis benim minnos kizim :KK9: nstmizide cektirdik oda temiz cok sukur :dua:
Ooo süper canım kızın çok güZel kilo almış maşallah ona

Back
X