Her an hem de...
Şimdi kucağımda olsa hayalleri kuruyorum sürekli, vakit geçmiyor sanki..
birkac gun kaldi canim insallah. belki de haftaya bugun bu saatlerde yaninda olacak allahin izniyle :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her an hem de...
Şimdi kucağımda olsa hayalleri kuruyorum sürekli, vakit geçmiyor sanki..
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün oğluşunSelam kizlar A AysheDuru aradı sağolsun haberleri almissinizdie yaşamadım çünkü biraz oburiks bir oğlum var 3350 doğdu surekli memede kalmak istiyor ama bugün herhalde sarılık başladı bi halsiz uykulu falan banyo yaptırdılar simdi uyuyo bugun muayene eden cocuk dru ufurumden suphelendigini yarin tekrar bakmasi gerektigini söyledi cok canim sikildi.kizim da burda kaldı dün gece cok zor babası dedesi ister istemez yapma etme yaklaşma sallama fln diyince ben cok kotu oluyorum tabi eşimle birbirimize girdik zaten o yuzden bade m de bugün anneannesine kalacak yarin keşke at binmeye gidecekmiş biraz kafa dağıtır diye dusundum öğretmen de hasta bi yandan ins.gecmez tabi of ne karışık yazdım kafam da bu kadar karışık işte opuyorum saolun merak etmisdiniz
Amin,,, çok saol cnm :))) inşallah herkesin çok çok güzel hikayeleri olsun :) perşembe benim doğum,, yarın da yazarım helallik istemek için zaten :))
Hayır cnm,, hastane doğum kağıdı vericek; nüfusta da orada yazana göre kimlik çıkarıcaklar zaten.Bu arada doğum yapmış annelere bisey sorcam
Bebeğin kimliğinde doğum tarihi ayni gün yazması için. Doğduğu gün mutlaka nüfusamı gidilmesi lazım.
Yoksa ertesi gün gidip dün doğdu diyip dünün tarihi attırılabilirmi.
Hiç bilmiyorum ondan size sorayim dedim.
Bide evlilik cüzdanı falan götürülüyormu kimlik cikarmaya giderken ne gibi evrak lazim
Bana doktorum da aynı seyi söyledi,hem yapısal hem de harekete baglı dedi yani arada yattığın yerden bile esneme, germe hareketleri iyi gelir demisti. Ben pek yapamadım o ayrı![]()
Ben evdeyken telden giriyorum cnm,, işteyken bilgisayar kolaydı ama :)hepiniz bilgisayardan mi giriyorsunuz siteye,telden giren yok mu?
Maşallah cnm,, Allah analı babalı büyütsünKızlar hepinize Merhaba ben doğum yaptım çok şükür sağlıklı 3200 g bir erkek bebek şimdi agrilarim başladı sonra daha detaylı yazarım
Cnm erken müdahele edilen doğum çatlakları için geçiyor deniliyo hep... bebek biraz toparlanınca dermatoloğa vs gidersin,, üzülme hiç.Benim oldu, hiç yoktu ne güzel, sanki bir gün içinde karnıma saldırıya geçtiler. Çok üzüyor beni karnımın haritaya dönmesi ama birden çok şişti karnım akıl alır gibi değil, 9 aylığın hakkını fazlasıyla veriyor.
ben genelde telden giriyorum :)hepiniz bilgisayardan mi giriyorsunuz siteye,telden giren yok mu?
çok teşekkürlerGözünüz aydınBundan sonra hiç ayrılmayın ins. Sağlıkla büyüsün. .
inşallah Can'ımGözünaydın canımmmmCok cok sevindim,oglusunla birlikte uzun saglıklı mutlu yıllarınız olsun insallah:)
gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsünSelam kizlar A AysheDuru aradı sağolsun haberleri almissinizdie yaşamadım çünkü biraz oburiks bir oğlum var 3350 doğdu surekli memede kalmak istiyor ama bugün herhalde sarılık başladı bi halsiz uykulu falan banyo yaptırdılar simdi uyuyo bugun muayene eden cocuk dru ufurumden suphelendigini yarin tekrar bakmasi gerektigini söyledi cok canim sikildi.kizim da burda kaldı dün gece cok zor babası dedesi ister istemez yapma etme yaklaşma sallama fln diyince ben cok kotu oluyorum tabi eşimle birbirimize girdik zaten o yuzden bade m de bugün anneannesine kalacak yarin keşke at binmeye gidecekmiş biraz kafa dağıtır diye dusundum öğretmen de hasta bi yandan ins.gecmez tabi of ne karışık yazdım kafam da bu kadar karışık işte opuyorum saolun merak etmisdiniz
Evet Can'ım özlemimiz büyük.Gözün aydın canım çok şükür bebeğinle evdesin artık hasret giderme vakti
aldırdım Can'ım hemen ama göze aynı fizyolojik damlanın kullanıldığını bilmiyordumCanim bize hastaneden cikarken verdiler. Gerekli olursa kullanalim diye evde bulunması sart birsey. Burun tıkanikligi ve göz çapaklanması ıçin
Evin önünde park var oraya kactik kizimla.esimle romantik aksamyemegimizi yedikten sonra:) herkes hirkayla oturuyor ben kisa kollu ayaklarimda yaniyorr.
Ben evdeyken telden giriyorum cnm,, işteyken bilgisayar kolaydı ama :)
hirka miEvin önünde park var oraya kactik kizimla.esimle romantik aksamyemegimizi yedikten sonra:) herkes hirkayla oturuyor ben kisa kollu ayaklarimda yaniyorr.
photo resizer diye bi uygulama var boyut buyuk deyince once orda boyut kucultup oyle yukluyorum.
Evin önünde park var oraya kactik kizimla.esimle romantik aksamyemegimizi yedikten sonra:) herkes hirkayla oturuyor ben kisa kollu ayaklarimda yaniyorr.
photo resizer diye bi uygulama var boyut buyuk deyince once orda boyut kucultup oyle yukluyorum.