• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Selam kizlar A AysheDuru aradı sağolsun haberleri almissinizdie yaşamadım çünkü biraz oburiks bir oğlum var 3350 doğdu surekli memede kalmak istiyor ama bugün herhalde sarılık başladı bi halsiz uykulu falan banyo yaptırdılar simdi uyuyo bugun muayene eden cocuk dru ufurumden suphelendigini yarin tekrar bakmasi gerektigini söyledi cok canim sikildi.kizim da burda kaldı dün gece cok zor babası dedesi ister istemez yapma etme yaklaşma sallama fln diyince ben cok kotu oluyorum tabi eşimle birbirimize girdik zaten o yuzden bade m de bugün anneannesine kalacak yarin keşke at binmeye gidecekmiş biraz kafa dağıtır diye dusundum öğretmen de hasta bi yandan ins.gecmez tabi of ne karışık yazdım kafam da bu kadar karışık işte opuyorum saolun merak etmisdiniz
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün oğluşun

@ofelyam canım hayır olsun bebişin, Allah analı babalı büyütsün :) kavuşmuşsunuz en sonunda

A AysheDuru canım büyük gün geldi çattı. Kolaylıkla doğsun duru bebek, kavuşsun ailesine. :) umarım herşey o kadar rahat ve sancısız geçecek. Bol bol sütleriniz olsun ikinizinde :)
Amin,,, çok saol cnm :))) inşallah herkesin çok çok güzel hikayeleri olsun :) perşembe benim doğum,, yarın da yazarım helallik istemek için zaten :))

Bu arada doğum yapmış annelere bisey sorcam
Bebeğin kimliğinde doğum tarihi ayni gün yazması için. Doğduğu gün mutlaka nüfusamı gidilmesi lazım.
Yoksa ertesi gün gidip dün doğdu diyip dünün tarihi attırılabilirmi.
Hiç bilmiyorum ondan size sorayim dedim.
Bide evlilik cüzdanı falan götürülüyormu kimlik cikarmaya giderken ne gibi evrak lazim
Hayır cnm,, hastane doğum kağıdı vericek; nüfusta da orada yazana göre kimlik çıkarıcaklar zaten.

Bana doktorum da aynı seyi söyledi,hem yapısal hem de harekete baglı dedi yani arada yattığın yerden bile esneme, germe hareketleri iyi gelir demisti. Ben pek yapamadım o ayrı :KK43:

Aman maşallah diyelim valla,,, doğumdan sonra da olmazsa büyük avantaj :) ama sanmıyorum olacağını ben :)

Benim oldu, hiç yoktu ne güzel, sanki bir gün içinde karnıma saldırıya geçtiler. Çok üzüyor beni karnımın haritaya dönmesi ama birden çok şişti karnım akıl alır gibi değil, 9 aylığın hakkını fazlasıyla veriyor.
Cnm erken müdahele edilen doğum çatlakları için geçiyor deniliyo hep... bebek biraz toparlanınca dermatoloğa vs gidersin,, üzülme hiç.

Gözünüz aydın :KK66: Bundan sonra hiç ayrılmayın ins. Sağlıkla büyüsün. .
çok teşekkürler

Gözünaydın canımmmm❤️Cok cok sevindim,oglusunla birlikte uzun saglıklı mutlu yıllarınız olsun insallah:)
inşallah Can'ım

Selam kizlar A AysheDuru aradı sağolsun haberleri almissinizdie yaşamadım çünkü biraz oburiks bir oğlum var 3350 doğdu surekli memede kalmak istiyor ama bugün herhalde sarılık başladı bi halsiz uykulu falan banyo yaptırdılar simdi uyuyo bugun muayene eden cocuk dru ufurumden suphelendigini yarin tekrar bakmasi gerektigini söyledi cok canim sikildi.kizim da burda kaldı dün gece cok zor babası dedesi ister istemez yapma etme yaklaşma sallama fln diyince ben cok kotu oluyorum tabi eşimle birbirimize girdik zaten o yuzden bade m de bugün anneannesine kalacak yarin keşke at binmeye gidecekmiş biraz kafa dağıtır diye dusundum öğretmen de hasta bi yandan ins.gecmez tabi of ne karışık yazdım kafam da bu kadar karışık işte opuyorum saolun merak etmisdiniz
gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün

Gözün aydın canım çok şükür bebeğinle evdesin artık hasret giderme vakti
Evet Can'ım özlemimiz büyük.
Canim bize hastaneden cikarken verdiler. Gerekli olursa kullanalim diye evde bulunması sart birsey. Burun tıkanikligi ve göz çapaklanması ıçin
aldırdım Can'ım hemen ama göze aynı fizyolojik damlanın kullanıldığını bilmiyordum

hatta suan ki halimi de yukleyeyim de hirkayla oturanlara gosterin :D
kizgin kumlardan serin sulara :D
IMG_20170725_440.webp

Back
X