Tamamdır,, saol cnm,, onu da hallettim hastaneye gitmeden,, iyi oldu :)Evt bu cnm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdır,, saol cnm,, onu da hallettim hastaneye gitmeden,, iyi oldu :)Evt bu cnm![]()
Ya canm niye sezeryan oluyorsun korkulacak birşey yok kasma kendini lütfen. Cesur ol3 cm olmuş dr baktı bu sefer yine kastım off ya sezaryen yap dedim dr direk :) bekleyecem 10a kadar fln sonra bakacz duruma sevmedim muayeneyi
Hahaha yok be bitti onlar
Arkadaşlara gittik akşam gelince de ditek uyudum zorladım kendimi.çok yorgun hissettiğim için ve normalden daha fazla daha rahat uyudum çok şükür :)
Ben de dizi izleyerek zorla uyuyorum resmen. Sonra saatte veya 2 saatte bir kalkıyorum, en son da sekiz gibi dikiliyorum... yordu artık... gerçi bebekten sonra daha da zor uyumak ama bu şekilde sebepsiz uyuyamamak da geriyo insanıRuhum daraliyor resmen uyuyamadikca 8 de kalktim ve hala ayaktayim ufff kizimda boyle deildim sastim kaldim zombi gibi
Kaç günlük oldu canım senin bebişTesekkurler Canım bizde bugün itibariyle doğum kilomuz olan 2800e ulaştık. Benim sütüm var ama emmek zor geliyo kızıma geceleri güzel emiyor sadece geri kalan zamanda almıyor bile.bende sütümü sağıyorum biberonla veriyorum. Günde 1 veya 2 kere de 60 lik mama veriyorum.
Evet cnm :) muhtemelen herkes önce bikaç gün saklayıp sonra yer zaten :) doğumgünlerinde falan da öyle oluyo çünkü :))))Ya bunlar kurabiyemi şimdi :)) nasıl yenir ben kıyamadım saklardım heralde anı kalsın diye :)) çok şekerler
Saol cnm :)
Hı anladım canım mantikliymis aslında:)Sanırım ebe tam doğum anından bahsetmedi canım sancıların başladığında hastaneye gidiyorsunya seni nst ye alıyor çatına bakıyor falan o zamanlarda etekli ol ki daha rahat açasın diye dedi galiba :) yoksa tabi doğuma sivil girildiğini bende hiç görmedim önlük giydirirler![]()
Canm ınan ki gözünde büyüttüğünü gibi değil. Bak yavrun mücadele ediyor normal şekilde gelmeye çalışıyor. Ona yardımcı ol annesi. Sen guclusun yaparsın ınan buna. Dr lar uygun görüyorsa kendini kasma ve akışına bırakEbe değişti bunda pek hissetmedim inçe parmaklı çünkü :) bekleyecem bayağı zaten çocuğun çıkması muayeneden kolay mı sizce normal Doğum tecrübesi olanlar ?
Yarın Doğum yapacaklara heveslenmiştim ne güzel kavuşacaklar diye bebeğim hissetti sanırım özlediğimi :) eşim 27.07 yazdırabilir miyiz kimliğe derdinde o da ayrı bi hava :)
Çatıda sıkıntı YOk dedi ama Doğumda da böyle kasar zarar veririm diye korkuyorumCanm ınan ki gözünde büyüttüğünü gibi değil. Bak yavrun mücadele ediyor normal şekilde gelmeye çalışıyor. Ona yardımcı ol annesi. Sen guclusun yaparsın ınan buna. Dr lar uygun görüyorsa kendini kasma ve akışına bırak
Günaydın canım kavuşmaya az kalmış perşembe günü de senin güzel haberlerini alacağız inşallah 2. Kez anne olacağın için hem kızının tepkilerini hem senin deneyimlerinş merakla bekliyorum malum bizdede 3 yaş bebesi var. Bu arada kurabiyeler çok güzel görünüyor canım . Solgar ın süt yapan tb letlerinden ben gnc den almıştım ve innanılmaz süt yapıyor canım bilgin olsun edinmekle iyi yapmışsın.Aynen cnm :) zaten bikaç gündür çok yoruldum artık... zorlamaya başladı epey... Ayşe de sıkıldı,, belirsizlikten kurtulucak en azından diyorum.. çok soruyor artık çünkü... bi de gerçekten herşey hazır olunca rahat batıyo insana.. kurdukça kuruyorum... bugün hiç lüzum yokken yedek kilimlerimizi yıkadım falan.. akşam babamla eşime sardım kafayı... bi de son günler, ağrım var,, alışmadıkları için nazlanıyorum gibi geliyo heralde, sinirleniyorum öyle baktıkları zaman... amaaaannn... doğsun artık evet :))
Yok yok korkma canm. O an zaten doğsun diye kendini rahat bırakıyorsun. Catin uygunsa dualarla güçlü dur sonra insallah toparlanman kısa surerÇatıda sıkıntı YOk dedi ama Doğumda da böyle kasar zarar veririm diye korkuyorum