• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar merhaba , bebek bezini ne yaptınız 0 beden mi 1 beden mi alınıyor ve premium care var normal var hangisinden aldınız ben hiç anlamadım bebek bezinden :KK12:

A
Benim de çok oluyodu o son bir iki hafta... sırtını yükseltip yatar gibi uzansan biraz hani 45 dereceyle falan... ben bi yarım saat öyle yattım bugün de çok iyi oldu. Hem nefesime hem de belime iyi geldi..
ayy siz yarın doguma gidiyorsunuz inşallah ben daha 35 haftalıgım sizin hesaba göre iki jafta sonra dogurcakmişim gbi hissettim :)

Kızlar merhaba , bebek bezini ne yaptınız 0 beden mi 1 beden mi alınıyor ve premium care var normal var hangisinden aldınız ben hiç anlamadım bebek bezinden :KK12:
Cnm yenidoğan alıcaksın. Normal de alabilirsin premium care de. Premiumda işaret var, kirli olup olmadığını açmadan anlayabiliyorsun. yenidoğanı bir veya iki paket alman yeterli bence.

Cnm hiç kolay değil evet ,çok zor bir sürec ama bir mucizs bekliyorum senden,her aksam duamdasın Aynur arkadasımıza kolaylık ver,saglıkla oğlunu kucagına alsın diye..
Arada yazayım diorum sonra bakıyorum baska sayfalara yazdıgın mesajlara vazgeciyorum...
yarın kısmetse doguma gidecegim ve inan o zamanda duamda olacaksın... kendini daha fazla üzme lütfen..sen elinden geleni yaptın onun icin..

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENİM ALLAH RAZI OLSUN inan o dualarınıza okadar ihtiyacım varki tamamen bitmiş durumdayım rabbim banada hayırlısıyla normal doğum yapmay nasip eder inşallah evladımı sağ sağlim kucağıma alırım bi mucize olur isyan etmekten çok korkuyorum ama hiç umudum kalmadı inanki

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENİM ALLAH RAZI OLSUN inan o dualarınıza okadar ihtiyacım varki tamamen bitmiş durumdayım rabbim banada hayırlısıyla normal doğum yapmay nasip eder inşallah evladımı sağ sağlim kucağıma alırım bi mucize olur isyan etmekten çok korkuyorum ama hiç umudum kalmadı inanki
Rabbim yardimcin olsun cnm mucozelerin enn guzelini.gostersin insallahhh saglikla.dogsun bebegin

• Beğen
Reactions: SUU
Çok korkuyorum halbuki baslarda normal dogum için çok cesaretliydim nazarmı değdi ne
Al benden de o kadar... En çok da sancım bir anda gelirse yalnız olursam gibi korkular başladı eşimin işi yakın değil nasıl giderim diye düşünmeden edemiyorum :/ Ama fazla streste iyi değil napalım Allah hepimizin yardımcısı olsun kolaylıkla kurtulalım ...

Rüyalarıma giriyor hep dogurıyorum hemde kaç defa...
Çok korkuyorum bni korku bastı son bikaç gündür böyleyim ...
Allahım yardım etsin hepimize
Cnm doğumdan hiç korkma. Gerçekten bak... normal doğum olursa zaten ne ala,, ama sezeryandan da korkma. Bebekleri de zaten son ana kadar takip ediyo doktorlarımız, doğum sonrası ciddi bi komplikasyon olma ihtimali çok düşük bebeklerde... istisna olan kötü hikayelere odaklanma... herşey iyi olucak,, bak bir sürü arkadaşımız doğurdu ve hepsi sağasağlam maşallah :))

37+6 haftalık cnm 2750 dedi doktor uzamna yonlendirdi oda 2550 dedi
Kilosu okadarda az değil aslında kırka kadar beklese 3kilo olur gibi ama tabi donmuyorsa sezeryan mecburen sen içini ferah tut doğunca bol bol emzirir kilo aldirirsin biciriga önemli olan sağlık li olsun gelişimini tamamlasin

Cnm doğumdan hiç korkma. Gerçekten bak... normal doğum olursa zaten ne ala,, ama sezeryandan da korkma. Bebekleri de zaten son ana kadar takip ediyo doktorlarımız, doğum sonrası ciddi bi komplikasyon olma ihtimali çok düşük bebeklerde... istisna olan kötü hikayelere odaklanma... herşey iyi olucak,, bak bir sürü arkadaşımız doğurdu ve hepsi sağasağlam maşallah :))
Ayyy inşallah varya sizden allah razı olsun ve morel olan diğer arkadaslardanda.. bazen en yakınımızdakiler bile sizin kadar destek olamıyor.. içimi döküp patlaştıgım tek ortam burası

Canım en kötüsü olsa da,sen elinden geleni yaptın, ona inandın yasaması icin herseyi yaptın... kendini üzme lütfen,bu da senin sınavın belki.Allah yardımcın olsun cnm... evladın içinde senin içinde en hayırlısı olsun insallah

Ka
Al benden de o kadar... En çok da sancım bir anda gelirse yalnız olursam gibi korkular başladı eşimin işi yakın değil nasıl giderim diye düşünmeden edemiyorum :/ Ama fazla streste iyi değil napalım Allah hepimizin yardımcısı olsun kolaylıkla kurtulalım ...
kaç haftalıksınız? Son haftada ailenden kimse gelemezmi?

Ayy bende öyleyim hiçbirseyi düşünemiyorum düşünsem gözüme hersey eksik geliyor...
Kendimi iyice saldım gerçi annemde yanmda sagolsun onunda rahatlgı var ama ne biliyim çok tuhafım..
Bi ben böyleyim sanıyordum

Yok yok bende öyleyim:) saglık olsun hayırlısıyla kucagımıza alalım da eksikler varsın olsun bir sekilde hallolur hepsi... bi de dedigin gibi annem ablam yanımda olcaklar ya,onun da rahatlıgı var...

Back
X