2017 Aralık Anneleri

Tarhana cırbası yogrt ıc dılım ekmek sonuc 175 saka gbı ya walla guleyımmı aglayımmı bılemedım

Nst te girdim sancı çıktı doktor olağanüstü bi durumda telefonlaşalım bebek hareket lerini takip et bol bol ye dedi 35. Haftam az daha dursa ya

Gun yaklastı desene hadı hayrlısı bakalm durur bı ıkı hafta daha ınaaallah ne guzelkı kendı doktrnz var ona sukredeın

Kızlar agda ddurumunu nasıl yaptınz bn bıraz bkleym ole yaptrayım dıyorm bıda gerk kalmasın bıde hc yaptrmadm kuafore cekınıyormda ama mecburum artık

Takma kafana bu kadar benim de gebeliğin başından beri kanamam olduğu için sürekli yatıyorum öyle olunca hafta içi kayınvalidem geldi hafta sonu annem geldi. Ha soruyorsan kayınvalidem gelmesi mi iyi oldu yoksa gelmese mi daha İyiydi orası tartışılır. Başlarda kanamam vardı 14. Haftaya kadar en küçük bir üzüntüde bile kasılmalarım oluyordu kanamam artıyordu bunu defalarca söylememize rağmen inat eder gibi kim ölmüş kim kalmış sürekli başımda anlatıp durdu... diyet yapmam gerekiyor pirinç patates falan yasak bilirsiniz anlatıyoruz tamam diyor pilav yapmıyor ama biber dolması yapıyor... şimdi tansiyon problemi var tuza dikkat edeceğiz dedim kanvültıda domates salatalık tuz ekliyor. Ve bunun gibi daha bir çok şey.... Yanı yardım ise bu evet yardım ediyor sağolsun...

Kızlar agda ddurumunu nasıl yaptınz bn bıraz bkleym ole yaptrayım dıyorm bıda gerk kalmasın bıde hc yaptrmadm kuafore cekınıyormda ama mecburum artık
Canım ben de hiç kuaföre gitmedim ama şu durumda ben de senin gibi yapmayı düşünüyorum mecburen. Ama arkadaşlar riskli olduğunu söylüyorlar

Kuzum bişey diyeyim mi öyke bir bakıyorsun ki hrmde kendin şaşıyorsun boşverin herkesi, ven gurbetteyken ilk kızım dünyaya geldi inanın banyoyu hazırlıyordum kucağıma havlu seriyordum güzelce yıkıyordum ilk bebeğim sonuçta insan korkar değil mi kimse olmayonca mis gibi kendin hallediyorsun, rahmetli kayınvalidem bişeyden anlamazdı kırkımı çıkacak ne yapacağız Allahın kuku demedi yarı kırkını bide kırkını kendi başıma çıkardım kimse yoktu önce bebeğimin banyosunu yaptırıp uyutup sonra kendi kırkımı çıkarmıştım, kimseye muhtaçmış hibi hissetmeyin kendinizi, şimdi annemlere çoookk yakınım ama hastanede kimse kalsın istemiyorum eşim kalacak inşAllah hem görsün ilk gecedeki halimi o yardım etsin, herkesin işi düşünce iyisiniz bu kendi aileniz olsa bile onun için sallayın gitsin ve dediğin gibi tavrınızı koyun onlar peşinizde dolansın, iki yüzlü menfaatci insanlardan uzak durun kendi aileniz olsa bile inanın insanın ne olursa olsun yuvası ve eşi çocukları gerisi boşşş sadece herkes yerinde iyi olsun kötü haberlerini almayım bana yeter Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

bende panigim cok o kadr sakin olamam.anlam vermedgm agri olunca bile panik oluyrm :)

onu biliyrm da 34de birakmak tehlikeli mi diye dedim dr bisey dedi mi
Canım dediğin ilacı bilmiyorum da erken doğumu önleyen ilaçlarda biraktiriliyor 34te 35de. Belki ilacın etkisi ancak mi geçiyor. Benim doktor pihtilasma testini istedi benden bu hafta, dogum oncesi yaptiriliyomus. Delirecem bu arada bugün durmadan tuvalete cikmaktan ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…