- 15 Ağustos 2017
- 804
- 428
- 53
Benim de çıkıyor canım. Ilaç verdi mi doktor. Kaç çıktı sancıların. Bol su kasılmaları rahatlatıyor. Yoruldum mu hiç. Ben biraz yorulsam akşamına çok sancim oluyor. Benim 3 haftadır falan böyle. 36 bitse keşke içim daha rahat olacakNst te girdim sancı çıktı doktor olağanüstü bi durumda telefonlaşalım bebek hareket lerini takip et bol bol ye dedi 35. Haftam az daha dursa ya
Yok canım coraspin içiyordum bugün kestik zaten bebek küçük gelişmiyor pek yorgunluk oldu ama akıllandım napıyım 3.5 yasında kızım evin işi gücü yardım eden yok hayırlısıBenim de çıkıyor canım. Ilaç verdi mi doktor. Kaç çıktı sancıların. Bol su kasılmaları rahatlatıyor. Yoruldum mu hiç. Ben biraz yorulsam akşamına çok sancim oluyor. Benim 3 haftadır falan böyle. 36 bitse keşke içim daha rahat olacak
En yüksek 80 bi tane diğerleri düşükBenim de çıkıyor canım. Ilaç verdi mi doktor. Kaç çıktı sancıların. Bol su kasılmaları rahatlatıyor. Yoruldum mu hiç. Ben biraz yorulsam akşamına çok sancim oluyor. Benim 3 haftadır falan böyle. 36 bitse keşke içim daha rahat olacak
Inşallah düşer sancin canim cok geçmiş olsunEn yüksek 80 bi tane diğerleri düşük
Hiiıi evet bak onu unutmusum :) çok sagol canımmmCanım göğüs kalkanı çok oneriyolar.
Ya foto çekiminden önce duzlestiririm iki dk en ajandan üstünden diye düşündüm:) hahaaa...hayaller hayatlar olmazsa tabiiiisacmi duzlestrcen kiz :)) toka al yanina aklina gelcem bak sacimi toplayablrsem ne ala diyceksn:))
ben daha keni cantami hazirlayamadm yaa bi koydugm gogus bedi bide emzirme sutyenm gerisi utulenck
Canımmm kanala değil ama ters döndüğünü anlarsın bence.kanala girmekle doğum pozisyonu almak farklı.kanala girdiğini ultrasonda anlarsın.kagasi gözükmez tam.birde kanala giren bebek kilo almaz diyorlarArkadaslar bebegin kanala girdiğini anlayabilir miyiz
he dogum fotografi mi cektrcn o zaman olur canim yaninda biri olur hem yardim eder sana.Ya foto çekiminden önce duzlestiririm iki dk en ajandan üstünden diye düşündüm:) hahaaa...hayaller hayatlar olmazsa tabiiii
kasim annelerinde okudugm kadryla vajinaya asiri baski olurmus.ama bazilari kemige dayanip oylede baski yapabiliyms.en iyisi usg de belli olur sanirsam canim ne oldu kiArkadaslar bebegin kanala girdiğini anlayabilir miyiz
bende kullaniyrm coraspin.birakimca hergangi bisey olmaz dimi ya bana da 34 te biraktrck.onun yerine igne falan vermedi dimi.cok panik oluyrm bu coraspin muhabbetne tedbir amacli verlmisti ama gene de korkuyrm birakmaya.dr un aciklama yaptı miYok canım coraspin içiyordum bugün kestik zaten bebek küçük gelişmiyor pek yorgunluk oldu ama akıllandım napıyım 3.5 yasında kızım evin işi gücü yardım eden yok hayırlısı
Yok fotoğrafcı tutmadık.biz cekecez:) tabi olursa :)he dogum fotografi mi cektrcn o zaman olur canim yaninda biri olur hem yardim eder sana.
Ya vajina da şuan bile çok baskı varkasim annelerinde okudugm kadryla vajinaya asiri baski olurmus.ama bazilari kemige dayanip oylede baski yapabiliyms.en iyisi usg de belli olur sanirsam canim ne oldu ki
:) bende istyrm kendim cekmeyi ama sacimi duzlestremem diye dusunuyrm zaten asiri duzdur kendileri bi ceki duzen veririm yeter sanirim :) daha lahusa taci almadim kendime.kirmizilardan istyrm eski usul :)Yok fotoğrafcı tutmadık.biz cekecez:) tabi olursa :)
bas asagi mi senin ki.aksamlari daha hareketli oluyolar ya kafasi orlardaysa oynatiydr.benim ki makat durusta ayagiyla bildigin mesaneye basiyo yaylaniyo bebi ya :))Ya vajina da şuan bile çok baskı varözellikle akşamları artıyor.neden olabilir acaba.aksam niye attar ki
O bebek için canım kan pıhtılaşma sı okuyor ya bebek beslensin diye erkenden kesilmesi de kan sulanıyor ilaçla doğumda kan pıhtılaşsın diye erken den ilaç bırakılıyorbende kullaniyrm coraspin.birakimca hergangi bisey olmaz dimi ya bana da 34 te biraktrck.onun yerine igne falan vermedi dimi.cok panik oluyrm bu coraspin muhabbetne tedbir amacli verlmisti ama gene de korkuyrm birakmaya.dr un aciklama yaptı mi
Benim arkadaşım ne yaptı biliyor musun.eşi geldi.sancisi da hafif vardı.esi de işteymiş.esi gelene kadar saçını yapmış makyaj yapmış. Eşi gelmiş sen şaka mısın demiş:) sonra bunlar doğuma bebiş de akşam doğdu:) aslında soğuk kanlı olabilirsek herşeyi yapabiliriz.ben tambtersi aşırı panik biriyim.ama bunu doğuma kadar törpülemeye çalışıyorum:) inşallah başarabilirim...:) bende istyrm kendim cekmeyi ama sacimi duzlestremem diye dusunuyrm zaten asiri duzdur kendileri bi ceki duzen veririm yeter sanirim :) daha lahusa taci almadim kendime.kirmizilardan istyrm eski usul :)
İnşallah bi sıkıntısı yoktur kuzucumundemekki normal almadigi zamanlarda olablr canim sikma canini.kotu bisey olsaydi soylerdi zaten.her bebek sisman olcak diye bisey yok
Ben ters döndüğünü hissetmiştim ertesi gün kontrolde de doktor demisti doğum pozisyonu aldı diye.Canımmm kanala değil ama ters döndüğünü anlarsın bence.kanala girmekle doğum pozisyonu almak farklı.kanala girdiğini ultrasonda anlarsın.kagasi gözükmez tam.birde kanala giren bebek kilo almaz diyorlarumarım erken girmez kanala bizim bebiskolar
Merak ettim de sancılarım oluyor arada. Evet usg de belli olur ama ben son donemde giderek aşağıda hissetmeye başladım.kasim annelerinde okudugm kadryla vajinaya asiri baski olurmus.ama bazilari kemige dayanip oylede baski yapabiliyms.en iyisi usg de belli olur sanirsam canim ne oldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?