2017 Aralık Anneleri

Nst te girdim sancı çıktı doktor olağanüstü bi durumda telefonlaşalım bebek hareket lerini takip et bol bol ye dedi 35. Haftam az daha dursa ya
Benim de çıkıyor canım. Ilaç verdi mi doktor. Kaç çıktı sancıların. Bol su kasılmaları rahatlatıyor. Yoruldum mu hiç. Ben biraz yorulsam akşamına çok sancim oluyor. Benim 3 haftadır falan böyle. 36 bitse keşke içim daha rahat olacak

Yok canım coraspin içiyordum bugün kestik zaten bebek küçük gelişmiyor pek yorgunluk oldu ama akıllandım napıyım 3.5 yasında kızım evin işi gücü yardım eden yok hayırlısı

En yüksek 80 bi tane diğerleri düşük

sacmi duzlestrcen kiz :)) toka al yanina aklina gelcem bak sacimi toplayablrsem ne ala diyceksn:))
ben daha keni cantami hazirlayamadm yaa bi koydugm gogus bedi bide emzirme sutyenm gerisi utulenck
Ya foto çekiminden önce duzlestiririm iki dk en ajandan üstünden diye düşündüm:) hahaaa...hayaller hayatlar olmazsa tabiiii

Arkadaslar bebegin kanala girdiğini anlayabilir miyiz
Canımmm kanala değil ama ters döndüğünü anlarsın bence.kanala girmekle doğum pozisyonu almak farklı.kanala girdiğini ultrasonda anlarsın.kagasi gözükmez tam.birde kanala giren bebek kilo almaz diyorlar umarım erken girmez kanala bizim bebiskolar

Yok canım coraspin içiyordum bugün kestik zaten bebek küçük gelişmiyor pek yorgunluk oldu ama akıllandım napıyım 3.5 yasında kızım evin işi gücü yardım eden yok hayırlısı
bende kullaniyrm coraspin.birakimca hergangi bisey olmaz dimi ya bana da 34 te biraktrck.onun yerine igne falan vermedi dimi.cok panik oluyrm bu coraspin muhabbetne tedbir amacli verlmisti ama gene de korkuyrm birakmaya.dr un aciklama yaptı mi

Yok fotoğrafcı tutmadık.biz cekecez:) tabi olursa :)
:) bende istyrm kendim cekmeyi ama sacimi duzlestremem diye dusunuyrm zaten asiri duzdur kendileri bi ceki duzen veririm yeter sanirim :) daha lahusa taci almadim kendime.kirmizilardan istyrm eski usul :)

Ya vajina da şuan bile çok baskı var özellikle akşamları artıyor.neden olabilir acaba.aksam niye attar ki
bas asagi mi senin ki.aksamlari daha hareketli oluyolar ya kafasi orlardaysa oynatiydr.benim ki makat durusta ayagiyla bildigin mesaneye basiyo yaylaniyo bebi ya :))

bende kullaniyrm coraspin.birakimca hergangi bisey olmaz dimi ya bana da 34 te biraktrck.onun yerine igne falan vermedi dimi.cok panik oluyrm bu coraspin muhabbetne tedbir amacli verlmisti ama gene de korkuyrm birakmaya.dr un aciklama yaptı mi
O bebek için canım kan pıhtılaşma sı okuyor ya bebek beslensin diye erkenden kesilmesi de kan sulanıyor ilaçla doğumda kan pıhtılaşsın diye erken den ilaç bırakılıyor

:) bende istyrm kendim cekmeyi ama sacimi duzlestremem diye dusunuyrm zaten asiri duzdur kendileri bi ceki duzen veririm yeter sanirim :) daha lahusa taci almadim kendime.kirmizilardan istyrm eski usul :)
Benim arkadaşım ne yaptı biliyor musun.eşi geldi.sancisi da hafif vardı.esi de işteymiş.esi gelene kadar saçını yapmış makyaj yapmış. Eşi gelmiş sen şaka mısın demiş:) sonra bunlar doğuma bebiş de akşam doğdu:) aslında soğuk kanlı olabilirsek herşeyi yapabiliriz.ben tambtersi aşırı panik biriyim.ama bunu doğuma kadar törpülemeye çalışıyorum:) inşallah başarabilirim...
Kırmızılar çok güzel oluyor.bende kırmızıyı seviyorum :)

Ben ters döndüğünü hissetmiştim ertesi gün kontrolde de doktor demisti doğum pozisyonu aldı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…