2017 Aralık Anneleri

Anlarsın tabi kanala girmesi zaten doğum olacak anlamına geliyor ıkınma hissi geliyor o farklı bir his sancı olmasa bile

Meraba Canm benm bugn çok fazla büyük tuvaletim geldi afedersin ve sürekli bi ıkınma isteği wc girip çıkıyrm ayrıca tuvaletim gelince sezeryan yerindede bi ağrı giriyor korkuyrm

Aranıp sorulmak ısteyen destek bekleyen bı ben deglmsm demekkı

On gun nıye kalıyosn cnm

KıZlar yaklaşık yarım saat içinde 3 kere karnıma elektrik şoku gibi ani bi sancı girdi. Bu ne ola ki. Çok can yakıcı.

Yat dinlen bebek hareketlerine de bak canım doğum sancısı giderek artar ve geçmez yorulduysan dinlen
Yorulmadım canım. Bugün hiç iş yapmadım diyebilirim. Eşim Yok evde ben de uzanmış film izliyodum. Şu anda çok ürperiyorum. Üşüme geldi birden. Karın bölgem de uyuşmayla ağrı karışık şu anda.

Kendini sıcak tut canım ayaklarını da sıcak tut belki üşüttün sıcak bişeylerde iç

Kendini sıcak tut canım ayaklarını da sıcak tut belki üşüttün sıcak bişeylerde iç
İnşallah üşütmedir. Ama çorapsız gezmeyen biriyim. Uuufff bi daha olmaz inşallah. Çok korktum. Bu geceyi nasıl geçiricem ben. Dün gece kramplardan uyuyamadım. Bu gece de bu korkuyla sabah olmaz

İnşallah üşütmedir. Ama çorapsız gezmeyen biriyim. Uuufff bi daha olmaz inşallah. Çok korktum. Bu geceyi nasıl geçiricem ben. Dün gece kramplardan uyuyamadım. Bu gece de bu korkuyla sabah olmaz
Öyle düşünme kendini sıcak tut hava değişimi de etki eder kalın giyin geçer inşallah

Meraba Canm benm bugn çok fazla büyük tuvaletim geldi afedersin ve sürekli bi ıkınma isteği wc girip çıkıyrm ayrıca tuvaletim gelince sezeryan yerindede bi ağrı giriyor korkuyrm
Canım öyle değil nasıl desem kanalda bi sertlik hissedersin o başka bişey korkma bide dediğin acı benim dikiş yerimde de oluyor hazımsızlık olduğunda endişelenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…