2017 Aralık Anneleri

Erken doğum riskin mi vardı canım. adalat i kestikten ne kadar sonra doğum olurmus bisey dedi mi doktorun
var canım sürekli kasılma şancı oluyor iki veya üç gün içinde minimum max da iki hafta dedi ama benim sürekli kasilmam oluyor adalati biraz geciktirsem o yüzden ben bıraktıktan 2ila 3 gün içinde doğururum diye düşünüyorum o yüzden herseyimi hazirladim

Bnde az önce gardırobumzda mınık kuzu ıcın yer ayrdım bıraz babasından bıraz benım kıyafetlermden kıstım topladım ıkı raf yer açıldı

Ayyy aynı durumdayız. Cuma günü 36 bitecek. Bana da 1 haftaya aliriz demisti perşembe gunu. Haberdar et bi gelişme olursa. Az daha dursalar keske

aynen bende oyle dusunuyrm.aglasamda zirlasamda kendim bakmaya caliscam insallah.kimsenin kimseye faydasi yok

Ayyy aynı durumdayız. Cuma günü 36 bitecek. Bana da 1 haftaya aliriz demisti perşembe gunu. Haberdar et bi gelişme olursa. Az daha dursalar keske
keske dursalar benimkinin kilosu da çok düşük 32 de 1766gr di dr çok az buldu e malum seker var besleyemiyorum yeterince Allah sonumuzu hayır etsin

senin bebi inmis iyice anlasilan baski yapiyodr mesaneye.benmde ayaklri orda habire tuvalete gidiyrm.
ne bileym bende pihtilasma yok ama tedbir amacli verilmişti simdi korkuyrm birkaamya.ptesi gidince iyice konuscam bakalm

Kızlar yarın ben ağda yaptıracağım pzrtsi özelden randevu aldım ne olur olmaz bide hamile kadının her ihtimale karşı temiz durması lazım aniden hastaneye gidip rezil olmak var Allah korusun en korktuğum şey :)) valla aylar oldu hiçbirşey göremez oldum ne nasıl haberim yok:)))

Temz olmak lazm tabıkı ama dogm esnasndada rezıl olmak alla gelmez gbı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…