Kuzum bişey diyeyim mi öyke bir bakıyorsun ki hrmde kendin şaşıyorsun boşverin herkesi, ven gurbetteyken ilk kızım dünyaya geldi inanın banyoyu hazırlıyordum kucağıma havlu seriyordum güzelce yıkıyordum ilk bebeğim sonuçta insan korkar değil mi kimse olmayonca mis gibi kendin hallediyorsun, rahmetli kayınvalidem bişeyden anlamazdı kırkımı çıkacak ne yapacağız Allahın kuku demedi yarı kırkını bide kırkını kendi başıma çıkardım kimse yoktu önce bebeğimin banyosunu yaptırıp uyutup sonra kendi kırkımı çıkarmıştım, kimseye muhtaçmış hibi hissetmeyin kendinizi, şimdi annemlere çoookk yakınım ama hastanede kimse kalsın istemiyorum eşim kalacak inşAllah hem görsün ilk gecedeki halimi o yardım etsin, herkesin işi düşünce iyisiniz bu kendi aileniz olsa bile onun için sallayın gitsin ve dediğin gibi tavrınızı koyun onlar peşinizde dolansın, iki yüzlü menfaatci insanlardan uzak durun kendi aileniz olsa bile inanın insanın ne olursa olsun yuvası ve eşi çocukları gerisi boşşş sadece herkes yerinde iyi olsun kötü haberlerini almayım bana yeter Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin.