2017 Aralık Anneleri

:) valla doktor da olsa bayan tercihim her zaman. Bayan doktora bile bazen özel şeyleri sormaya çekiniyorum. Ama sorabilirsin çok iyi olur. Gerçekten sıkıntılıysa yapmayalım

Ikı dktr var gttygm uerde erkk daha ıyı anlayslı o yuzden ona gıdıyorm emmnunum

Kzlar heen haftakı gbı kasılma sankı bu 15 dknn ıcınde ıkı kere oldu benek hareketnden daha sert ve deprem gbı resmen o zaman gttghmdr sancım cıkmstı hatrlarsanız serum taktılar.. bıkac kere daha olrsa gtsemmı hastaneye.. o gun dktr bana anlattgn gbı olrsa gt acıle demstı ama sayısı duzenlı olmasımonemlı deglmı her kasılmada gıdememya

Yani doğum başlamış mi oluyor hemen
Canım mesela ben ikinci kızımın kanala kafasının girdiğini anladım hastaneye gittik hemen dr dur bakalım nerden anladım dedi güldü başka bişeydir dedi sonra muayene etti kiiii bebeğin kafası kanaldan çıkmak üzeymiş zaten devamında kafası rahim ağzından çıkıp sonrasında da doğum oluyor ki bende 20 dk içinde doğum yapmıştım devamında dr demişti nasıl hissttin diye çok acayip bir baskı hissi oluşuyor, şimdi bebeğin aşağı tarafa baskı uygulaması gibi değil o başka bişey zaten anlarsın bi değişiklik olduğunu

Masallah cnm allah kolay dogm nasıp eysn hepımıze

Canım sen tecrubelısın bılrsın.. yarm saat once bes dk araylamıkı kere kasılmam oldu gecen haftadan blıyorm bebek hareketı degıl bes katı galan yanı burkuldu döndu ıcım resmen yarm saattr olmadı bıdada .. duZenlımılrsa gıdeyım acıle dımı bı aaat ıcınde dort bes kere falan ılrsa

Canım bize de nasip olur umarım böyle kolay doğum 20 dk.da doğum gerçekleşti demek bana da dua et seninki gibi kolay olsun

Canım öyle değil nasıl desem kanalda bi sertlik hissedersin o başka bişey korkma bide dediğin acı benim dikiş yerimde de oluyor hazımsızlık olduğunda endişelenme

Bilmşyrm Canm inşşh öle değldr çünkü iki defa karnım da sertlik oldu perişöbe günü de adet sancım ve bel ağrım çoktu... üşütmüşmdr diye beklyrm iyice sardım kendimi bakalım...

amaan aksam ustunden beri girmedi sancilanmisiz yine cogumuz.ay o sancialr bende hep oluyo ben hic gitmiurm ya dr a bende mi sorun var ya :)) hep sanki bosa gidecekmsm de bana guleceklerms gibi geliyo.benm bu gebelikte psikolojim cok tirt oldu e :)) yemekten sonra sık sık sisti yine o karnim kasilip tepe gibi oldu su ictim uzandim gecti.bide bende karin agrisi basladi ama sanirim bebi cok vuruyo asagiya diye yada baska bisey.hic bilmedgmden sanci basladgni ancak cok canim yaninca anliycam anlasilan.bilmemekte guzel bazen e :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…