- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
:) valla doktor da olsa bayan tercihim her zaman. Bayan doktora bile bazen özel şeyleri sormaya çekiniyorum. Ama sorabilirsin çok iyi olur. Gerçekten sıkıntılıysa yapmayalım
kizlar benim gbi sebepsiz ic sikintisi ceken var midua istyrm sizden gebelern duuasi kabul olurmus Allahm kalici olarak kurtarsn beni bu ic sikintsndan
Canım mesela ben ikinci kızımın kanala kafasının girdiğini anladım hastaneye gittik hemen dr dur bakalım nerden anladım dedi güldü başka bişeydir dedi sonra muayene etti kiiii bebeğin kafası kanaldan çıkmak üzeymiş zaten devamında kafası rahim ağzından çıkıp sonrasında da doğum oluyor ki bende 20 dk içinde doğum yapmıştım devamında dr demişti nasıl hissttin diye çok acayip bir baskı hissi oluşuyor, şimdi bebeğin aşağı tarafa baskı uygulaması gibi değil o başka bişey zaten anlarsın bi değişiklik olduğunuYani doğum başlamış mi oluyor hemen
Bndede oluyo cnm sabır dua bolca
Canım mesela ben ikinci kızımın kanala kafasının girdiğini anladım hastaneye gittik hemen dr dur bakalım nerden anladım dedi güldü başka bişeydir dedi sonra muayene etti kiiii bebeğin kafası kanaldan çıkmak üzeymiş zaten devamında kafası rahim ağzından çıkıp sonrasında da doğum oluyor ki bende 20 dk içinde doğum yapmıştım devamında dr demişti nasıl hissttin diye çok acayip bir baskı hissi oluşuyor, şimdi bebeğin aşağı tarafa baskı uygulaması gibi değil o başka bişey zaten anlarsın bi değişiklik olduğunu
Canım mesela ben ikinci kızımın kanala kafasının girdiğini anladım hastaneye gittik hemen dr dur bakalım nerden anladım dedi güldü başka bişeydir dedi sonra muayene etti kiiii bebeğin kafası kanaldan çıkmak üzeymiş zaten devamında kafası rahim ağzından çıkıp sonrasında da doğum oluyor ki bende 20 dk içinde doğum yapmıştım devamında dr demişti nasıl hissttin diye çok acayip bir baskı hissi oluşuyor, şimdi bebeğin aşağı tarafa baskı uygulaması gibi değil o başka bişey zaten anlarsın bi değişiklik olduğunu
Kasılma hareketini bi cozemedim canim ben.Bebegin ellerini ,bacaklarini hissediyrm karnımda.Bu kasilma mi?Ikinci hamileligim.Ilki 8 yil onceydi.Hic bi sey hatrlamyrmBıde bu kaslma hıssettgmzde dolasmakmı mantklı uzanmakmı
Canımmm kasılma nasıl hissettin? Karnın kas katı mı oldu? Dolaşmak mantikli bence biraz ev içinde yuru sonra uzanKzlar kmse yokmu yaa
Canım bize de nasip olur umarım böyle kolay doğum 20 dk.da doğum gerçekleşti demek bana da dua et seninki gibi kolay olsunCanım mesela ben ikinci kızımın kanala kafasının girdiğini anladım hastaneye gittik hemen dr dur bakalım nerden anladım dedi güldü başka bişeydir dedi sonra muayene etti kiiii bebeğin kafası kanaldan çıkmak üzeymiş zaten devamında kafası rahim ağzından çıkıp sonrasında da doğum oluyor ki bende 20 dk içinde doğum yapmıştım devamında dr demişti nasıl hissttin diye çok acayip bir baskı hissi oluşuyor, şimdi bebeğin aşağı tarafa baskı uygulaması gibi değil o başka bişey zaten anlarsın bi değişiklik olduğunu
Aynen öyle.hepimiz es tarafi akrabalarindan sansizsz:)) aslinda sans yada sanssizlk degilde kimse kimseyi kendi evladı yada kardesi olark görmediğinin kaniti oluyo.dunya menfaat uzerine kurulmuş.
Canım kasılma da yat dinlen ama gerçek sancıysa yürüsende geçmez kendini dinle tekrar olursa sık sık git istersen riskinde varBıde bu kaslma hıssettgmzde dolasmakmı mantklı uzanmakmı
Canım öyle değil nasıl desem kanalda bi sertlik hissedersin o başka bişey korkma bide dediğin acı benim dikiş yerimde de oluyor hazımsızlık olduğunda endişelenme
Canımmm nasıl oldun merak ettimKzlar kmse yokmu yaa
o lafta iste.gercekte oyle busey yok ne sen onu annen yada kardesin gibi gorebilir ne de o seni kizi gibiLafta sözde kızları gbı görrler ama
bana 34 dedi ama korkuyrm iste daha gec biraksam nasil okur diye sorcm ptesiBana 35 dedi
o lafta iste.gercekte oyle busey yok ne sen onu annen yada kardesin gibi gorebilir ne de o seni kizi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?