2017 Aralık Anneleri

Canımmm kasılma nasıl hissettin? Karnın kas katı mı oldu? Dolaşmak mantikli bence biraz ev içinde yuru sonra uzan

Canm bı dk galan suruyo bıyere yoplanıyo semsert sonra resmen döner gbı oluyo karnmda barız dısardanda goruluyo karnım yamuluyo.. gecen hfta bu oldu sancı cıktı.. bes dk arayla ıkımkere oldu smdı yok

Kasılma hareketini bi cozemedim canim ben.Bebegin ellerini ,bacaklarini hissediyrm karnımda.Bu kasilma mi?Ikinci hamileligim.Ilki 8 yil onceydi.Hic bi sey hatrlamyrm

Canım bebegn hareketnden daha sert ve bariz bu daha sıddetlı hıssedıyosun ve resmen bebek ıcerde takla ayıyo gıbı yamuluo karnım

Canım benım dedıgım resmen yamuluyo karnım ust uste bıkac kere bu farklı gelıyo bana

Canım benım dedıgım resmen yamuluyo karnım ust uste bıkac kere bu farklı gelıyo bana
aynen kuzum aynisi bendede oluyo her seferinde korkuyrm ama geciyo hemen.burayada yazmisti bi arkads komple sertlrsme oluyms gercek sancida.sanirim cokta canimiz yanacak ozaman anliycz cunku o kadr alistm ki bu yalanci sancilara sezeryan tarihi gelmdn sancilanrsam cok zor anliycam yada suyum gelince anliycam gibi geliyo ki su gelmden de dogum basliyms.insalalh sezeryan tarihine kadr dayanirz bu yalanci sancilarla

Sızın bekeldgnz bı tarh var benmkı bellı bıle degıl .. ne zaman netlesrkı normalmı sezeryanmı dıye

Selam arkadaşlar
bende maalesef şekerli annelerdenim,hamilelikten önce insülin direncim çıkıyodu zaten biraz,şeker yükleme
sınırda çıktı,179,
kendi çapımda dikkat etmeye çalıştım düşüremedim,dr artık insülin felan deyince diyetisyene gidip dikkat etmeye
başladım,yalnız sabah açlık tokluk yüksek çıkıyo yine açlığı 100den aşağı düşüremedim,tokluk 160-140 gibi
kahvaltıdan sonra yürüyüşe çıkıyorum iki gündür,açlıklar 80küsür çıkmaya başladı,
tokluklar 120 yi geçmiyor,yani yürüyüş iyi geliyor gibi.
Ama gözümü açar açmaz yürümem gerekiyor sanırım bi sabahkiler yüksek çünkü..

Birde ağda olayı konuşulmuş,canım çok yanıyor ağdada artık,tüy dökücü krem kullanmak istiyorum ama sadece üst bacak için,genitale zararlı denmişte bacak için ne düşünüyorsunuz,o da sadece doğuma yakın kullanmak için,bir kere yani..Çok uzun yazmışım ya,aslında hep okuyorum yazdıklarınızı ama ben yazmayınca böyle uzun oldu sanırım

Allah kolaylık versn cnm bunun tarhana corbası yogrtla 170 cıktı bemm tarhanada ykseltıyo demekki.. agdayıda bnde ılk defa yaptrcam dktra sorp bacaga epılasyon yaparm kendım heralde azaldı zatn hamılelıkte.. tuy dokucude bımkere deneyım dedım ucuZ almatm bınuse yaramadı tahrs ettı hep.. zararı olmasn arasrtda

Ağda ilk defa yaptırcaksan yaptırma çok acır hem kendini sıktığın için kasılma yaparmış bi sayfada yazıyordu birisi yazmış doktor yaptırma demiş sen sor ama ilk kez yaptıracaksan yanlış zaman

bugün bende tarhana yedim,yürüyüş yaptıktan sonra,4-5 kaşık başka bi yemek,yoğurt bi kaç kaşık,yüksek çıkmadı şükür,
hatta eşimle konuştuk tarhanada da un var yükseltir felan diye ama çok açtım gözüm görmedi.
seninde erken riskin varmıydı,bana iki dr da 15 dk yürüyüş dedi,aslında evde de hep hareket etmeye çalışıyorum ama
etkilemiyor demekki...
Amin inşallah,sağolasın,hepimize inşallah,yaptığım yemeği bile tadamıyorum,şeker ölçümünü etkileyecek diye,bir de ben önceki aylar hep dikkat etmeye çalıştım fazla kilo almayayım diye,tam artık koyverecektim şeker çıktı
tüy dökücüye alerjim yok sanırım,yıllar önce kullanmıştım,ağdacıya da hiç gitmedim,zaten çok acıtıyor,başka yerlere katlanıyorum da üst bacak zor geliyor ya

Canım bize de nasip olur umarım böyle kolay doğum 20 dk.da doğum gerçekleşti demek bana da dua et seninki gibi kolay olsun
Amin inşAllah canım hepimiz kolayca doğum yapar evlatlarımızı kucağımıza alırız sağ salim Rabbim yardım eder yavrularımızın canı sağ olsun evimize neşeyle dönelim hepsi geçer ❤

Kızlar zaten gerçek sancıyı anlayacaksınız bu yalancı kasılmalar hikaye ne demek istediğimi o zaman anlayacaksınız gerçek sancı olsa yerinizde duramazsınız, sadece sancının şiddetini takip edin yeter arada girenler geçici nst de de çıkar ama gerçek sancı hoplatır bi tuhaflık olduğunu bitine sormadanda vücudunuz size belli edecek, vakti zamanı gelince hepsi geçecek Rabbim tarafından ne kadar kutsal vatlıklar olarak yaratıldığınızı anlayacaksınız kendinizle gurur duyacaksınız mucizeler zamanını bilir, bende deliriyorum ara sancılardan ama inanın gerçek sancı toplanmayla belli olmuyor o zaten ben gerçeğim hadi hastaneye diyecek hayyy canlarım benim :)))

Krem kimyasal içeriyor kullanmak zararlı

Cihazlarda da var yanlıslık bence ya da bizim ruh halimizle ilgili.Tarhana corbasi ben de yedim az once bi kase.Yukseltmedi.

Bazen kavuşmak istiyorum minigime hemen gelsin diyorum.sonra dursun biraz daha sağlık acısından diyorum çok özlüyorum..insan gormeidgi birine nasıl bu kadar aşık olabilir ve özler?

Ne güzel anlatmışsın yaaa. Valla böyle pozitif olalım hep. Etrafımızda enerjimizi emen bi sürü şey var. Bazen diyorum şimdi doğursam bu çocuğa bakacak manevi enerjim Yok. Bazen de diyorum ki ay bi an önce doğursam da emzirsem altını kirletse temizlesem. Şaştı iyice denge. Rabbim her şeyin hayırlısını versin. Zor gelecek şeylerden uzak etsin inşallah. Hayırla sağlıkla gelsin tosuncuklar

gün geçtikçe heyecan ve korku ile karışık değişik bir duyguya kapılmaya başladım doktorum normal doğuma engel bir durumun gözükmüyor dedi günü yaklaştıkça doğumdan da korkmaya başlıyorum galiba

Canım bizim stresten uzak olmamız her kolaylığı beraberinde getirir. Doktorun sıkıntı Yok demişse sıkıntı olacak şeyleri düşünüp huzursuz etme kendini. Maşallah azıcık kalma kuzuna kavuşmaya. Ben instagramdan ünlü doktorların Doğum anı videolarını izliyorum ve çok motive oluyorum. Annenin o anki mutluluğu, o bebişlerin viyak viyak ağlaması öyle güzel ki. Tavsiyem olumlu şeyleri oku ve izle. İnan çok işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…