2017 Aralık Anneleri

Aynen canım bu yola baş koyduysak elbet sonuda gelecek, herşey yolunda gitsin Rabbim esirgesin korusun daha ne isteriz ki, inanın ne dersek boş zincirin halkaları çoktaaan birleştirildi Rabbim tarafından az kaldı az sen bile kendine şaşıracaksın nasıl beceriyorum ben çocuk bakmayı diye o yetenek çoktan verildi sana mücize sende yeşermeye başladığından beri, gelsinler hayrlı vakitte inşAllahhhh ❤

Bu güne kadar çok rahattım ama bilmiyorum yaklaştıkça değişik duygular oluşmaya başladı hayırlısı ile kavuşsaydık bebişlerimize hiç doğum videosu yazısı okumadım ama okumakta fayda var diyorsan biraz bakayım

Aaaamin. Bizimki heyecan yaptı galiba bu yorumlardan sonra. Çılgınlar gibi tepiniyo içerde

Yazı olarak belki çok etkilenmeyebilirsin ama videolara bak. Sosyal medya kullanıyorsan daha kolay ulaşırsın bahsettiğim videolara. Müthiş motive ediyo. Özellikle doktor Furkan kayabaşoğlu muydu neydi tam hatırlamıyorum. Onun videolarına bak. Çok güzel anlatıyo Doğum sürecini. Rabbim hayırla sağlıkla kavuştursun yavrularımıza bizi. Bitecek inşallah bu stresli günler.

Ben baya bı tabak yemstm tarhana cnm.. erkn dogm rıskı dıyen olmadı bana haytlısı baaklım

dr un daha iyi bilor canim ama oyle durumda sezeryan oluyo diye biliurm seker ve tup bebekti sanirim senin.sirf sekerden bile sezeryam olablyms dr un insafina kaliyo artk canim.iki turlude hayirlisi vaktimizi dolduralmda saglikla

Amın ınsallah hayrlı saglklı olsnda alalh buyuk

Amann bu bıle sıkntı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…