- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
Aynen canım bu yola baş koyduysak elbet sonuda gelecek, herşey yolunda gitsin Rabbim esirgesin korusun daha ne isteriz ki, inanın ne dersek boş zincirin halkaları çoktaaan birleştirildi Rabbim tarafından az kaldı az sen bile kendine şaşıracaksın nasıl beceriyorum ben çocuk bakmayı diye o yetenek çoktan verildi sana mücize sende yeşermeye başladığından beri, gelsinler hayrlı vakitte inşAllahhhh ❤Ne güzel anlatmışsın yaaa. Valla böyle pozitif olalım hep. Etrafımızda enerjimizi emen bi sürü şey var. Bazen diyorum şimdi doğursam bu çocuğa bakacak manevi enerjim Yok. Bazen de diyorum ki ay bi an önce doğursam da emzirsem altını kirletse temizlesem. Şaştı iyice denge. Rabbim her şeyin hayırlısını versin. Zor gelecek şeylerden uzak etsin inşallah. Hayırla sağlıkla gelsin tosuncuklar
Bu güne kadar çok rahattım ama bilmiyorum yaklaştıkça değişik duygular oluşmaya başladı hayırlısı ile kavuşsaydık bebişlerimize hiç doğum videosu yazısı okumadım ama okumakta fayda var diyorsan biraz bakayımCanım bizim stresten uzak olmamız her kolaylığı beraberinde getirir. Doktorun sıkıntı Yok demişse sıkıntı olacak şeyleri düşünüp huzursuz etme kendini. Maşallah azıcık kalma kuzuna kavuşmaya. Ben instagramdan ünlü doktorların Doğum anı videolarını izliyorum ve çok motive oluyorum. Annenin o anki mutluluğu, o bebişlerin viyak viyak ağlaması öyle güzel ki. Tavsiyem olumlu şeyleri oku ve izle. İnan çok işe yarıyor
Aaaamin. Bizimki heyecan yaptı galiba bu yorumlardan sonra. Çılgınlar gibi tepiniyo içerdeAynen canım bu yola baş koyduysak elbet sonuda gelecek, herşey yolunda gitsin Rabbim esirgesin korusun daha ne isteriz ki, inanın ne dersek boş zincirin halkaları çoktaaan birleştirildi Rabbim tarafından az kaldı az sen bile kendine şaşıracaksın nasıl beceriyorum ben çocuk bakmayı diye o yetenek çoktan verildi sana mücize sende yeşermeye başladığından beri, gelsinler hayrlı vakitte inşAllahhhh ❤
Yazı olarak belki çok etkilenmeyebilirsin ama videolara bak. Sosyal medya kullanıyorsan daha kolay ulaşırsın bahsettiğim videolara. Müthiş motive ediyo. Özellikle doktor Furkan kayabaşoğlu muydu neydi tam hatırlamıyorum. Onun videolarına bak. Çok güzel anlatıyo Doğum sürecini. Rabbim hayırla sağlıkla kavuştursun yavrularımıza bizi. Bitecek inşallah bu stresli günler.Bu güne kadar çok rahattım ama bilmiyorum yaklaştıkça değişik duygular oluşmaya başladı hayırlısı ile kavuşsaydık bebişlerimize hiç doğum videosu yazısı okumadım ama okumakta fayda var diyorsan biraz bakayım
son anda bile degisiyo canim ama senin plesenta asagida drgil miydi normal olmaz sanirimSızın bekeldgnz bı tarh var benmkı bellı bıle degıl .. ne zaman netlesrkı normalmı sezeryanmı dıye
son anda bile degisiyo canim ama senin plesenta asagida drgil miydi normal olmaz sanirim
Cihazlarda da var yanlıslık bence ya da bizim ruh halimizle ilgili.Tarhana corbasi ben de yedim az once bi kase.Yukseltmedi.
dr un daha iyi bilor canim ama oyle durumda sezeryan oluyo diye biliurm seker ve tup bebekti sanirim senin.sirf sekerden bile sezeryam olablyms dr un insafina kaliyo artk canim.iki turlude hayirlisi vaktimizi dolduralmda sagliklaTam rahmı kapatmıyo cnm asagıda ama
bugün bende tarhana yedim,yürüyüş yaptıktan sonra,4-5 kaşık başka bi yemek,yoğurt bi kaç kaşık,yüksek çıkmadı şükür,
hatta eşimle konuştuk tarhanada da un var yükseltir felan diye ama çok açtım gözüm görmedi.
seninde erken riskin varmıydı,bana iki dr da 15 dk yürüyüş dedi,aslında evde de hep hareket etmeye çalışıyorum ama
etkilemiyor demekki...
Amin inşallah,sağolasın,hepimize inşallah,yaptığım yemeği bile tadamıyorum,şeker ölçümünü etkileyecek diye,bir de ben önceki aylar hep dikkat etmeye çalıştım fazla kilo almayayım diye,tam artık koyverecektim şeker çıktı
tüy dökücüye alerjim yok sanırım,yıllar önce kullanmıştım,ağdacıya da hiç gitmedim,zaten çok acıtıyor,başka yerlere katlanıyorum da üst bacak zor geliyor ya
suphede kaldiysan tekrar olc.benm bugun ole oldu 158 mi 168 mi ne cikti sabah cus dedim ne oluyo tekrar olctm 142Asıl şok şmdı gelıyo kafayı yıcem.. cıgkofte yedım ve 233 cıktı bu ne ya benım cıhazdamı var bsey
dr un daha iyi bilor canim ama oyle durumda sezeryan oluyo diye biliurm seker ve tup bebekti sanirim senin.sirf sekerden bile sezeryam olablyms dr un insafina kaliyo artk canim.iki turlude hayirlisi vaktimizi dolduralmda saglikla
Ağda ilk defa yaptırcaksan yaptırma çok acır hem kendini sıktığın için kasılma yaparmış bi sayfada yazıyordu birisi yazmış doktor yaptırma demiş sen sor ama ilk kez yaptıracaksan yanlış zaman
suphede kaldiysan tekrar olc.benm bugun ole oldu 158 mi 168 mi ne cikti sabah cus dedim ne oluyo tekrar olctm 142
Ben de aynı durumdayım. Eşim de Yok. Biraz korku bastı ilk defa. Uyuyamadım bi türlüMide yanmasından uyuyamiyorim(
Gaviscon almanı öneririm canım. Artık mide yanmalarımız hep olacak. Çok rahatlatıyoMide yanmasından uyuyamiyorim(
Al canım. Bi kaç kutu yazdır hatta. Ben kullanıyorum midem yandıkça. Çok rahatlatıyo. Kurtarıcım oldu benimSanırım bu gidişle alacağım canımmm çünkü hala uyku yok
Allah allah.Gecen ben de yedim 2 gun ust uste.Olcmedim hem de.Oyleyse yandıkAsıl şok şmdı gelıyo kafayı yıcem.. cıgkofte yedım ve 233 cıktı bu ne ya benım cıhazdamı var bsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?