- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
hayirsliyla insallah canim bakicaz insan yeter miyim yetmez muyim endisesi sariyo ama psikolojik suan tabi o dogsun saglikla yeter kiDoğsunda nasıl da güzel bakarsın annesi
Mama mutlaka olmali bence canim.Sut ertesi gune anca geliyr..Ilk gece guzelce uyusun miniklerimiz ins.:)ben mamayi alip koycam canim ne olur ne olmaz sezeryan olcam cunku bi anda sut gelmezse sarilik olmayalm.kucucuk biberonlar var ya onlardan koydum ben
Doğunca ayrı bir ruh bürünüyor insana sıkıntı yapma sona geldin zaten kendini teselli et yaparım eniyisini yaparım de yaparsında:)hayirsliyla insallah canim bakicaz insan yeter miyim yetmez muyim endisesi sariyo ama psikolojik suan tabi o dogsun saglikla yeter ki
İyiyim git gel hastane ye arada ağrı oluyor bebiş iyi şükür solunum da sıkıntı var inşallah düzelecek süt de azda olsa geliyorİ
Canım nasılsın bebıs nasıl
koy devlette ne bardak var ne bisey bende koycam.hatta basit kahve makinelri var ya su isiticisi yerinede kullaniliyo oblar onu bile koycam :) mama mama diye gezemem hemsite pesinde yanimda olsun lazim olmasn isterse
Zeytinyagi alin mutlaka ama kendiniz icin gogus uclarina surekli surersiniz ben ilk bebegimde catlak nedir bilmedim gogus ucunda ise yaradigini dusunuyorum surekli nemli tutmaninEldıven var takmlarda cnm kremde alcammı blmıyormkı zeytnyagı dsndum pişiğrde vucudu ıcınde kullanıluyoms.. bıberonla mamada almadım ama kararsızım
ben mamayi alip koycam canim ne olur ne olmaz sezeryan olcam cunku bi anda sut gelmezse sarilik olmayalm.kucucuk biberonlar var ya onlardan koydum ben
Oyy canım en yakın zamanda kendini toplar evinize dönersiniz umarım annesi.Solunum sıkıntısı devam ediyor ama com şükür 14 gr almış:) sarılık başlangıcı için mavi ışık veriyorlardı artık yok bugün İSK kez yüzünü gördüm dokundum inşallah sağlığına kavuşup evimize getireceğiz
insallah canim.sarilik olmaktamsa doysun uyusun misil misil:)Mama mutlaka olmali bence canim.Sut ertesi gune anca geliyr..Ilk gece guzelce uyusun miniklerimiz ins.:)
Tamam canım.Sagolasın. Seker ölçümleri nasıl gdyr?
Benim en çok işime yarayan polar sabahlık üzerine geçirirsin sıcak tutuyorBenim hastane cantamda
1 tam takim hastane cikisi
1.tane 5li takim
2 tane zibim
2 ince 1 kalin battaniye
3 corap
3 agiz mendili
3 eldiven
1 tane tulum
emzik biberon 1 paket bez islak mendil
anne icin
2 pijama takimi
2 atlet
3 kilot
2 cift kalin corap
hasta bezi
terlik lohusa taci
baska birsey koymadim tamamdir herhalde
veriyolar muhakkakta insnalarn pesinde gexmek istemiyrm ben o yuzden elimin atinda olsun diye koyuyrm:) bzdede vardı mınık su ısıtıcısı olablr.. smdı onu konusuyodk esmle bı kutu mam her ıhtmale jarsı alaakmı dıyede blmıyormkı o an lazm olrsa bulnr heralde ya bebe ac kalacak deglya su an amıcam galıba snra fıkrm degsrmı blmıyorm
Canımmm pişik kremi sudocrem var onu al bence:) onu da koy ne olur ne olmaz..
Darısı vaktinde size olsunOyy canım en yakın zamanda kendini toplar evinize dönersiniz umarım annesi.
Benim en çok işime yarayan polar sabahlık üzerine geçirirsin sıcak tutuyor
saka maka sonlara geldik canlar.allahim hepimize dogruduk iyiyiz demeyide nasip eder insallah.15 20 gune bizde basliycaz insallah bebileri kucaklamaya
sona geldikce streste artiyo yaa bebinin hareketleride iyice azalanca korku stres heycan karman cormanim.bakabilcem mi korkulari basarabilir miyim falan uyku girmiuo gozume
Arkadaslar illaki size mama vermeyin diye diretemem ama ilk gece sutun gelmesi icin cok onemli surekli bebekle temas halinde olmamiz lazim bebek mamayi yerse karni doyar karni doyarsa uyur ve sizi emmez emmezse de sut inmez tamamen hormonlarla alakaliMama mutlaka olmali bence canim.Sut ertesi gune anca geliyr..Ilk gece guzelce uyusun miniklerimiz ins.:)
veriyolar muhakkakta insnalarn pesinde gexmek istemiyrm ben o yuzden elimin atinda olsun diye koyuyrm
Pazardan 35 almıştım bulursan uygun yinede al derim ağrım var günde iki kere hastane ziyareti yapıyoruz Allahtan yakın ama o da sarsıyor hava soğuk bideCanım hırka koycam walla bnde ıaterım ondan sıcaktantutar ama oahalı gelıyo artık al al btmedı bubun yıne 150₺ harcadım.. sn ıyıısn dumı varmı agrı sızı
Sudocremi bende oneriririm guzel gercekten alirken buyugunu alin rahat 2 yasina kadar bezden kurtulana kadar kullanirsinizWalla canım alrsam eczanedn bakarm artuk varmdr blmem o marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?