2017 Aralık Anneleri

hayirsliyla insallah canim bakicaz insan yeter miyim yetmez muyim endisesi sariyo ama psikolojik suan tabi o dogsun saglikla yeter ki
Doğunca ayrı bir ruh bürünüyor insana sıkıntı yapma sona geldin zaten kendini teselli et yaparım eniyisini yaparım de yaparsında:)

koy devlette ne bardak var ne bisey bende koycam.hatta basit kahve makinelri var ya su isiticisi yerinede kullaniliyo oblar onu bile koycam :) mama mama diye gezemem hemsite pesinde yanimda olsun lazim olmasn isterse

:) bzdede vardı mınık su ısıtıcısı olablr.. smdı onu konusuyodk esmle bı kutu mam her ıhtmale jarsı alaakmı dıyede blmıyormkı o an lazm olrsa bulnr heralde ya bebe ac kalacak deglya su an amıcam galıba snra fıkrm degsrmı blmıyorm

Eldıven var takmlarda cnm kremde alcammı blmıyormkı zeytnyagı dsndum pişiğrde vucudu ıcınde kullanıluyoms.. bıberonla mamada almadım ama kararsızım
Zeytinyagi alin mutlaka ama kendiniz icin gogus uclarina surekli surersiniz ben ilk bebegimde catlak nedir bilmedim gogus ucunda ise yaradigini dusunuyorum surekli nemli tutmanin

Oyy canım en yakın zamanda kendini toplar evinize dönersiniz umarım annesi.

Benim en çok işime yarayan polar sabahlık üzerine geçirirsin sıcak tutuyor

veriyolar muhakkakta insnalarn pesinde gexmek istemiyrm ben o yuzden elimin atinda olsun diye koyuyrm

Benim en çok işime yarayan polar sabahlık üzerine geçirirsin sıcak tutuyor

Canım hırka koycam walla bnde ıaterım ondan sıcaktantutar ama oahalı gelıyo artık al al btmedı bubun yıne 150₺ harcadım.. sn ıyıısn dumı varmı agrı sızı

Insalalh cnm son gnler geldı agrlastk ıyıce vaktbgecmez oldu allah buyuk ınsalalh atkatcaz bugunlerıde

Mama mutlaka olmali bence canim.Sut ertesi gune anca geliyr..Ilk gece guzelce uyusun miniklerimiz ins.:)
Arkadaslar illaki size mama vermeyin diye diretemem ama ilk gece sutun gelmesi icin cok onemli surekli bebekle temas halinde olmamiz lazim bebek mamayi yerse karni doyar karni doyarsa uyur ve sizi emmez emmezse de sut inmez tamamen hormonlarla alakali

Canım hırka koycam walla bnde ıaterım ondan sıcaktantutar ama oahalı gelıyo artık al al btmedı bubun yıne 150₺ harcadım.. sn ıyıısn dumı varmı agrı sızı
Pazardan 35 almıştım bulursan uygun yinede al derim ağrım var günde iki kere hastane ziyareti yapıyoruz Allahtan yakın ama o da sarsıyor hava soğuk bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…