- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Arkadaslar illaki size mama vermeyin diye diretemem ama ilk gece sutun gelmesi icin cok onemli surekli bebekle temas halinde olmamiz lazim bebek mamayi yerse karni doyar karni doyarsa uyur ve sizi emmez emmezse de sut inmez tamamen hormonlarla alakali
Sudocremi bende oneriririm guzel gercekten alirken buyugunu alin rahat 2 yasina kadar bezden kurtulana kadar kullanirsiniz
Pazardan 35 almıştım bulursan uygun yinede al derim ağrım var günde iki kere hastane ziyareti yapıyoruz Allahtan yakın ama o da sarsıyor hava soğuk bide
Sudocream kesin al o kadar diyim:)Zeytnyagnı onermslerdı hem vucut hem pişik ıcın ama olmazmı zeytnyagı onumkullanuyım dıodm bnde dogal dıye hem
illaki emzirmeye caliscaz zaten de.emmeyip kucagimdan alip sarilik var diye tedavi görmesindense dr un tavsiyesiyle mama veririm.ki hemsireler bile mecbur kaliyo yeri geliyo.ablamn bebegi 4 buçuk kilo dogdu memeler yara oldu bebek eme eme ama bi gram sut gelmedi ortalığı yikti aglammktn sonra hemsireler aldi bi guzel doyuruo getrdiler.yine acikti memeye abandi kanlar akiyo tabi bi yandan bebi deli gibi emiyo:)) ama yine yok yani olmayinca hem bebege hem kendine iskence cektrmenin anlami yok canim.simdi butun mamalar anne sutu degerndeArkadaslar illaki size mama vermeyin diye diretemem ama ilk gece sutun gelmesi icin cok onemli surekli bebekle temas halinde olmamiz lazim bebek mamayi yerse karni doyar karni doyarsa uyur ve sizi emmez emmezse de sut inmez tamamen hormonlarla alakali
Cok iyi masallah canım.Tokluk 1.saatler di mi?Ben 7 olcum yaptim hep.Yrn kontrol var.Ne dicek bakalim.Ins.bu kadar sık olctrmezIkı gndr ıyı cok sukr dun aclık bugn toklkları ölctm. Hatta aksam sok olfm corba ve balık 97 cıktı
Yok koyma demem arkadasim ama ilk gunler sut tasarcasina gelmez zaten koyu ve kivamli olur onunda bir kasigi bebegi doyurur ilk gunler sutun inmesi icin bebegin.cok emmesi lazim mamada doyurunca emmiyorlar birde mama bile verilse siringayla veriliyor canim bebek kolaya alismasin anneyi emsin diyeKske hemen sut gelsede kmse vermese ama ınsan tereddut ettgnden koyuyo cnm aksı bısey olrsa ac kalmasn dıye bn kararsızım su an koymucam baaklım
Derin kimlik başvurusu da yapıldı:) tahmini 6 aralık doğum tarihi 3 kasım oldu kısmetBakıyım canım bı aadam gecsın braz esım hıc btmıyo alıncak dıyo oda haklı:). Allah yardmcn ılsn cnm tam kısa denk geldu bızımkıler ama buna sukur yavrun saglkla cıkan hastanedn bunları hep unttsun.. bu arada ısım bellımı bnmı kacrdım
Cok iyi masallah canım.Tokluk 1.saatler di mi?Ben 7 olcum yaptim hep.Yrn kontrol var.Ne dicek bakalim.Ins.bu kadar sık olctrmez
Yok koyma demem arkadasim ama ilk gunler sut tasarcasina gelmez zaten koyu ve kivamli olur onunda bir kasigi bebegi doyurur ilk gunler sutun inmesi icin bebegin.cok emmesi lazim mamada doyurunca emmiyorlar birde mama bile verilse siringayla veriliyor canim bebek kolaya alismasin anneyi emsin diye
Ac kalmasina dayanamam kiArkadaslar illaki size mama vermeyin diye diretemem ama ilk gece sutun gelmesi icin cok onemli surekli bebekle temas halinde olmamiz lazim bebek mamayi yerse karni doyar karni doyarsa uyur ve sizi emmez emmezse de sut inmez tamamen hormonlarla alakali
Derin kimlik başvurusu da yapıldı:) tahmini 6 aralık doğum tarihi 3 kasım oldu kısmet
Anladim canım.Diyete devam yani:)Ben hep 1. Saat ölcuyorm cnm ewt . Böle ıyı olugo bıhun ac bıhun tok ama bn yıne 3 ten fazla ölcuyorm yedıgıme gore bılıyım dıye
yarim saattir uc kez kaisldi karnim.kocmaan bi tumsek oldu.nefesim kesildi agri sizi yok.doguma kadr bu hoyle mi olcak.dr buna bebek dedi ama bu bildgn kasilma.bebek hareket eder hissederm hareketni bu etmiyo sisiyo 30 saniyede iniyo.
ya sizin bebeklerde hareket azalmasi var mi benmki bi iki uc gundr
Anladim canım.Diyete devam yani:)
Yani canım:)insallah canim.sarilik olmaktamsa doysun uyusun misil misil:)
Hic bi mama anne sutu degerinde olamaz benim sutum 2 bucuk ay diyende indi ama 2 bucuk ay yemek bile yerken gogsumdeydi oglum azm ettik basardik cok sukur sarilik olmasin diye tabiki ilk vakitler sut yoksa takviye yapiliyo ama pes etmemek lazim sonuna kadar bi annenin bebegini emzirmesi dunyanin en guzel duygusu isteyen herkes yasasin insallahillaki emzirmeye caliscaz zaten de.emmeyip kucagimdan alip sarilik var diye tedavi görmesindense dr un tavsiyesiyle mama veririm.ki hemsireler bile mecbur kaliyo yeri geliyo.ablamn bebegi 4 buçuk kilo dogdu memeler yara oldu bebek eme eme ama bi gram sut gelmedi ortalığı yikti aglammktn sonra hemsireler aldi bi guzel doyuruo getrdiler.yine acikti memeye abandi kanlar akiyo tabi bi yandan bebi deli gibi emiyo:)) ama yine yok yani olmayinca hem bebege hem kendine iskence cektrmenin anlami yok canim.simdi butun mamalar anne sutu degernde
Sudocream kesin al o kadar diyim:)
Hic bi mama anne sutu degerinde olamaz benim sutum 2 bucuk ay diyende indi ama 2 bucuk ay yemek bile yerken gogsumdeydi oglum azm ettik basardik cok sukur sarilik olmasin diye tabiki ilk vakitler sut yoksa takviye yapiliyo ama pes etmemek lazim sonuna kadar bi annenin bebegini emzirmesi dunyanin en guzel duygusu isteyen herkes yasasin insallahillaki emzirmeye caliscaz zaten de.emmeyip kucagimdan alip sarilik var diye tedavi görmesindense dr un tavsiyesiyle mama veririm.ki hemsireler bile mecbur kaliyo yeri geliyo.ablamn bebegi 4 buçuk kilo dogdu memeler yara oldu bebek eme eme ama bi gram sut gelmedi ortalığı yikti aglammktn sonra hemsireler aldi bi guzel doyuruo getrdiler.yine acikti memeye abandi kanlar akiyo tabi bi yandan bebi deli gibi emiyo:)) ama yine yok yani olmayinca hem bebege hem kendine iskence cektrmenin anlami yok canim.simdi butun mamalar anne sutu degernde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?