2017 Aralık Anneleri

tabi ki canim kesinlikle.ben sadece sarilik mevsusunda dedim.yoksa hem maddi hem manevi acidan anne sutu her zaman tercihim

Ins.canım.Dun ben hamur isi yedim.1.saat 136cıktı.Saglikli bi insanda kac cıkiyr ki bu?En cok onu merak ediyrm
ben sabah yedim ispanakli borek olcmedim de kimbilir kaclarda cikti.ama cok hareket ettim bugun temizlk vardi getir gotur yaptim :) bu araalr benm diyet iyuce tirt oldu

Ac kalmasina dayanamam kiIlk dogumumda ilk gun gelmedi
Ertesi sabah erkenden ebeler emzirmek icin ısrarcı oluyrlar ztn.O zaman da geliyr
Mesela bana dogumdan sonraki ilk yarim saat cok onemli demislerdi anneyle bebegin o ilk yarim saatde temasda olmasi bebegin memeyi hemen tutmasi cok onemliymis

Ins.canım.Dun ben hamur isi yedim.1.saat 136cıktı.Saglikli bi insanda kac cıkiyr ki bu?En cok onu merak ediyrm

Walla gecen cgkofte yedgmde kafayı yıcektm 233 cıktı sok oldum esımınknı ölctm 124 cıkmstı ama ı gun bı yanlslık vardı bnce bende bı tabak baklava yesem o kadr cıkardı anca

Bıde humana still sut artırıcı cay önerıholar ne dıyosunz ebebekte var sanırım

Mesela bana dogumdan sonraki ilk yarim saat cok onemli demislerdi anneyle bebegin o ilk yarim saatde temasda olmasi bebegin memeyi hemen tutmasi cok onemliymis
Onu yaparz ztn canim nasip olursa.Gelmeyince onlem amaclı mama goturmekten yanayım.

Benim sutum kizimdada oglumdada vardi cok sukur ama ilk 4_5 gun inmiyor hemen sisip kaliyorum oglumda mama vermedim saralik oldu 4 gun hastanede yatti kizimda baktim oyle olacak hemen mama aldim sutum tam inene kadar sabah aksam cok cok az verdim amac zaten tam doyurmak degil saralik olmasin diye ac birakmamak durmadan yine emzirin hemsiz rahatlarsiniz gogusleriniz sismez hemde bebek size daha cabuk alisir

Sabahlık, hırka ya da şal tarzı bir şey alabilirsin canım

yeterli canm bende bebek için bu kadr koydum pijama takımı arayısndayım bende onu da koydum mu tamam dır

Kabak çekirdeğinde yüksek oranda demir var, bağırsakları da hareketlendirir.
Bahsettiğin ağrıya sebep olmuş olması bence çok düşük bi ihtimal
evt benmde bağırsağımı harekete geçirdi gerçektende :) tuvalette gidebildm bilmeden de olsa işe yaradını öğrendm ama ağrısı çok kötü olmuştu da allahta geçti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…