- 25 Ekim 2017
- 1.091
- 768
- 43
- 35
Benimde canım çok yanıyorben şimdiye kadr yapmadım aslında ondan ağdayla yapıyorum ama cnm yok yanıyor :) aklıma o geldi ilk defa yapıcam da
valla adını bilmiyorum da doğumu kolaylaştırıyosa denerim benim doğum korkusu başladı ne yazıkkiCanım söylediğin şey muhtemelen perine masajıdır netten bakın ayrıntılı yazıyor
sorma canm aylardır bu idrar kaçırmadan ne çektiğimi bi ben bilirimBenım olmuyodu walla ıkı gndr oluho ıste ne zormus
kolay açılma olabilir ama kesik genelde birçok doğumda kullanıyorlar canm aslında iyi de yapıyolar kesı olmasa hem vajina ağzı çok genişliyor hemde idrar kaçırma problemi başlıyorBu zeytinyagi masaji ise yarar mi gercekten. Ben aslinda normal dogum istiyodum ama vajinismus gecmisim var o yuzden de dr um engel olabilir dedi. Bir de kesik atilirsa yine vajinismus olmaktan korkuyorum. Yani ne kadar dikislerim iyilessede bunu beynime kabul.ettirebilir miyim bilmiyorum. Ama boyle kolay acilma olsa ve kesik atilmayacagini bilsem aslinda normal istiyorum cok kararsizim
Ya benim annemde cok kesi varmis benim dogumumda cok zorlanmis sonrasinda batta idrar kacirma olayi filan bu kesilerden dolayiymis. Uroloji ameliyat diyor şimdi. Ama kesi olmayinca vajina kaslari cok cabuk kendini toparliyormus. Bi de ben dikislerim gecse bile yine de vajinismus olmaktan korkuyorum. Acaba epidural nprmal yapsam kesi olursa sonrasinda hisseder miyimkolay açılma olabilir ama kesik genelde birçok doğumda kullanıyorlar canm aslında iyi de yapıyolar kesı olmasa hem vajina ağzı çok genişliyor hemde idrar kaçırma problemi başlıyor
Ben epidural normal düşünüyorum.sonradan birazda olsa bence kesi ağrıları hissedilirYa benim annemde cok kesi varmis benim dogumumda cok zorlanmis sonrasinda batta idrar kacirma olayi filan bu kesilerden dolayiymis. Uroloji ameliyat diyor şimdi. Ama kesi olmayinca vajina kaslari cok cabuk kendini toparliyormus. Bi de ben dikislerim gecse bile yine de vajinismus olmaktan korkuyorum. Acaba epidural nprmal yapsam kesi olursa sonrasinda hisseder miyim
Bu zeytinyagi masaji ise yarar mi gercekten. Ben aslinda normal dogum istiyodum ama vajinismus gecmisim var o yuzden de dr um engel olabilir dedi. Bir de kesik atilirsa yine vajinismus olmaktan korkuyorum. Yani ne kadar dikislerim iyilessede bunu beynime kabul.ettirebilir miyim bilmiyorum. Ama boyle kolay acilma olsa ve kesik atilmayacagini bilsem aslinda normal istiyorum cok kararsizim
Benim de seker dengelendi diyetle dun dahiliye oyle dedi ama benim doktor biraz takıyo herşeyi benide korkutuyo aslında bastan beri ilerden gidiyodu ama seker cikalı beri ilerden gitmesini hep sekerden mi diye sorguluyo artık
öyle cnm istedikleri gibi duruyolar tabi :)
Valla ben de anlamadım. Medikal park iyi hastane die güveniorum bakalım.Gözün aydın canim niye kontrol süresi o kadar uzun doğuma yakın haftada bir cagiriyorlar
kızlar ben normalde devlt hastanesi gidiyorum ama normali yapamıyacam sanırım pisloljik olarak çok yıprandım özellikle bugunde çok kötütm ağlamktan gözüm kızardı artık eşimle konuştukda özel hastane bakalım bi dedi sezeryan için . ama ben burda çatı muayeneside beklek istiyorum aslında belkide uygun deil sezeryan der bana diye . özellerde sorun oluyomu şu haftada gelmn lazımdı diye istedm haftada gidebilirmiym özele
yok cnm bşy olacağını sanmıyorm kremn bilmiyorum ama bende 4 parmağımı yakmıştım bikere sıcak çelik tencere tutmuştum bi anda elim yapışmıştı soğuk su fln denedm geçmemişti de sürmüştüm o kremden elle yüZ farklı mıdr bilmiyorum geçmiş olsun öncelikle.. benm konuya gelnce yarın kontrolm var hiç bilmiyorum ne yapacağını çatı muayenesi yaprmı bebek en son zateb baş aşada demişti dönebilir dedi onuda bilmiyorum ne oldu ama artık karnım ağrıdı bebeğim fazlada harek etmedi ben ağlayınca şuanda öyle durumdayız. bn 30 haftöda sormaya başldım doktora korkuyorum yapmam diye panik atak var bn fazla ağldm zamn elim ayağım tutmuyo öle sıkıntım var neler neler dedim yok illa normali deneycklerBnce gudebılrsın gbı ama gttgn devket be dıyo ne zamn bakkcklatms catıya belkı seseryan der
yok cnm bşy olacağını sanmıyorm kremn bilmiyorum ama bende 4 parmağımı yakmıştım bikere sıcak çelik tencere tutmuştum bi anda elim yapışmıştı soğuk su fln denedm geçmemişti de sürmüştüm o kremden elle yüZ farklı mıdr bilmiyorum geçmiş olsun öncelikle.. benm konuya gelnce yarın kontrolm var hiç bilmiyorum ne yapacağını çatı muayenesi yaprmı bebek en son zateb baş aşada demişti dönebilir dedi onuda bilmiyorum ne oldu ama artık karnım ağrıdı bebeğim fazlada harek etmedi ben ağlayınca şuanda öyle durumdayız. bn 30 haftöda sormaya başldım doktora korkuyorum yapmam diye panik atak var bn fazla ağldm zamn elim ayağım tutmuyo öle sıkıntım var neler neler dedim yok illa normali deneyckler
cnm o para meselesi bizde de var yoksa ben çoktan gidecektm özele ama araştrma yapmam lazım uygun olan bi hastNe var tanıdımz orda yaptı sezaryen olarak öncelk olarak orayı düşünüyorZ bakma o para konusunda bizdede çok iyi deil 5000 4000 verebilcek durumda dielz de bazı uygun olursa anca tabi allah büyük valla kaç gündr hiç bşy anlamıyorum zamndan sabahın 5 i oluyo anca uyuyorum 4,5 saat sonra yine uyanıyorm aklmda aynı şyler artık patladım bugun ağladım ettim yarını merk ediyorum ne diyeckO zaman durumun varsa gt özele vakt gectmedn cnm nolr nolmaz baya olms haftan artık.. elmde olsa bnde gtcemde para ıste.. bnde gunu bellımılsn alıyım kucagıma ıstıyorm tup bebek 4 sene bekledık bu yavruyu ıkı sene gdp heldm hastaneye cok sukr tup bebekte tutttu benımde korkularım kaygılarm cok ama allaha sıgınıyırm ınsallah hayrlısıyla sag salım alırız kucagımıza hepmzde.. banada bısey demedıler daha fıtık galanda vardı blmıyorm dıkkate alrlarmı soylucem baaklım hayrlısı allahtan ona emanetz
cnm o para meselesi bizde de var yoksa ben çoktan gidecektm özele ama araştrma yapmam lazım uygun olan bi hastNe var tanıdımz orda yaptı sezaryen olarak öncelk olarak orayı düşünüyorZ bakma o para konusunda bizdede çok iyi deil 5000 4000 verebilcek durumda dielz de bazı uygun olursa anca tabi allah büyük valla kaç gündr hiç bşy anlamıyorum zamndan sabahın 5 i oluyo anca uyuyorum 4,5 saat sonra yine uyanıyorm aklmda aynı şyler artık patladım bugun ağladım ettim yarını merk ediyorum ne diyeck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?