- 16 Nisan 2017
- 456
- 140
- 33
- 32
birde semt olarakda fiyat değişiyor bi yere sordum bn 5000 dedi şok oldum ben okdr veremem şahsen farklı yere sordum 4000 dediler fln öle fiyatta değişiyor. ben nst odasında kadın sancı çekiyo içim gitti orda ter basmıştı bni allahtan gittş erken den bi kadında bi bağırdı orda allahım nasıl bi çığlıktı o aklıma geldkce kötü oluyorum ordan çıkıp gitmk istedm midem bulndı elim ayağım tuhaf oldu allahtn sonradan ses gitti. bn bunlrdan bile böle etkilenen bi insanım orda ne yapacam bilmiyorum. siz nerde oturyosunz2500 yapıyolar brda byerde ırda ısterım ama nasıp ıste hakkmzda hayrlısı neyse o olsun.. allahtardm eder bı sekılde dua et bolca vesveseler gtsın
birde semt olarakda fiyat değişiyor bi yere sordum bn 5000 dedi şok oldum ben okdr veremem şahsen farklı yere sordum 4000 dediler fln öle fiyatta değişiyor. ben nst odasında kadın sancı çekiyo içim gitti orda ter basmıştı bni allahtan gittş erken den bi kadında bi bağırdı orda allahım nasıl bi çığlıktı o aklıma geldkce kötü oluyorum ordan çıkıp gitmk istedm midem bulndı elim ayağım tuhaf oldu allahtn sonradan ses gitti. bn bunlrdan bile böle etkilenen bi insanım orda ne yapacam bilmiyorum. siz nerde oturyosunz
bnde ankaradayım hangi hastaneye gidiyosnBn ankaradayım. Bnmde hastane ıslernde elım ayagım bosalıyo bılmıyotm nasıl olck nasl yapcm
bnde ankaradayım hangi hastaneye gidiyosn
Bebegin onden gitmesi yada iri olması genetik olabilirmiş ki benim bbebis iri degil ama seker var illa bunu şekere bağlayan doktorları anlamıyorum o konuda benim doktorum rahatlatıyor allahtanBenim de seker dengelendi diyetle dun dahiliye oyle dedi ama benim doktor biraz takıyo herşeyi benide korkutuyo aslında bastan beri ilerden gidiyodu ama seker cikalı beri ilerden gitmesini hep sekerden mi diye sorguluyo artık
Gecmis olsun canımmKızlar aksam ewde bı kaza gecrdık allah korudu cok sukur.. esım deney gbı bıseyler yapıyodu bı bıdonun ıcındekı sulu lavabo acıcı bomba gbı patladı esım dıbındeydı bnde bı mt yanndaydım ıkzıınde yuzune geldı yarn saat yukadık yuzumuzu suyla snra hametan krem surduk bana bı zararaı olmaz dımı bu yanık kremınn mecbren surdum o an cnku
canm kişiden kişiye değişiyor demek ki bana önceki doğumumda dikiş attılar kesip dıkmeleeını hiç hissetmedim ama dikiş sonrası ilk ilişki çok zor oluyo yani ben zorlandım ilk gece gibi olmuştu diyebilirim gerisi sana kalmışYa benim annemde cok kesi varmis benim dogumumda cok zorlanmis sonrasinda batta idrar kacirma olayi filan bu kesilerden dolayiymis. Uroloji ameliyat diyor şimdi. Ama kesi olmayinca vajina kaslari cok cabuk kendini toparliyormus. Bi de ben dikislerim gecse bile yine de vajinismus olmaktan korkuyorum. Acaba epidural nprmal yapsam kesi olursa sonrasinda hisseder miyim
Ciddi mısıncanm kişiden kişiye değişiyor demek ki bana önceki doğumumda dikiş attılar kesip dıkmeleeını hiç hissetmedim ama dikiş sonrası ilk ilişki çok zor oluyo yani ben zorlandım ilk gece gibi olmuştu diyebilirim gerisi sana kalmış
Canım sezeryan olsanda dikiş yerlerinin acısını hissedeceksin kesiden korkma eski yöntemler çok kötüydü direk kesi atıyorlardı şimdi öyle değil dikişler bile kendiliğinden eriyen dikiş Rabbim boşuna yaratmamış normal doğumu bide 1 hafta en fazla iyileşme süresi acı dediğin kesi atılırken zaten yok çünkü kasıklardan kısa süreli uyuşturma yapıyorlar dikiş acısı ise minik iğne batması gibi bir his korkmayın Rabbim hakkımızda hayırlısını versin eninde sonunda olacağına varacak bi şekilde hayrlısı ile doğacaklar o an zaten durdurulamaz dua edelim kolayca atlatalım hepimiz inşAllahhhh sezeryan yada normal sağlıkla kurtulmak nasip etsin Rabbim ❤Ya benim annemde cok kesi varmis benim dogumumda cok zorlanmis sonrasinda batta idrar kacirma olayi filan bu kesilerden dolayiymis. Uroloji ameliyat diyor şimdi. Ama kesi olmayinca vajina kaslari cok cabuk kendini toparliyormus. Bi de ben dikislerim gecse bile yine de vajinismus olmaktan korkuyorum. Acaba epidural nprmal yapsam kesi olursa sonrasinda hisseder miyim
Peki epidural normal hakkında ne düşünüyorsun canım? Bende normal çok istiyorum ama sanci da çok çekmek istemiyorum.epidural çok uygun bana.Gunaydin anneler normal dogumdan bu kadar korkmayin ne olur zorlugu var elbet ama sezeryaninda zorlugu var hic bir dogum kolay degil birinin basi zor digerinin sonrasi zor zorunlu sezeryan olanlar baska ama normal dogumda dogumdan sonrasi gercekten kolay bebeginizle kendiniz istediginiz gibi ilgilenebilirsiniz ben iki dogumumdada odama yuruyerek ciktim bilginize...
Canım sen hacettepe yi sordun mu bak arkadaşım 4 gün önce 500 ödedi sezeryan için özel hocaya bi araştır lütfen bir ara sor2500 yapıyolar brda byerde ırda ısterım ama nasıp ıste hakkmzda hayrlısı neyse o olsun.. allahtardm eder bı sekılde dua et bolca vesveseler gtsın
Epitüral normal doğum benimde aklımda ama benim dr dediki acıya dayanamayan annelere yapıyorum son çare olarak dedi onunda şöyle bi sıkıntıaı var doğum süresini uzatıyor uyuşturma olunca kasılmaların arasını uzatıyormuş çok yoruluyormuşsun bide bazen sanvıyı kesiyormuş valla brnde bu konuda kararsızım ama bakalım o an gelsin elbet herşey akışına göre ilerleyecek sağlıkla kurtulalım daPeki epidural normal hakkında ne düşünüyorsun canım? Bende normal çok istiyorum ama sanci da çok çekmek istemiyorum.epidural çok uygun bana.
Canım o iç dikişin çokluğu ile ile alakalı ilk kızım çok iri olduğundan iç dikişlerim çok geç iyileşti ve aradan 55 gün geçti ilişki kabustu resmen çok ağladım ama ikinci kızımda inan sızlama bile hissetmedim standart kilodaydı çünkü bide dikişlerim 6 günde yok oldu gitti 40 çıktığında çok rahattım doğumdan doğuma bile farkediyor bırak kişiden kişiye değişmesini fark aynı kişide bile değişiik, bencede korkmasın kimse kesiden falan altınızı oyup atmıyorlar ki :)canm kişiden kişiye değişiyor demek ki bana önceki doğumumda dikiş attılar kesip dıkmeleeını hiç hissetmedim ama dikiş sonrası ilk ilişki çok zor oluyo yani ben zorlandım ilk gece gibi olmuştu diyebilirim gerisi sana kalmış
Doktorun da bir bildiği vardır o zaman canimValla ben de anlamadım. Medikal park iyi hastane die güveniorum bakalım.
Bende aynı durumdayım normal geliyor bana artık alıştırma ağrıları belli bir süre sonra geçiyor sonra tekrar başlıyor ayakta dolandığım zaman dahada artıyor ayaklarını uzak biraz dinlendir kendini bel boşluğuna yastık koyKızlar günaydın.Kakltığımdan beri karnıma sanki iğne saplınıyor öyle bir batma var. Normal midir acaba?
Sağol canım ben de bizim kız erken gelicek herhalde diye düşündüm bir an.Allahımın izniyle Gününde sağlıkla gelsin kuzucuklarımız inşallah.Bende aynı durumdayım normal geliyor bana artık alıştırma ağrıları belli bir süre sonra geçiyor sonra tekrar başlıyor ayakta dolandığım zaman dahada artıyor ayaklarını uzak biraz dinlendir kendini bel boşluğuna yastık koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?