2017 Aralık Anneleri

Bnm de ilk doğumda dikişlerim çok acıyordu ama ilişki durumunu hatırlamıyorum nasıldı ikinci doğumumda ise aynı kesi yerinden tekrar bi yırtılma oldu dikiş yaptılar ama daha rahattım hiç acımadı diyebilirim

Canim benim korktugum dikis acisi degil kesinlikle. Sezeryandaki dikis acılarının cok daha fazla oldugunu biliyorum bur kez karindan ameliyat oldum 7 kat kesip dikiyorlar ama benim korkum cok farkli orada dikis oldugunu bilirsem iliskiye giremeyebilirim. Her nekadar zaman da gecse dikis mikis kalmasa da bu beyinsel bir rahatsizlik ben beynime bunu kabul ettiremeyebilirim. Ben cok uzun süre cinsel islev bozukluklari merkezinde tedavi oldum ondan sonra iliskiye girdim. Doktorum da bunu bildigi icin sezeryan yapmayi dusunuyor ama yine de larari bana birakti. Normalde devlet hastanelerinde ve universite hastanelerinde normal dogum yapiliyor ama dr bana senin durumun el verisli degil vajinismus gecmisinden dolayi dedi pelvik kaslarinda acilma olmaz bu yuzden de cok kesi atilir dedi. Yoksa dedigim gibi aci ile ilgili degil. Bebek icin tedavi gorurken ne acilar cektim sezeryan dikisi normal vajina dikisnden bin kat daha zor ama normal yapsam dikis oldugunu farketmesem ve bana soylemeseler sonrasinda acaba farkeder miyim dikisleri. Cunku farkedersem beynim sinyalleri bozar biliyorum :))

Canim sezeryan diye konusmustuk dün vazgeçtik doktorumla bir aksilik olmazsa normal dogum deneyecem acıyı yiyemiyorum zaten canim kabızlık için yiyim dedim zorlaştırdığını bilmiyordum
Zorlaştırıyomuş canım ne yazık ki. Aç karınla meyve yemeğe çalış. Bağırsakları yumuşatır.

kuzenimde vajinusmus vardi 1 sene de iyilesti.normal dogum yaptu ustelik tekrarlamadı canim

Hakkısın canım o an bi korku yaşasan ters bi durum olabilir sen drun lafına bak Allah korusun sonra aksilik yaşama sende bebeğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…