2017 Aralık Anneleri

Canım sen hacettepe yi sordun mu bak arkadaşım 4 gün önce 500 ödedi sezeryan için özel hocaya bi araştır lütfen bir ara sor

Canım sade 500mu ben doktra ayrı o fıyat aytı bıde hastaneye verılıyo dıye dsndum.. bıde arkadasınn sorunu beydı yanı bana yaparkarmıkı seseryan tup bebek oldugu ıcın.. fıtıkta avrdı bnde fızıge falan gttm jel kullanıyordum.. hıcann ısmını blıyomsn bıde smdı hacetteppeyı arasam ne dıcem

Canım olacagı varms ya on dk önce atesı buldum ıste dedı bıldgn sudan bısehlerle baglayp ucundan ates cıkardı.. zatn korkuyorm bu tarz seyler yaptgnda anlamadgm ıcın ne olcagnı blmıyorm ama bu ona bı ders oldu ınsalah bu son olr o bendn ck etkılendı suclandıda yanndaydı yuzune daha ck geldı allah korudu.. ondk öncede bısey olmaz dımı dedım yaoatken yok dedı olcagı varms demekkı sadaka falan sadaka falan vercz ınsallah

Senn durumnda olanda cok kısı var cnm allah yardmcınz olsn walla herkesn sıkntısı ayrı kolay degel annelık ıste allah bu cektklermzn mukafatını kat kat verecektr ınsallah

olsun canim saglıkli olsunlar da.Ben ilk kızımı nasil 3600 dogurmusum anlamadım.Bu minigim su an 2200.Doguma bisey kalmadi.

Kızlar bıkac gn onc bı foto attm hatrlarsanızmkadunn bırı yazmstı kontrolde 2800 falan demıs dktr ertesı gn dogum yapms 3209 galandı yanı :)

Canım sen hacettepe yi sordun mu bak arkadaşım 4 gün önce 500 ödedi sezeryan için özel hocaya bi araştır lütfen bir ara sor

CANım arkadasın kontrollere orayamı gtmıstı smdı aradım 14. Haftadn snra almıyorz dedı bı numara verdı burayada sorun dıye orasıda radyolojymıs bız ılgılenmıyorz dedı kapattı

Günaydın kizlar hepinize.
@dilekylmz22 gzl haberlerle gel cnm.
Salı da benim randevum. Zaman yaklastikca ya sorun cikarsa diye cok tedirginim.
amin canim insallah daha sira bekliyrz.sorma uykularım kaciyo dusunmekten sona akdr geldik hayirlsiyla kucagimiza alip evimize ggelelim diye hep dua ediyrm

buna sevindim bebekle alakalı demek ki benim oğlum 3 400 doğmuştu iri bebek mi oluyo şimdi

Canım onunda fıtık ve boyundan ameliyatı vardı ilk doğumuda sezeryan oldu ikincide ondan bide hastaneye ayrı ödemiyorsun canım özel odaya veriryorsun bi tek onlarda çok büyük paralar değil bir iki gece için bir araştır ara sen en iyisi

CANım arkadasın kontrollere orayamı gtmıstı smdı aradım 14. Haftadn snra almıyorz dedı bı numara verdı burayada sorun dıye orasıda radyolojymıs bız ılgılenmıyorz dedı kapattı
O kaç yer değişti sen kadın doğum bölümü ara netten bak numaralara canım

o hacettepe de devlet hastanesi isteğe bağlı sezaryen yaparmı bilmiyorum ama bazı yerler haftasi geç olunca almıyolar. ben çok korkuyorum normalden zaten dün ağladım artık okdr birktirmiştm içimde şimdide gözlerm acıyor bugunde hastaneye gidecem bakalım ne diyecek keske çatı muayenesinde de sorun olsa demeye başldım 30 haftama girdm andan itibaren korkum oldu fln ama hayırlısı olsun artık bşy olmazsa özeli araştrmak şart oldu bize ben zaten bu korkuylla yapamam birde gebe okulu var o hastende onada gircem bugün sıkıntımı anlatıcam da illa normal olması bni zorlaştıryo normal diye girip kaç tanıdım var ağlayarak sezaryen alın diye hemde bu normali yapar dedim kişiler onlr dayanamdıysa bn hiç gibi güvenemiyorum kendime hem bebeğe hem kendimi sıkıntıya sokmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…