günaydın güzel anneler...Kontrole giden arkadaşlar hayırlı güzel haberlerle gelirler inşallah Bende pazartesi gidicem kontrole inşallah çok merak ediyorum 1 ay oldu oğlumu görmeyeli..
umudunu-kaybetme
canimm üçüz atlatmışsınız çok üzüldüm...cok geçmiş olsun canımmm iyiki daha kötü şeyler olmamış..esin böyle şeylerle uğraşırken yanında olma.benim eşimde polis silah vs temizlediginde ya da işte silah mermi koyduğunda yanında olmamaya çalışıyorum çünkü Allah korusun ne olur ne olmaz.
Canım olacagı varms ya on dk önce atesı buldum ıste dedı bıldgn sudan bısehlerle baglayp ucundan ates cıkardı.. zatn korkuyorm bu tarz seyler yaptgnda anlamadgm ıcın ne olcagnı blmıyorm ama bu ona bı ders oldu ınsalah bu son olr o bendn ck etkılendı suclandıda yanndaydı yuzune daha ck geldı allah korudu.. ondk öncede bısey olmaz dımı dedım yaoatken yok dedı olcagı varms demekkı sadaka falan sadaka falan vercz ınsallah
Canim benim korktugum dikis acisi degil kesinlikle. Sezeryandaki dikis acılarının cok daha fazla oldugunu biliyorum bur kez karindan ameliyat oldum 7 kat kesip dikiyorlar ama benim korkum cok farkli orada dikis oldugunu bilirsem iliskiye giremeyebilirim. Her nekadar zaman da gecse dikis mikis kalmasa da bu beyinsel bir rahatsizlik ben beynime bunu kabul ettiremeyebilirim. Ben cok uzun süre cinsel islev bozukluklari merkezinde tedavi oldum ondan sonra iliskiye girdim. Doktorum da bunu bildigi icin sezeryan yapmayi dusunuyor ama yine de larari bana birakti. Normalde devlet hastanelerinde ve universite hastanelerinde normal dogum yapiliyor ama dr bana senin durumun el verisli degil vajinismus gecmisinden dolayi dedi pelvik kaslarinda acilma olmaz bu yuzden de cok kesi atilir dedi. Yoksa dedigim gibi aci ile ilgili degil. Bebek icin tedavi gorurken ne acilar cektim sezeryan dikisi normal vajina dikisnden bin kat daha zor ama normal yapsam dikis oldugunu farketmesem ve bana soylemeseler sonrasinda acaba farkeder miyim dikisleri. Cunku farkedersem beynim sinyalleri bozar biliyorum :))
Senn durumnda olanda cok kısı var cnm allah yardmcınz olsn walla herkesn sıkntısı ayrı kolay degel annelık ıste allah bu cektklermzn mukafatını kat kat verecektr ınsallah
amin canim insallah daha sira bekliyrz.sorma uykularım kaciyo dusunmekten sona akdr geldik hayirlsiyla kucagimiza alip evimize ggelelim diye hep dua ediyrm
Canım o iç dikişin çokluğu ile ile alakalı ilk kızım çok iri olduğundan iç dikişlerim çok geç iyileşti ve aradan 55 gün geçti ilişki kabustu resmen çok ağladım ama ikinci kızımda inan sızlama bile hissetmedim standart kilodaydı çünkü bide dikişlerim 6 günde yok oldu gitti 40 çıktığında çok rahattım doğumdan doğuma bile farkediyor bırak kişiden kişiye değişmesini fark aynı kişide bile değişiik, bencede korkmasın kimse kesiden falan altınızı oyup atmıyorlar ki :)
Canım onunda fıtık ve boyundan ameliyatı vardı ilk doğumuda sezeryan oldu ikincide ondan bide hastaneye ayrı ödemiyorsun canım özel odaya veriryorsun bi tek onlarda çok büyük paralar değil bir iki gece için bir araştır ara sen en iyisi
o hacettepe de devlet hastanesi isteğe bağlı sezaryen yaparmı bilmiyorum ama bazı yerler haftasi geç olunca almıyolar. ben çok korkuyorum normalden zaten dün ağladım artık okdr birktirmiştm içimde şimdide gözlerm acıyor bugunde hastaneye gidecem bakalım ne diyecek keske çatı muayenesinde de sorun olsa demeye başldım 30 haftama girdm andan itibaren korkum oldu fln ama hayırlısı olsun artık bşy olmazsa özeli araştrmak şart oldu bize ben zaten bu korkuylla yapamam birde gebe okulu var o hastende onada gircem bugün sıkıntımı anlatıcam da illa normal olması bni zorlaştıryo normal diye girip kaç tanıdım var ağlayarak sezaryen alın diye hemde bu normali yapar dedim kişiler onlr dayanamdıysa bn hiç gibi güvenemiyorum kendime hem bebeğe hem kendimi sıkıntıya sokmak istemiyorum