2017 Aralık Anneleri

Buzdolabı da iyi fikir tarif içinde sağol:) bizim kültürümüzde yarma yoktur kv tarafında var onlar bana temin ederler yaparlar:) ben yoğurtlu çorbaları yumurta un yoğurt çırpıyorum diğer tarafta tencerede pişen pirinç yarma vs nin sıcak suyundan azcık alıp çırparak yavaş yavaş alıştırıyorum sonra biraz daha su apnra hepsini tencereye döküp kaynayana kadar karıştırıyorum sonra da arada bir karıştırıyorum kesilmiyo.. bide yoğurt ekşiyse de kesilebiliyo kızlar haberiniz olsun

Bnde severmde yapınca öalzeme cope gıdıyo kesılnce o yuzden cesaret edemıuorm benım bıldgmde tuzu en son atılr keslmesn dııye

Kızlar 3 lü test sonucuma baktm smdı degerler tısksız gorulmus ama acıklamada düşük hcg şüpheldr yazmıs. Deger 7000lerde.. yaptranlar varmı sızınkı kaç cıkmıs

Kızlar köse yokmu yaaa nolr cvp vern 3 lü test yaptrp sonuc alan uokmı

7237 deger.. düzeltilmiş mom 0'32 cıkms hcg hangısıne bakılıyo bılmıyorm ama cıkşamada dıger degerler rısksız yazıyo . Düşük hcg degeri şüphelı yazıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…