2017 Aralık Anneleri

7237 deger.. düzeltilmiş mom 0'32 cıkms hcg hangısıne bakılıyo bılmıyorm ama cıkşamada dıger degerler rısksız yazıyo . Düşük hcg degeri şüphelı yazıyo
sen en son ultrasona girdin dr bi sorun gordu mu.belki normal biseydr yani az cikmos olablr.nettede bisey yazmiyo hcg degerleriyle ilgili.ikilide free beta daha az oluyo ama bunda farkli

sen en son ultrasona girdin dr bi sorun gordu mu.belki normal biseydr yani az cikmos olablr.nettede bisey yazmiyo hcg degerleriyle ilgili.ikilide free beta daha az oluyo ama bunda farkli

Canm bnde baktım net bısey duşamadım.. senn deger 25000 lerde ıste benmkısı 7000lerde ınsallah onemlı bısey degıldr tup bebekle oldu 3bucuk yıl bekledık bu bebegı rabbım sag salım bıze bagslar ınsallah.. testı yaptrdgm hastane uzak brdakı drvlet hastanesıne gtsem yorm yapatmı sonuca aaba

Ultrasona grdgmde dktrun agzndan bı kaf cıkmıyo ellı soru soruyorm ıkı cıft lafı zor edıyolar

yapar yapar ben ozele gittggmde de o dr sordu yaptrdn mi diye bakmak istedi de ben arabanin icinde unuttum temizmi dedi temiz dedim.bakar yani hic telas yapma.bebekte kotu bisey olsa yada suphe etse illaki söylüyolar ne kadar devlettekiler pek konusmayi sevmesede.hic stres yapma sen icini ferah tut

Insallah cnm yarnn sabah erknden gıdıp gosterym ben bunu ınsalalh dıgerkerı brmal yazıyo degerler ınsallah buda önemsız bıseydr

Insallah cnm yarnn sabah erknden gıdıp gosterym ben bunu ınsalalh dıgerkerı brmal yazıyo degerler ınsallah buda önemsız bıseydr
bak az omce bir sitede okudum.orda dr lara soru soruyosn cevap yaziyolar.herkes 3 lu test sonucunu yazmis yorumlasinlar diye.bi kadinin hcg si 60 binlerde ama kadina hcg icin hic yorum yapmadi yas,trizomi,down sendromu bolumlerne yorum yapmış.yani dusuk yada yuksek cikmasi pek bisey değiştirmiyo olablr.sen yarin git bi goster icin rahat etsin.o riskler bolumunde kac yaziyo senin baktin mi onlara

Dıger degerler rısk sevıyesnn alyında canm bı hcg düşük yazmıs

7237 deger.. düzeltilmiş mom 0'32 cıkms hcg hangısıne bakılıyo bılmıyorm ama cıkşamada dıger degerler rısksız yazıyo . Düşük hcg degeri şüphelı yazıyo
35.720 yazıyor canimm...sabah doktoruna git bize de haber ver .ınsallah bisey çıkmaz canımmm benimm

Kızlar doktor benden ne 3lu ne 4lu tarama istemedi. Benim ikilim temizdi çok şükür o yüzden mi istemedi acaba. Herkes yaptırdı mi 3luyu ya da 4luyu

Merhaba arkadalar hepimiz sag salim kucagimiza aliriz insallhh minnaklari benimkide tup bekek bir hafta onde gidiyor acaba ben kendi haftama goremi hesaplayacagim yoksa ultrason hesabina goremi sizcee tahminlerinizz nedir

Insalalh cnm benmkı dusuk cıkmıs ınsallah onemlı bsey degldr nettede baey bulamadım
Canım bak ankara tıp da üçlü tarama testi kalktı 4lüde yok ikili yaptırdım temiz çıktı çarşamba normal ultrason var sonrada detaylı ultrason günü verecekler sistem böyle ilerliyor artık yaa oraya gelsen uzak falan demesen de en azından araştırma hastanesi hastalarına önem veriyor herşeyi detaylı inceliyorlar boştan yere testler yapmıyorlar kobay gibi

Kızlar doktor benden ne 3lu ne 4lu tarama istemedi. Benim ikilim temizdi çok şükür o yüzden mi istemedi acaba. Herkes yaptırdı mi 3luyu ya da 4luyu
Benim ikili testim normal çıktı canım bebegin kalbinde kalsiyum birikmesi olduğu için doktorum 3 lu degilde 4 lu testimi yaptı onun sonucunu da haftaya alacağız insallah

Merhaba arkadalar hepimiz sag salim kucagimiza aliriz insallhh minnaklari benimkide tup bekek bir hafta onde gidiyor acaba ben kendi haftama goremi hesaplayacagim yoksa ultrason hesabina goremi sizcee tahminlerinizz nedir

Benim de tüp bebek ve bir hafta önde gidiyoruz. Usg ye göre gidiyor benim doktor.

Kızlar bugün ankaradaki doktor erkek yüksek ihtimal değişme ihtimali yok à yakın denilen bebemé ben kiza benzettim kız olabilir Dedi. Olabilir mi ya. Oysa ben pipı görmüştüm resmen 16haftakikken şimdi bacaklarini kapatmış . Kız olabilir dedi. Olabilr mi sizce . Olsa çok da sevinirim de çok saskinim pek ihtmal vermiyorm oğlumun herseyi hazır yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…