2017 Aralık Anneleri

bacaklari kapali olan her beybiye drlar kız diyo galiba banada 16.haftada ole dedi ama beybim erkek :)) ayrintili ultrasonda kesinlesir

bacaklari kapali olan her beybiye drlar kız diyo galiba banada 16.haftada ole dedi ama beybim erkek :)) ayrintili ultrasonda kesinlesir
Hayırlısı bakalim. Ne bilim. Aklıma kürt düştü yersiz yere. AyrıntılıYa kadar bekelyemeicem ya. Gerçi ben oglusum da ayrıntılı da yaptırmamistim. .bunda da düşünmüyorm kararsizim. Ben başka bi hastaneye randevu alıcam . Bu doktorun cihazı falan pek eskiydi muhtemel ondan goremedi

Benimde oyle suan icin buna takılma bebek buyudukce yukarı cikarmıs plasenta o yuzden bu haftalarda doktorlar onemli bakmiyor buna yengemde 23. Haftalarda oyleydi ama simdi son ayında ve yine yukarı çıktı yani stres yapma canım

Canım tefavım zekaı tahrde olsugu ııcn ofaya gıdıyorm aradaa yakındakı devlt hastanesıne blmıyorm artık nolt allaha emanetız sabh olsada gtsem bı an mnce brdakıne gıstercm bı allah buyuk

Canım ayrıntılı ultrason şart çünkü bebeğin organlarına bakıyorlar çok önemli ultrason cihazı çok gelişmiş oluyor tek fark bu ayrıntılı da

Canım tefavım zekaı tahrde olsugu ııcn ofaya gıdıyorm aradaa yakındakı devlt hastanesıne blmıyorm artık nolt allaha emanetız sabh olsada gtsem bı an mnce brdakıne gıstercm bı allah buyuk
Tabi ki öyle Rabbim yarı yolda bırakmaz merak etme ama derlerse üçlü falan yaptırm canum bu sana bağlı, kaçta gideceksin hayrlı haberlerini bekliyorum inşAllahhhh

Kızlar doktor benden ne 3lu ne 4lu tarama istemedi. Benim ikilim temizdi çok şükür o yüzden mi istemedi acaba. Herkes yaptırdı mi 3luyu ya da 4luyu
Benden de istemedi bahsetmedi bile sadece 2 li test yaptırdım sonuçlarda sorun görünmedi birde detaylı ultrason istedi ona giricem. Genelde böyle yaptıklarını duydum zaten

Kızlar sonucumu gosteremedım. Sıra alamadım dolmstu sura. Dktrn odasına grdım sıra almadan telefnn ekranndan gosteryım dıye bı cumle sylermı dıye ama bakmadı. Şüphelı yazıyo dedgn halde herkes öyle ıster bakamam dedı sıra al gel sura gelrse bakyım dedı ewe gelmk zornda kaldm cnku oglende sezeryana grcekms sıra gelmıcektı yanı....

Sızden rıcam özel dktra gıdıp arrayabılecek olan varmı sorabılecek olan varmı aranızda.. uclu test sonucumda hastalklarda rısk cıkmamıs ama bıtek hcg degerı düşük şüphelıdr yazıyo acklamada bu sorulcak. Düşük hcg degerı süpheldr yazıyo bı bı sıkntı yaparmı sorun olrmu ne demktr bunu ogrenebılecek olan varmı dktrndan. Uzun oldu kusura bakmayıın uyuyamadm dunden berı andıde gıdıp gostereblcegım bı dktr yok son carem sızsınız

Benden de istemedi bahsetmedi bile sadece 2 li test yaptırdım sonuçlarda sorun görünmedi birde detaylı ultrason istedi ona giricem. Genelde böyle yaptıklarını duydum zaten

Bnde ıkılemde kalmsym ama yaptrdm pişmanda oldum allah kolaylık versn herkese cok zor hamıle kalmakla btmıyo sag salım kucahımıza alalım ınsaallah

aile hekimine git hemen ona danış.

Kızlar bu arkadasn testı bakın sagdakıa cklamada hcg süphelı yazıyo benmkıde aynı byle ona acık sıramadım ama bısey demems dktru temız demıs yanı

Eklentiler

• IMG_1309.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 62

26 yaş , istanbul, sat 9 mart, doğum 15 aralık , 1. Çocuk

Kızlar bu arkadasn testı bakın sagdakıa cklamada hcg süphelı yazıyo benmkıde aynı byle ona acık sıramadım ama bısey demems dktru temız demıs yanı
e bak bi sorun gorseydi ona da derdi.saglik ocagina gideblrsn bak bagli oldugun.orda ebeler de var onlar anlar belki.bi sorun yoktur insallah sıkma canini

Canım benim boşuna stres yapıyorsun.hamilelik ilerledikçe bhcg değeri düşermiş zaten.seninkidde öyle biseydir .bak bende üçlü testimde down sendrom riski cıktı hemde yüksek risk cıktı.bende senden belki 100 kat fazla telaş yaptım .var mı yok mu diye.her doktor amniyosentez önerdi .oldum bak çok şükür bişey çıkmadi.inan bu üçlü test saçmalık. Yanlış bir tarama testi Bu...KIZLAR SIZE SÖYLÜYORUM IKILI TESTI TEMIZ ÇIKAN ASLA ÜÇLÜ TEST YAPTIRMASIN!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…