2017 Aralık Anneleri

Aynen bende katılıyorum temizse diğerine ne gerek var yaptırmayın kobay gibi bu size bağlı siz istemezsrniz kimse yaptıramaz böule bir hakları yok

Sana katılıyorum cnm ben de ikiliyi yaptırmadım Rabbim ne nasip ederse o dedim sonra ultrasonda bebeğin beyninde kistik yapı görüyorum endişelenecek bişey değil ama üçlüyü yapmanı tavsiye ederim deyince yaptırdım ama ona da pişman oldum Rabbim nasıl emrederse o olur sağlıklısından hayırlı imanlı Salih eevletlar nasip etsin hepimize amin

Aynen bende katılıyorum temizse diğerine ne gerek var yaptırmayın kobay gibi bu size bağlı siz istemezsrniz kimse yaptıramaz böule bir hakları yok

Sana katılıyorum cnm ben de ikiliyi yaptırmadım Rabbim ne nasip ederse o dedim sonra ultrasonda bebeğin beyninde kistik yapı görüyorum endişelenecek bişey değil ama üçlüyü yapmanı tavsiye ederim deyince yaptırdım ama ona da pişman oldum Rabbim nasıl emrederse o olur sağlıklısından hayırlı imanlı Salih eevletlar nasip etsin hepimize amin

Kızlar benim bi sorum var geceleri uyurken ayağıma kramp giriyor acayip bir ağrıyla birlikte. Hemen hemen her akşam olmaya başladı. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı ve magnezyum kullanıyor musunuz?

Geebelıkte oluyo bu sanırım ama smdıden baslarmıkı dktruna sor cnm magnezyum eksklıgnden olanlıyo dıye okmstm bn ayrıyeten kullanmıyorm ama kullandgm decavtın ıcınde var öagnezyum

Guzel haberler alrsın ınsallah

Ben 31 temmuzda giriyorum detaylıya sabırsızlanıyorum günler geçmiyo sanki.. şu cinsiyeti bi netleştirseydik de alışverişe başlasaydım..

Ben 31 temmuzda giriyorum detaylıya sabırsızlanıyorum günler geçmiyo sanki.. şu cinsiyeti bi netleştirseydik de alışverişe başlasaydım..
Şuana kadarlarda en erken sensin canım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin bizede anlat mutlaka

Ücret bilgisi alan varmı ayrıntılı usg için benim gideceğim yer 600 liraymış temmuz için kampanya yapmışlar 300 tlye indirmişler ağustos fiyatı belli değilmiş bende pazarlık yaptım temmuz fiyatına gidicem

180 tl burda ozelde istanbul pahali olablr cogu yer o civarlarda fiyat veriyo gerci

Kızlar alakasız olck ama farklı bısey sırcam. Eminevimden ew alan varmı aranzda yada tanıdıgınız. Nasıl guvenlrmı acaba bız arastrıyorzda bu aralar fıkır edınıyoruz sızede sırayım dedım

Şuana kadarlarda en erken sensin canım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin bizede anlat mutlaka
Tabi canım anlatmam mı anlatırım inşallah herşey hepimiz ve bebeklerimiz için iyi olur.. 20+3 olcak sata göre inşallah erken vermemişlerdir randevuyu.. ben Bezmialem hastanesinde yaptırıcam 240 tl dediler
Canım ben alanları duydum ama bana çok mantıksız geliyo açıkcası ne kadar zaman sonra sana sıra geleceği belli değil sen bu sırada kira ödemeye devam ediyosun sana sıra geldiğinde sana verdikleri miktarda ev alamayabiliyosun çünkü fiyatlar çok yükselmiş oluyo.. peşinatın varsa kredi çekip bu günün şartlarında ev alman çok daha mantıklı en azından kira vermeyip kendi evinde oturcaksın ve zamlanan ev fiyatları seni ilgilendirmiyo olcaksın.. he faiz haram konusuysa onlar ince mesele herkesin fikri ayrı bişey diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…