- 12 Nisan 2017
- 764
- 622
- 23
- 37
Aynen bende katılıyorum temizse diğerine ne gerek var yaptırmayın kobay gibi bu size bağlı siz istemezsrniz kimse yaptıramaz böule bir hakları yok
Aynen bende katılıyorum temizse diğerine ne gerek var yaptırmayın kobay gibi bu size bağlı siz istemezsrniz kimse yaptıramaz böule bir hakları yok
Detaylı ultrasona giren varmı
Kızlar benim bi sorum var geceleri uyurken ayağıma kramp giriyor acayip bir ağrıyla birlikte. Hemen hemen her akşam olmaya başladı. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı ve magnezyum kullanıyor musunuz?
17 ile 24. haftalar arasında detaylı ultrason yapılıyor diye biliyorum ama henüz girmedim. Ağustosun ilk haftasında giricem kısmet olursa.
Merhaba anneler dun devlet hastanesi kan tahlili yaptirmaya gittim muayenede oldum doktor plazentanin alt kisminda hafif bir kanama oldugunu ama cok onemli olmasada riskli gebelikler uzmanina gorunmen gerektigini soyledi Agustosun 3 une zeynep kamilden randevu bulabildim ancak 10 gun once kendi doktoruma gittigimde birsey dememisti kan sonuclarimda bugun cikti oradada bir tane kan degerim yuksek cikmis internette bakindim biraz oda kafami karistirdi olmadi kendi doktoruma gidip hem muayene olayim hemde kan sonuclarimi gostereyim istiyorum ..
Bende 7 agustosa randevu aldım ama nasıl bişey merak ediyorum17 ile 24. haftalar arasında detaylı ultrason yapılıyor diye biliyorum ama henüz girmedim. Ağustosun ilk haftasında giricem kısmet olursa.
Şuana kadarlarda en erken sensin canım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin bizede anlat mutlakaBen 31 temmuzda giriyorum detaylıya sabırsızlanıyorum günler geçmiyo sanki.. şu cinsiyeti bi netleştirseydik de alışverişe başlasaydım..
Bende bu ayın sonuna doğru giricem Dr um hangi güne verirse randevuyu.Şuana kadarlarda en erken sensin canım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin bizede anlat mutlaka
180 tl burda ozelde istanbul pahali olablr cogu yer o civarlarda fiyat veriyo gerciÜcret bilgisi alan varmı ayrıntılı usg için benim gideceğim yer 600 liraymış temmuz için kampanya yapmışlar 300 tlye indirmişler ağustos fiyatı belli değilmiş bende pazarlık yaptım temmuz fiyatına gidicem
Sen nerde oturuyosun cnm180 tl burda ozelde istanbul pahali olablr cogu yer o civarlarda fiyat veriyo gerci
ben edirnede yasiyorm canim.aldgm fiyat ozel hastanenin fiyati.trakya univeristesindede yapiyolarms ama riskli gebeliklere orda ucretszimsSen nerde oturuyosun cnm
Bende baba tarafından edirneliyim 22 yi görünce tahmin ettim memlektime slmben edirnede yasiyorm canim.aldgm fiyat ozel hastanenin fiyati.trakya univeristesindede yapiyolarms ama riskli gebeliklere orda ucretszims
Tabi canım anlatmam mı anlatırım inşallah herşey hepimiz ve bebeklerimiz için iyi olur.. 20+3 olcak sata göre inşallah erken vermemişlerdir randevuyu.. ben Bezmialem hastanesinde yaptırıcam 240 tl dedilerŞuana kadarlarda en erken sensin canım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin bizede anlat mutlaka
Canım ben alanları duydum ama bana çok mantıksız geliyo açıkcası ne kadar zaman sonra sana sıra geleceği belli değil sen bu sırada kira ödemeye devam ediyosun sana sıra geldiğinde sana verdikleri miktarda ev alamayabiliyosun çünkü fiyatlar çok yükselmiş oluyo.. peşinatın varsa kredi çekip bu günün şartlarında ev alman çok daha mantıklı en azından kira vermeyip kendi evinde oturcaksın ve zamlanan ev fiyatları seni ilgilendirmiyo olcaksın.. he faiz haram konusuysa onlar ince mesele herkesin fikri ayrı bişey diyememKızlar alakasız olck ama farklı bısey sırcam. Eminevimden ew alan varmı aranzda yada tanıdıgınız. Nasıl guvenlrmı acaba bız arastrıyorzda bu aralar fıkır edınıyoruz sızede sırayım dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?