2017 Aralık Anneleri

Insann ıster ıstemez panık yapıyo bıde tup bebekle olnca. Atkadasınkını gornce rahatladm braz ondada aynısı yazıyo dktr baey demems salı gtcem bnde.

e bak bi sorun gorseydi ona da derdi.saglik ocagina gideblrsn bak bagli oldugun.orda ebeler de var onlar anlar belki.bi sorun yoktur insallah sıkma canini

Canım sabh hasanye gttm geldım bıde oraua gıdemm smdı sıcak bastrdı zaten dışmsa galan bnmem lazm bıde yokus cıkıp yurumem lazm falan ıyıce kotu olrm erknde kalktum bugun dnlenıyım ben. Salı gıderm artk nasıpse. Arkadasnkını gornce rahatladm braz onnkıde dusuk yazıyo aynı benmkı hnı ama dktru bısey dememıs sıkntımolsa solerdı bır ay önde o benden

Aynen bende katılıyorum temizse diğerine ne gerek var yaptırmayın kobay gibi bu size bağlı siz istemezsrniz kimse yaptıramaz böule bir hakları yok

demek ki pek hcg ile ilgilenmiyolrms dedim ama sana.dusuk yada yuksek farketmez ki solerdi dr atlamzdi bole biseyi.

Insann ıster ıstemez panık yapıyo bıde tup bebekle olnca. Atkadasınkını gornce rahatladm braz ondada aynısı yazıyo dktr baey demems salı gtcem bnde.
Keisnlikle katılıyorum insan stres yapıyor... ama inan bisey olmayacak..zatrn bir süre sonra buch değeri düşermiş

umudunu-kaybetme geçmiş olsun canım. Yaşadığın stresi tahmin ediyorum. Nekadar da rahat ol desemde bende aynı panikteyim. 2li yapmadım 3 4 de pas geçtim en iyisi ayrıntılı ultrason. Yinede yapılabilir. Ama bizim tüp bebek olunca zaten üstüne ayrı bir titriyoruz

Eet canö ıkı yıl yeternce hastane tahlıl stresını yasadım obyızdrn tahlıl soncları a gakıyorm ıster ıstemez bıde dktrlarn ısını dort dortluk yapmadıklarına cok saht oldum tedavı sırasnda bunyuzden tereddt edıyorm ne nasılst dıye hep arastrmak zornda gnı hssrdıyorm kendımı. Allaha emanetız gerısı bos tabbım sag salım bagalasn ewlatlarımızı bıze sabrımızı artrsın sukrumuzu artrsın ınsallah bın sukur bugunumuze

Amin inşallah canım bu günler de geçecek selametle

Merhaba anneler dun devlet hastanesi kan tahlili yaptirmaya gittim muayenede oldum doktor plazentanin alt kisminda hafif bir kanama oldugunu ama cok onemli olmasada riskli gebelikler uzmanina gorunmen gerektigini soyledi Agustosun 3 une zeynep kamilden randevu bulabildim ancak 10 gun once kendi doktoruma gittigimde birsey dememisti kan sonuclarimda bugun cikti oradada bir tane kan degerim yuksek cikmis internette bakindim biraz oda kafami karistirdi olmadi kendi doktoruma gidip hem muayene olayim hemde kan sonuclarimi gostereyim istiyorum ..

Hayırlı cumalar aralık anne adayları bir aydır geçti katılamadım aranıza aile sorunları ramazan falan derken bu hafta biraz soluklandım kaldığım yerden okumaya çalıştım ama hepsini okumam mümkün değil 5 10 sayfada bir okudum olaylardan kopmamak için neredeyse herkes cinsiyeti öğrenmiş herkese hayırlı olsun inşallah benimde 12 haftada erkek demişlerdi ama rabbim nasip ederse kızım olacak

gulii7 canım listeye benide eklermisin
Sat:05 mart
Doğum: 10 aralık
Başlangıç:79kg
Güncel:79.6 kg

Kımsenn sorup oaylasacagı bısey yokmu acep bı benmıyım canı sıkılan boşta olan

Kımsenn sorup oaylasacagı bısey yokmu acep bı benmıyım canı sıkılan boşta olan

Kızlar benim bi sorum var geceleri uyurken ayağıma kramp giriyor acayip bir ağrıyla birlikte. Hemen hemen her akşam olmaya başladı. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı ve magnezyum kullanıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…