- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Canım benim boşuna stres yapıyorsun.hamilelik ilerledikçe bhcg değeri düşermiş zaten.seninkidde öyle biseydir .bak bende üçlü testimde down sendrom riski cıktı hemde yüksek risk cıktı.bende senden belki 100 kat fazla telaş yaptım .var mı yok mu diye.her doktor amniyosentez önerdi .oldum bak çok şükür bişey çıkmadi.inan bu üçlü test saçmalık. Yanlış bir tarama testi Bu...KIZLAR SIZE SÖYLÜYORUM IKILI TESTI TEMIZ ÇIKAN ASLA ÜÇLÜ TEST YAPTIRMASIN!!
e bak bi sorun gorseydi ona da derdi.saglik ocagina gideblrsn bak bagli oldugun.orda ebeler de var onlar anlar belki.bi sorun yoktur insallah sıkma canini
Aynen bende katılıyorum temizse diğerine ne gerek var yaptırmayın kobay gibi bu size bağlı siz istemezsrniz kimse yaptıramaz böule bir hakları yokCanım benim boşuna stres yapıyorsun.hamilelik ilerledikçe bhcg değeri düşermiş zaten.seninkidde öyle biseydir .bak bende üçlü testimde down sendrom riski cıktı hemde yüksek risk cıktı.bende senden belki 100 kat fazla telaş yaptım .var mı yok mu diye.her doktor amniyosentez önerdi .oldum bak çok şükür bişey çıkmadi.inan bu üçlü test saçmalık. Yanlış bir tarama testi Bu...KIZLAR SIZE SÖYLÜYORUM IKILI TESTI TEMIZ ÇIKAN ASLA ÜÇLÜ TEST YAPTIRMASIN!!
demek ki pek hcg ile ilgilenmiyolrms dedim ama sana.dusuk yada yuksek farketmez ki solerdi dr atlamzdi bole biseyi.Canım sabh hasanye gttm geldım bıde oraua gıdemm smdı sıcak bastrdı zaten dışmsa galan bnmem lazm bıde yokus cıkıp yurumem lazm falan ıyıce kotu olrm erknde kalktum bugun dnlenıyım ben. Salı gıderm artk nasıpse. Arkadasnkını gornce rahatladm braz onnkıde dusuk yazıyo aynı benmkı hnı ama dktru bısey dememıs sıkntımolsa solerdı bır ay önde o benden
amin canım hepimiz inşallah ama içini ferah tut bak arkadaşına da bişey dememiş dr sorun olsa atlamazlardı ona söylerdiBnde ıkılemde kalmsym ama yaptrdm pişmanda oldum allah kolaylık versn herkese cok zor hamıle kalmakla btmıyo sag salım kucahımıza alalım ınsaallah
demek ki pek hcg ile ilgilenmiyolrms dedim ama sana.dusuk yada yuksek farketmez ki solerdi dr atlamzdi bole biseyi.
Keisnlikle katılıyorumInsann ıster ıstemez panık yapıyo bıde tup bebekle olnca. Atkadasınkını gornce rahatladm braz ondada aynısı yazıyo dktr baey demems salı gtcem bnde.
Keisnlikle katılıyoruminsan stres yapıyor... ama inan bisey olmayacak..zatrn bir süre sonra buch değeri düşermiş
umudunu-kaybetme geçmiş olsun canım. Yaşadığın stresi tahmin ediyorum. Nekadar da rahat ol desemde bende aynı panikteyim. 2li yapmadım 3 4 de pas geçtim en iyisi ayrıntılı ultrason. Yinede yapılabilir. Ama bizim tüp bebek olunca zaten üstüne ayrı bir titriyoruz
Eet canö ıkı yıl yeternce hastane tahlıl stresını yasadım obyızdrn tahlıl soncları a gakıyorm ıster ıstemez bıde dktrlarn ısını dort dortluk yapmadıklarına cok saht oldum tedavı sırasnda bunyuzden tereddt edıyorm ne nasılst dıye hep arastrmak zornda gnı hssrdıyorm kendımı. Allaha emanetız gerısı bos tabbım sag salım bagalasn ewlatlarımızı bıze sabrımızı artrsın sukrumuzu artrsın ınsallah bın sukur bugunumuze
Evet kimseler yok.zaten konu açıldığında yazıp da şimdi yazmayan da bir sürü arkadaş var.Bugun pek bı sessız buralar
gulii7 canım listeye benide eklermisin
Sat:05 mart
Doğum: 10 aralık
Başlangıç:79kg
Güncel:79.6 kg
Kımsenn sorup oaylasacagı bısey yokmu acep bı benmıyım canı sıkılan boşta olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?