- 12 Nisan 2017
- 764
- 622
- 23
- 37
İnşallah erken değildir canım genelde 20-23 haftaları arasında diyolar benim doktorum direk 22inci haftada dedi bende o yüzden 22+1 e randevu aldım bende bakırköy görüntüleme merkezi varmış arkadaşımdan aldım noyu güzel dedi inşallah hepimiz güzel sonuçlar yazalım burayaTabi canım anlatmam mı anlatırım inşallah herşey hepimiz ve bebeklerimiz için iyi olur.. 20+3 olcak sata göre inşallah erken vermemişlerdir randevuyu.. ben Bezmialem hastanesinde yaptırıcam 240 tl dediler
Canım ben alanları duydum ama bana çok mantıksız geliyo açıkcası ne kadar zaman sonra sana sıra geleceği belli değil sen bu sırada kira ödemeye devam ediyosun sana sıra geldiğinde sana verdikleri miktarda ev alamayabiliyosun çünkü fiyatlar çok yükselmiş oluyo.. peşinatın varsa kredi çekip bu günün şartlarında ev alman çok daha mantıklı en azından kira vermeyip kendi evinde oturcaksın ve zamlanan ev fiyatları seni ilgilendirmiyo olcaksın.. he faiz haram konusuysa onlar ince mesele herkesin fikri ayrı bişey diyemem
a.s :)) e edirneli sayilirsn sende iste ep gene toprak isteBende baba tarafından edirneliyim 22 yi görünce tahmin ettim memlektime slm
Aynen beaaa.s :)) e edirneli sayilirsn sende iste ep gene toprak iste
Amiiin inşAllahhhh salihlerden okur evlatlarımız tek gayem bu Allahın izniyleSana katılıyorum cnm ben de ikiliyi yaptırmadım Rabbim ne nasip ederse o dedim sonra ultrasonda bebeğin beyninde kistik yapı görüyorum endişelenecek bişey değil ama üçlüyü yapmanı tavsiye ederim deyince yaptırdım ama ona da pişman oldum Rabbim nasıl emrederse o olur sağlıklısından hayırlı imanlı Salih eevletlar nasip etsin hepimize amin
biz aldik canim taksitlerimiz de bitti cok sukurKızlar alakasız olck ama farklı bısey sırcam. Eminevimden ew alan varmı aranzda yada tanıdıgınız. Nasıl guvenlrmı acaba bız arastrıyorzda bu aralar fıkır edınıyoruz sızede sırayım dedım
Benimde aynı durum söz konusu canım doktorum kalsiyum be magnezyum içerikli takviye verdi bir hafta olacak başlayalı bir kere falan kramp girdi inşallah en aza iner de çok şiddetli giriyor girinceKızlar benim bi sorum var geceleri uyurken ayağıma kramp giriyor acayip bir ağrıyla birlikte. Hemen hemen her akşam olmaya başladı. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı ve magnezyum kullanıyor musunuz?
Maaşallah canım çok hızlısın bense gezmekten bişi yapmıyorum 20 gündür izmirdeyim eylülde anca başlarım sanırım ben 60* 120 sallanan beşiklerden alıp yatak odasına koymayı düşünüyorum hem tekerlekli gerektiğinde odasına da götürebilirim. Bi kaç zıbın bikaç çorap dışında bişeyimiz yok bizimKizlar bugün alış veriş yaptım yine ...pratik alt açma bezi aldım kullan at lardan.ama arkadaşım dedi ki pislenmedigi sürece kullanabilirsin sorun olmaz dedi.annem be kayınvalidem süslü alt açma yaptı ama ben onu kullanmaya kiyamamgöğüs ucu pedi ,.sudocrem , ağız mendili, emzirme yastığı aldım çok az eksigim kaldı.sira büyük parçaları almada.besik dolap anne yani beşiği de aldığım zaman tamamdır oglusumun ihtiyacı kıyafet de aldım ama çok almadım.hediye çok gelecek belli.ben temel şeyleri aldım bıraktım:) bebek arabasi da kraft almayı düşünüyorum kizlar...brnden haberler böyle:) şuan bütün yatakları hazır pikebtakimi battaniye yorgan yastık nevresim takımları:) ...isleme şeylere geçtik patik atkı vs işliyor annem içim kıpır kıpır...esyalaeina baktıkça daha mutlu oluyorum.Rabbim huzurla sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin hepimizin inşallah...
Kizlar bugün alış veriş yaptım yine ...pratik alt açma bezi aldım kullan at lardan.ama arkadaşım dedi ki pislenmedigi sürece kullanabilirsin sorun olmaz dedi.annem be kayınvalidem süslü alt açma yaptı ama ben onu kullanmaya kiyamamgöğüs ucu pedi ,.sudocrem , ağız mendili, emzirme yastığı aldım çok az eksigim kaldı.sira büyük parçaları almada.besik dolap anne yani beşiği de aldığım zaman tamamdır oglusumun ihtiyacı kıyafet de aldım ama çok almadım.hediye çok gelecek belli.ben temel şeyleri aldım bıraktım:) bebek arabasi da kraft almayı düşünüyorum kizlar...brnden haberler böyle:) şuan bütün yatakları hazır pikebtakimi battaniye yorgan yastık nevresim takımları:) ...isleme şeylere geçtik patik atkı vs işliyor annem içim kıpır kıpır...esyalaeina baktıkça daha mutlu oluyorum.Rabbim huzurla sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin hepimizin inşallah...
biz aldik canim taksitlerimiz de bitti cok sukur
Kızlar benim bi sorum var geceleri uyurken ayağıma kramp giriyor acayip bir ağrıyla birlikte. Hemen hemen her akşam olmaya başladı. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı ve magnezyum kullanıyor musunuz?
Sut kramplara iyi geliyor muymus. Ben her gün içiyorum iki bardağa çıkarayım öyleyseCanım benim ilk çoçuğuma hamileyken çok sık oluyordu dr magnezyum verdi şimdi 2. Bebeğimde bir defa tek yaşadım dr günde 2 bardak süt iç dedi geçmezse magnezyum takviye ederiz dedi sen de süt içmeye başla istersen. Geçmiş olsun
GünaydınnnnnnnGünaydın kızlar nasılsınız
GünaydınGünaydınnnnnnn
Canımmm biz urfada yaşıyoruz:) bir ilçesinde...okullar başlayınca.urfada olacağım ve muhtemelen hafta sonu dışında zamanın olmayacağı için herşeyi bitirip gitmeyi dusunuyorum:) ve yaşadığım ilçede hiçbirşey yok :) o yüzden de herşeyi tam eksiği olmasın istiyorum.cunku herşey elimin altında değil...Maşallah cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok heyecanlısın anlıyorum ama biraz gebeliğe dağıt bence alışverişini daha yolun yarısındayız sonra alacak bişey bulamazsın
Sut kramplara iyi geliyor muymus. Ben her gün içiyorum iki bardağa çıkarayım öyleyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?