Selam kızlar bir süredir girimemeştim sayfaya. Hastanede olan arkadaşlara geçmiş olsun sanırım bebişlerimiz için yapacağımız en iyi şey moralimizi yüksek tutmak olacak ... bizimdi kontrolümüz vardı bugün ve ilk defa iyi haberlerini aldık çok şükür... bu arada ben bazen bebek hareketlerini çok aşagıda hissediyordum tekme gibi değil de kalp atışı şeklinde dedim bebek aşağda diye korkmuştum ama normal yerindeymiş o his için de kendi aort damarın var o bölgede ve onu hissediyorsun dedi bir de vajinaya bazen iğne batması şeklinde anlık bir sızı gidiyordu onu da sordum gayet normal bir durum olduğunu hamilelik boyunca böyle küçük bazen de daha şiddetli ağrılar olur korkma dedi. Şu ana kadar yaşadığım kayıpları düşününce de kendini çok dinliyorsan biraz rahat bırak endişe daha çok zarar verir bebeğine dedi. Bir de özellikle sola yatmayı tavsiye etti düşük tehlikesi de olunca sağa yatmayı tavsiye etmiyorum dedi bizden şimdilik bu kadar. Umarım herkes bebeğinin iyi haberlerini alır
günaydın arkadaşlar. bu sabah bende çok hafif yumurta akı kıvamlı kahverengi akıntı oldu. ara ara oluyodu böyle ama 2 haftadır hiç yoktu. doktorlar da net bişey söylemiyor artık sinirlerim çok bozuldu daha önce şiddetli kanamalarım oldu tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. sizde de oluyor mu böyle.
günaydın canım umarım onemlı bı durum değildir. allaha şükür benim hiç olmadı inşallahta olmaz zaten hassas bir donemden geçiyoruz allah hepimizin yardımcı olsun kan birikintisi olabilir diye okumustum ama ihmal etme bence doktorunla bır görüş canım
günaydın canım umarım onemlı bı durum değildir. allaha şükür benim hiç olmadı inşallahta olmaz zaten hassas bir donemden geçiyoruz allah hepimizin yardımcı olsun kan birikintisi olabilir diye okumustum ama ihmal etme bence doktorunla bır görüş canım
Gndn kızlar bende karin ve kaşık ağrısıyla dr gittim dun bebek aşağıda serviks boyu incelmiş dedi ve yatırdı erken-doğum riskin var dedi yoğun bir ilaç tedavisi uyguladı ve hala karnım ve kasik ağrım var ne yapacam bilmiyorum
Canım başınız sağolsun çok üzüldüm. Bizde 14 haziranda kaybettik çok istiyordu torununu görmek ama nasip olmadı etki uzun bir süre devam ediyor dik durmaya çalış.
Hastanede yatan herkese çok geçmiş olsun bebeklerimiz inşallah vakti ve saatinde sağlıcakla gelir.
Canım başınız sağolsun çok üzüldüm. Bizde 14 haziranda kaybettik çok istiyordu torununu görmek ama nasip olmadı etki uzun bir süre devam ediyor dik durmaya çalış.
Amin canim sagolasin.malesef nasip degilmis gormek.ruyamda kucagindaydi bebegim ama daha vermeme var simdilik ben bakiyorum zamani gelince sana vericrm dedi.ins saglikla kucagimiza almak nasip olur
Amin canim sagolasin.malesef nasip degilmis gormek.ruyamda kucagindaydi bebegim ama daha vermeme var simdilik ben bakiyorum zamani gelince sana vericrm dedi.ins saglikla kucagimiza almak nasip olur