2017 Aralık Anneleri

Kızlar merhaba ... dün eşimin elini karnıma koydum ve tekmeleri eşimde hissetti :) gözleri doldu ...rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın inşallah...suoer bir duygu .artık daha net hissediyorum tekmeyi .hatta içind e döndüğünde bile hissetmeye başladım:) bence bu resmen Aşk

Günaydın kızlar bir aydan beri iç bacaklarimda kalcamda gogus kenarlarimda catlaklar olusmaya baslamisti. Hamileligin ilk haftalarindan beri duzenli olarak birseyler sürmeme ve bol su içmeme rağmen engelleyemiyorum. Bugün kasık üstü kısımlarımda göbeğin alt kısmında belimin yanlarında da olduğunu farkettim. Günde bir defa Lierac kullanıyorum, kakao yağı, zeytin yağı, kantaron yağı, hindistan cevizi yağından da karışım yaptım gunde 2 defa da onu sürüyorum. Daha ne yapayim bilemiyorum moralim çok bozuluyor.

Canimm merhaba maalesef engelleyemeyiz artık başladıysa devamı gelecek demektir ...benimde yanlarım çatladı hâlbuki annemde bir tane bile çatlak olmamış ..guya genetik di o da yalan...maalesef başlatığı için ne sürsek fayda etmeyecek ,sadece nemlendirme için sürelim ne yapalim

Ben sabah akşam bebek yağı ile yağlı yorum önce yaglanacak yerleri ıslatıyorum sonra hemen bebe yağını sürüyorum. Bide eğer gün içinde eğer kaşıntı olursa da hemen aynı işlevi yapıyorum. Allah'a şükür daha tek bir çatlak olmadı ve olmazda inşallah. Karin kasinirsa çatlıyor derler ama hemen ıslatıp yaglayarak korunmaya çalışıyorum. Onun dışında ben herhangi bir ilaç kullanmıyorum

Sıkı bi vucüt derin olunca malesef catlıyo canım. Esnek deri yapisı olanlarda olmuo.
Sen kullanmaya devam et enazından kullandim napiyim dersin.

Allah tahsilatını affetsin inşAllah başınız sağolsun canım... MaşAllahhh gelişiminiz çok güzel subhanAllah nazar değmesin canım ❤

Gözünüz aydın inşallah herşey çok güzel olur

gelmiş geçmiş olsun bir daha yaşatmasın Allah. Hepimiz sağlıkla şu süreci atlatalım

gözünüz aydın.Çok sevindim.

22. Haftamdayım toplamda 14 kilo aldım. Doktor 5 kilo opsiyon tanıdı daha doğuma aylar var nasıl olcak bilmiyorum

Kızlar kac kilo aldınız????
Yemek yemeyi çok seven biri olarak kendimi ve çevremdeki herkesi hayal kırıklığına uğrattım 24+4 teyim dün sağlık ocagına gittim ve sadece 3.5 kilo almışım kendi kilomda olduğu için ve istifra falanda etmediğim için doguma kadar smocu gibi olurum diye bekliyoduk ama şimdilik şaşırtıcı dercede iyi gidiyoruz

benim de malesef göğsümde başladı..inşallah diğer yerlere sıçramaz..ben de mustela nın kremini ve yağını kullanıyorum..Bir yerde derinizin çatlayacağı varsa ne yaparsanız yapın çatlar diye okumuştum

Allah şifa versin inşallah...güzel haberlerle ayağa kalkarsınız umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…