Amin canim cok sagolasin.Başınız sağolsun cnm Allah rahmet eylesin
Canimm merhaba maalesef engelleyemeyiz artık başladıysa devamı gelecek demektir ...benimde yanlarım çatladıGünaydın kızlar bir aydan beri iç bacaklarimda kalcamda gogus kenarlarimda catlaklar olusmaya baslamisti. Hamileligin ilk haftalarindan beri duzenli olarak birseyler sürmeme ve bol su içmeme rağmen engelleyemiyorum. Bugün kasık üstü kısımlarımda göbeğin alt kısmında belimin yanlarında da olduğunu farkettim. Günde bir defa Lierac kullanıyorum, kakao yağı, zeytin yağı, kantaron yağı, hindistan cevizi yağından da karışım yaptım gunde 2 defa da onu sürüyorum. Daha ne yapayim bilemiyorum moralim çok bozuluyor.
Günaydın kızlar bir aydan beri iç bacaklarimda kalcamda gogus kenarlarimda catlaklar olusmaya baslamisti. Hamileligin ilk haftalarindan beri duzenli olarak birseyler sürmeme ve bol su içmeme rağmen engelleyemiyorum. Bugün kasık üstü kısımlarımda göbeğin alt kısmında belimin yanlarında da olduğunu farkettim. Günde bir defa Lierac kullanıyorum, kakao yağı, zeytin yağı, kantaron yağı, hindistan cevizi yağından da karışım yaptım gunde 2 defa da onu sürüyorum. Daha ne yapayim bilemiyorum moralim çok bozuluyor.
Sıkı bi vucüt derin olunca malesef catlıyo canım. Esnek deri yapisı olanlarda olmuo.Günaydın kızlar bir aydan beri iç bacaklarimda kalcamda gogus kenarlarimda catlaklar olusmaya baslamisti. Hamileligin ilk haftalarindan beri duzenli olarak birseyler sürmeme ve bol su içmeme rağmen engelleyemiyorum. Bugün kasık üstü kısımlarımda göbeğin alt kısmında belimin yanlarında da olduğunu farkettim. Günde bir defa Lierac kullanıyorum, kakao yağı, zeytin yağı, kantaron yağı, hindistan cevizi yağından da karışım yaptım gunde 2 defa da onu sürüyorum. Daha ne yapayim bilemiyorum moralim çok bozuluyor.
Allah tahsilatını affetsin inşAllah başınız sağolsun canım... MaşAllahhh gelişiminiz çok güzel subhanAllah nazar değmesin canım ❤Kizlar merabalar.bayadir yoktum dusuk tehlikesi olanlara gecmis olsun diyorum.bende zor gunler gecirdim.gecen hafta aniden kayinvalidemi kaybettik.halada atlatabilmis degilim sokunu.kadincagiz okadar hevesle bekliyoduki nasip olmadi gormek.cok korktum bu stresle bebegimde etkilencrk diye ama sukur iyiyiz.dun kontrole gittik 750 gr 33 cmiz.
Hayırlı günler kızlar güzel haberlerle geldim elhamdulillah kanama durdu bebeğimde iyi bugün taburcu oluyorum ama kontrol altında olacağız iki hafta sonra yine üniversite doktoruna görüneceğiz haftaya da seker testimiz var Rabb'im bebeklerimizi korusun
Hayırlı günler kızlar güzel haberlerle geldim elhamdulillah kanama durdu bebeğimde iyi bugün taburcu oluyorum ama kontrol altında olacağız iki hafta sonra yine üniversite doktoruna görüneceğiz haftaya da seker testimiz var Rabb'im bebeklerimizi korusun
Kızlar kac kilo aldınız????
gözünüz aydın.Çok sevindim.Hayırlı günler kızlar güzel haberlerle geldim elhamdulillah kanama durdu bebeğimde iyi bugün taburcu oluyorum ama kontrol altında olacağız iki hafta sonra yine üniversite doktoruna görüneceğiz haftaya da seker testimiz var Rabb'im bebeklerimizi korusun
Koca bir 10Kızlar kac kilo aldınız????
Yemek yemeyi çok seven biri olarak kendimi ve çevremdeki herkesi hayal kırıklığına uğrattım 24+4 teyim dün sağlık ocagına gittim ve sadece 3.5 kilo almışımKızlar kac kilo aldınız????
benim de malesef göğsümde başladı..inşallah diğer yerlere sıçramaz..ben de mustela nın kremini ve yağını kullanıyorum..Bir yerde derinizin çatlayacağı varsa ne yaparsanız yapın çatlar diye okumuştumGünaydın kızlar bir aydan beri iç bacaklarimda kalcamda gogus kenarlarimda catlaklar olusmaya baslamisti. Hamileligin ilk haftalarindan beri duzenli olarak birseyler sürmeme ve bol su içmeme rağmen engelleyemiyorum. Bugün kasık üstü kısımlarımda göbeğin alt kısmında belimin yanlarında da olduğunu farkettim. Günde bir defa Lierac kullanıyorum, kakao yağı, zeytin yağı, kantaron yağı, hindistan cevizi yağından da karışım yaptım gunde 2 defa da onu sürüyorum. Daha ne yapayim bilemiyorum moralim çok bozuluyor.
Kızlar kac kilo aldınız????
Allah şifa versin inşallah...güzel haberlerle ayağa kalkarsınız umarım..Selam kızlar ben yine hastanedeyim gece ani ve şiddetli kanamayla hastaneye geldik tabii ben o kanı görünce bayılacaktım nerdeyse heryer kan oldu neyse hastanede acil bebeğe baktılar cok şükür bebeğim iyi suyu da kaybolmamış parmağını emiyordu ve nts ye bağladıklarında alete tekme atıyordu erken Doğum riski sebebiyle ciğer geliştirici iğne vurdular sonra da üniversiteye yolladılar Ambulansla Simdi 28. Haftaya kadar bebeği tutmaya çalışıyorlar dualarınıza ihtiyacım var bebeğim erken gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?