- 4 Mayıs 2017
- 189
- 173
- 23
- 35
Kizlar 21 haftamdayim.cok kotu ishal oldumya.acayip sesler cikiyor bagirsaklarimdan.napim sizce.
İkisi de kötü sanırım..ben de kabızlığın yanında bir de hemoroid memesi çıktıBende kabizdm ama ilk defa ishal oldum.tamm canim cok tesekkurler
Gayet iyi cnm53 le hamile kaldım bi ara 51e düştüm şu an 58 kiloyum
verilir sonra nasılsaKoca bir 10
Verilir cnm sonra22. Haftamdayım toplamda 14 kilo aldım. Doktor 5 kilo opsiyon tanıdı daha doğuma aylar var nasıl olcak bilmiyorum
SüperrrrYemek yemeyi çok seven biri olarak kendimi ve çevremdeki herkesi hayal kırıklığına uğrattım 24+4 teyim dün sağlık ocagına gittim ve sadece 3.5 kilo almışımkendi kilomda olduğu için ve istifra falanda etmediğim için doguma kadar smocu gibi olurum diye bekliyoduk ama şimdilik şaşırtıcı dercede iyi gidiyoruz
normal sanırım7 kilo
7 kilo aldim :)Kızlar kac kilo aldınız????
pismemis et iyi yikanmamis sebze bunlara dikkat etmelsn canim gecmis olsunKızlar selam bugün kan testi sonucumuz çıktı dün kontrole gitmiştik tahlil sonuçlarını ancak bu gün öğrenebildik malesef Crp yüksek çıktı çok canim sıkıldı iki hafta kadar önce de crp (kanda enfeksiyon) yüksek çıkmıştı antibiyotik kullanmıştık şimdi tekrar yükseldi idrar yolu enfeksiyonu yok ama kanda enfeksiyon çıkıyor anlamadım ya neden kaynaklandığını da bilmiyorum bebeğime zarar verecek diye korkuyorum
Ay inşallah atlatırız bunu da antibiyotik verdi evet pazartesi tekrar kan testi yapılacak. Of ya zaten başından beri kanama düşük tehlikesi plasenta yerleşmesi derken bir de bu durum ortaya çıktıpismemis et iyi yikanmamis sebze bunlara dikkat etmelsn canim gecmis olsun
disarda yemek yerken yiyeceklern iyi pistigine ve sebzelern iyi yikandgna emin degilsen yeme.ben evde bile kendim yaparken korkuyrm sebzeleri sirkeli suda bekletyrm
dr n antibiyotik tedavisine baslar buyuk ihtimalle insallah hemen atlatrsnz
sorma her gun acaba iyi mi diye geciyo gunler.rabbim kucagimiza almayi nasip etsin gozumuzn onunde olunca en azindan müdahale edebilcz ama bole cok zor.bendede toksoplazma var korka korka yiyrmAy inşallah atlatırız bunu da antibiyotik verdi evet pazartesi tekrar kan testi yapılacak. Of ya zaten başından beri kanama düşük tehlikesi plasenta yerleşmesi derken bir de bu durum ortaya çıktıve artık bebiş büyüdükçe çok korkuyorum sanki sorunlarda büyüyor
Amin. Kalan haftalarımız de sorunsuz şekilde su gibi geçsin inşallah. Toksoplazma nasıl öğrendin bir tedavisi falan var mısorma her gun acaba iyi mi diye geciyo gunler.rabbim kucagimiza almayi nasip etsin gozumuzn onunde olunca en azindan müdahale edebilcz ama bole cok zor.bendede toksoplazma var korka korka yiyrm
ilk dr a gittgmde gebelik rutin testleri yapildi bana.o zaman çıktı.ayni kandaki enfeksiyon gibi ama allah korusun bulastigi anda farkedilmesi zor sanirim.o yuzden kedi kopege dokunmak yasak.sebzeleri sirkeli suda dezenfekte etmek sart cig et pismemis et yasak salam sosi sucuk dahil.bunlari yemiyrm hep dikkat ediurm ama hep kafamda soru isartei kaliyo.acaba pisti mi acaba temiz mi diye.insallah sorunsuz bi gorsek son haftalari saglikla alsak kucgaimizaAmin. Kalan haftalarımız de sorunsuz şekilde su gibi geçsin inşallah. Toksoplazma nasıl öğrendin bir tedavisi falan var mı
Kızlar 22+5teyim
Bebeğimin boy 27cm kilo 466gram
Doktor kafa ölçülerinin 1hafta geriden geldiğini söyledi
Yaklaşık bir aydır durum bu şekilde
Sizin boy-kilo durumlarınız
ölçüleriniz nasıl?
MaşallahBoy-kilo olcumunde mutlaka yanlıslar oluyr.Kızımda son kontrolde doktor 2800 demisti ama 3600 dogdu:) Bu olcumler bizi mahvediyr
Iste canım maalesef oyle.Keske hic bu olcumler yapılmasa.Iki hafta once tek bobrekte 4.7 mm genisleme var demisti.Bugün gittigimizde ben hatırlattım.Bi sıkıntı grulmuyr dedi ama icim rahat etmedi.Olcum yapmadan boyle dedi gibi geldi. Hep kendimizi huzursz edecek seyler buluyoruzMaşallah
Anlamlı bir fark yalnız 800gram :)
+-200,300 oynar da :)
Aynen benimde vardı öyle bir genişlemeIste canım maalesef oyle.Keske hic bu olcumler yapılmasa.Iki hafta once tek bobrekte 4.7 mm genisleme var demisti.Bugün gittigimizde ben hatırlattım.Bi sıkıntı grulmuyr dedi ama icim rahat etmedi.Olcum yapmadan boyle dedi gibi geldi. Hep kendimizi huzursz edecek seyler buluyoruz
Kızlar kac kilo aldınız????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?