2017 Aralık Anneleri

Kizlar 21 haftamdayim.cok kotu ishal oldumya.acayip sesler cikiyor bagirsaklarimdan.napim sizce.
Bende kabizdm ama ilk defa ishal oldum.tamm canim cok tesekkurler
İkisi de kötü sanırım..ben de kabızlığın yanında bir de hemoroid memesi çıktı doktorum krem verdi büyümesini engellemek için..bebek baskı yaptıkça çıkabilirmiş..ama normal doğuma da engel olabilirmiş.. ekmek hamur işi falan yememeye çalışıyorum bakalım...

8 kilo aldim suana kadr daha da alirim son aylar
100 kg ile dogurursam buna da sukur diycem
ama beybim sagolsun verirlir kilolar.
herkes bugun tekmelerle uyanmış ama bizimki bugun cok sakin.normalde hic durmaz bi geceleri biraz sakinlesir.sanirim dünün yorgunlugu var besik bakmak icin baya dolastk haka yorgun sanirim kucuk bey.arada ben burdaym diyo bana kalsa hic durmasin ama dinleniyo sanirm.bole olunca da ben paranoyaga bagliyrm hemen

53 le hamile kaldım bi ara 51e düştüm şu an 58 kiloyum
Gayet iyi cnm
verilir sonra nasılsa

22. Haftamdayım toplamda 14 kilo aldım. Doktor 5 kilo opsiyon tanıdı daha doğuma aylar var nasıl olcak bilmiyorum
Verilir cnm sonra
Karbonhidrat ve şeker yememek lzm da zor ama
Süperrrr
normal sanırım

Bende 6 kilo aldım
Ama brz dikkat etmeye karar verdim
Tatlı cok yıyorum bu ara ona dur demeliyim
Evde de süt var ne tatlı yapsam dıyorum Bi taraftan nolcak bakalım

Kızlar bugn doktra gittik BEBEĞİM ii çok şükür detaylı yapmıyr Doktr'um çok gereksiz buluyor kendi usg cihazı çok kaliteli öle muayene olduk.. Başka doltru da ziyaret ettik bugn genel cerraha gittim kızlar afedernz kalçamda arka tarafta bi şişlik his ettim gittim fistül olduğunu söledi çok üzüldüm ne olduğunu bilmşyrm ama büyürse ateş yaparsa acil müdahale olmam gerekir dedi inşşh Doğuma kadar bi sorun olmz.. ve bu şekilde norml Doğum olmaz sanırım dedi hayrslk inşşh..

Kızlar selam bugün kan testi sonucumuz çıktı dün kontrole gitmiştik tahlil sonuçlarını ancak bu gün öğrenebildik malesef Crp yüksek çıktı çok canim sıkıldı iki hafta kadar önce de crp (kanda enfeksiyon) yüksek çıkmıştı antibiyotik kullanmıştık şimdi tekrar yükseldi idrar yolu enfeksiyonu yok ama kanda enfeksiyon çıkıyor anlamadım ya neden kaynaklandığını da bilmiyorum bebeğime zarar verecek diye korkuyorum

pismemis et iyi yikanmamis sebze bunlara dikkat etmelsn canim gecmis olsun
disarda yemek yerken yiyeceklern iyi pistigine ve sebzelern iyi yikandgna emin degilsen yeme.ben evde bile kendim yaparken korkuyrm sebzeleri sirkeli suda bekletyrm
dr n antibiyotik tedavisine baslar buyuk ihtimalle insallah hemen atlatrsnz

Ay inşallah atlatırız bunu da antibiyotik verdi evet pazartesi tekrar kan testi yapılacak. Of ya zaten başından beri kanama düşük tehlikesi plasenta yerleşmesi derken bir de bu durum ortaya çıktı ve artık bebiş büyüdükçe çok korkuyorum sanki sorunlarda büyüyor

sorma her gun acaba iyi mi diye geciyo gunler.rabbim kucagimiza almayi nasip etsin gozumuzn onunde olunca en azindan müdahale edebilcz ama bole cok zor.bendede toksoplazma var korka korka yiyrm

sorma her gun acaba iyi mi diye geciyo gunler.rabbim kucagimiza almayi nasip etsin gozumuzn onunde olunca en azindan müdahale edebilcz ama bole cok zor.bendede toksoplazma var korka korka yiyrm
Amin. Kalan haftalarımız de sorunsuz şekilde su gibi geçsin inşallah. Toksoplazma nasıl öğrendin bir tedavisi falan var mı

Amin. Kalan haftalarımız de sorunsuz şekilde su gibi geçsin inşallah. Toksoplazma nasıl öğrendin bir tedavisi falan var mı
ilk dr a gittgmde gebelik rutin testleri yapildi bana.o zaman çıktı.ayni kandaki enfeksiyon gibi ama allah korusun bulastigi anda farkedilmesi zor sanirim.o yuzden kedi kopege dokunmak yasak.sebzeleri sirkeli suda dezenfekte etmek sart cig et pismemis et yasak salam sosi sucuk dahil.bunlari yemiyrm hep dikkat ediurm ama hep kafamda soru isartei kaliyo.acaba pisti mi acaba temiz mi diye.insallah sorunsuz bi gorsek son haftalari saglikla alsak kucgaimiza

Kızlar 22+5teyim
Bebeğimin boy 27cm kilo 466gram
Doktor kafa ölçülerinin 1hafta geriden geldiğini söyledi
Yaklaşık bir aydır durum bu şekilde
Sizin boy-kilo durumlarınız
ölçüleriniz nasıl?

Mrb kızlar bende hastaneden çıktıktan sonra bugün başka dr gittim rahim boyunu ölçtü ve gayet normal dedi erken doğum riski görmüyorum dedi çok şükür herşey yolundaymış 2 hafta sonra seker testine çağırdı ve tetenoz asini mutlaka yaptır dedi bizden bu kadar

Boy-kilo olcumunde mutlaka yanlıslar oluyr.Kızımda son kontrolde doktor 2800 demisti ama 3600 dogdu:) Bu olcumler bizi mahvediyr

Maşallah
Anlamlı bir fark yalnız 800gram :)
+-200,300 oynar da :)
Iste canım maalesef oyle.Keske hic bu olcumler yapılmasa.Iki hafta once tek bobrekte 4.7 mm genisleme var demisti.Bugün gittigimizde ben hatırlattım.Bi sıkıntı grulmuyr dedi ama icim rahat etmedi.Olcum yapmadan boyle dedi gibi geldi. Hep kendimizi huzursz edecek seyler buluyoruz

Aynen benimde vardı öyle bir genişleme
Konuşmuştuk o zaman da sizinle bu konuda
Bende bugün farklı bir doktora gittim yine meraktan
Zaten yerimde durabilsem birazcık bebişi rahatsız etmemiş olucam
Doktor genişleme görmedim ben dedi
Ölçüm söylemedi
Zaten 4,6 ve 4,7 için neden pyelektazi demişler anlamadım dedi
Kafa gelişiminin bir hafta 10gün geriden geliyor olması da umarım önemli bir durum değildir

Günaydın kızlar 23+5 teyim. Ve sadece 1 kilo almışım hamile kalmadan önce 61 şuan 62 devam ediyorum tedirgin oluyorum hep bebek için ama doktora her sorduğumda sıkıntı Yok diyor tuhaf şekilde iştahım Yok yiyemiyorum. Bebeğim iyi olsun da ben kilo almamak çok hoşuma gidiyor tabi son aylar nasıl olur bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…