2017 Aralık Anneleri

Ben baska doktora gitmeyi hic dusunmedim.Bayramdan sonraki randevuyu beklicem artiķ. Bütun olcumlerin haftaları farklı cıkıyor.Kiloya gore onde,kafaya gore geri. Degisiyr canım onlar.

Kızlar merhaba yarın doktora gideceğim:) çok heyecanlıyım ...kilosu nasıl oldu çok merak ediyorum ,boyu 2 cm önde gidiyordu maşallah:) baba uzun olunca bu normal gelmişti ama kilosu eksik :) aynı baba yani uzun ince bana çekse göbekli olur

Gözün aydın. Hyırlı yolculuklar canım.

Kızlar oda takımı için mobilyaciya sordum 45 güne gelir dedi o yüzden eylül ayı sonuna doğru alacağız inşallah...dogum iznime denk gelir gelmesi benim için daha iyi olur rahat rahat odaisni hazırlarım..

Kızlar bn mary annesi olucam Allah on izniyle bir ricam var sizlerden . Sol göz kapağını hafifçe çekince v şeklinde bi damar olursa bebiş kizmis. Olmazsa erkek. Erkek bebeğe hamile olanlar ve kiz bebisede denerse çok sevinirimmm

Bnm oğlum olacak Allah nasip ederse göz kapağımda yok göğüslerimde çıktı damarlar kızlarda olmamıştı

Tüp bebek olduğu için transferden önce test yapılmıştı sonda da benim eşim veteriner hekim olunca ne olur olmaz diye (üstünde başında tüy kıl falan eve gelir Bulaşır diye) doktorumuz 10. Haftadaydı sanırım yapmıştı. tekrar bakılmadı benim merak ettiğim toksoplazma herhangi bir belirti falan veriyor mu kişi kendi anlayabilir mi?

onu pek bilmiyrm canim ya netten arastrmadim hic nette yaziyodr

Oncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına al insallah. Dediğin şeyi ilk kez duydum senin için de denedim ama bi şey görünmedi damar falan benim oğlum olcak inşallah

Göbek deliğim açıyor bugün başına gelen varmı
Canım benim de göbek deliğim ağrıyodu geçen gün. Elimi oraya koyduğumda bi sertlik vardı. Aradan bi saat geçti. Bebeğin oraya baskı yaptığını farkettim. Çünkü elimi yine koydum bastırdım bu kez. Bebek biraz yana kaydı. Daha sonra acısı geçti. Bende normalde göbek düşmesi de var. Ondan sanırım çok canım yandı. Şu anda bi sıkıntı Yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…