2017 Aralık Anneleri

Kızlar çok affedersiniz dışkım simsiyah geldi bugün. Dün kabızdım. Bugün de ishalimiz bi şey geldi. Dün de bugün de simsiyahti. Bu durumu yaşayan var mı? Doktora gittiniz mi bununla ilgili? Şu anda şehir dışındayım. Doktor gitme fırsatım Yok. İnternette Demir ilacınızdan kaynaklı olduğunu okudum. Nasıl bir yol izlediniz

Canım ben demir ilacını kullanmaya başladığımdan beri diskim simsiyah. Bi ara kabızlıkta yaşadım ama o durum geçti çok şükür. Sadece siyah diski hali devam ediyor

Sağol canım biraz geçti acısı o zaman yer değiştir di

Demir ilacından kaynaklı canım panik yapma

Canim allah yardimcin olsun insallah insallah bebegin son haftasina kadar dayanır bende de erken dogum riski var onun için sadece yatıyorum kalkmiyorum yataktan

Gunaydin kizlar uzun zamandır giremiyordum benim gibi 23. Haftasına girip de göbeği hala belli olmayan varmi

Canim karnının çıkması daha iyi değil mi bebisin daha rahat hareket eder benim karnim 4 aylık gibi hiç buyumuyo
Bilmiyorum ki karın büyük olunca rahat mı ed er r ki. Öyleyse iyi . Ama bence rahim kese si ona göredir.senin iç karnın geniştir . Bi de 2. Hamilelikte normalden daha büyük oluyor muş die okudum

kizlar karin büyüklüğü bebegin cok iri yada cok küçük anlamkna gelmiyo ki.karni kucuk olanlarin rahimin buyumesi icin cok fazla alani var ama bizim gibi karni bugun yarın dogurcakms gibi duranlarn ice dogru alan dar oldugu icin iri duruyo.yeter ki beybiler sağolsun.
dun dugune gittik kadin 10 gun sonra dogurcakms karni benden kucuktu ama bebegin kilosu 3 bucukms benm bebegimse henuz yarim kilocuk:))) o yuzden pek takmayin

mrb arkadaslar bizde cuma gunu doktora gitmistim once devlete gittim kilosuna 996 gr dedi cok sevindm... ama co bakmadi basindan atti dieblrm kasik agrim var die gtmstm.. neyse sonra canm sikildi ozeldeki doktorma gttm kontrolm olmamasina ragmen oda 804 gr olctu kafam karisti ne dersinz sozce hangisi dogru olablr bide kmse bana geriden gelyoe yada ilerden gidiyo die acklama yaomdi szn doktorlnz mi soylyo bana kmse bsy aciklmyor bu arada gittimde 26+1di

Bilmiyorum ki karın büyük olunca rahat mı ed er r ki. Öyleyse iyi . Ama bence rahim kese si ona göredir.senin iç karnın geniştir . Bi de 2. Hamilelikte normalden daha büyük oluyor muş die okudum
Senin ikinci hamileligin mi canim benim ilk hamileligim karnim çıkmadı 6. Ayın içindeyiz artık birazcık çıksaydı bari

Ne bilim canim ya karnim küçük olunca sanki bebeğimin rahat hareket alanı daralacak gibi geliyo

mrb arkadaslar bizde cuma gunu doktora gitmistim once devlete gittim kilosuna 996 gr dedi cok sevindm... ama co bakmadi basindan atti dieblrm kasik agrim var die gtmstm.. neyse sonra canm sikildi ozeldeki doktorma gttm kontrolm olmamasina ragmen oda 804 gr olctu kafam karisti ne dersinz sozce hangisi dogru olablr bide kmse bana geriden gelyoe yada ilerden gidiyo die acklama yaomdi szn doktorlnz mi soylyo gttigmdev25+6

Günaydın sanırım soğuk algınlığına yakalamıyorum burnum tıkalı ve boğazım ağrıyacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…