- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
Gunaydin cnmGunaydin hepinize
bas asagi durduğunda hareketleri daha cok yukarda hisseetmn gerekmiyo mu.mesela benim ayaklar asagida kasiklarimda tepiniyo surekli.bas asagi olsa daha cok kaburgalarna dogru vurur.acaba elleriyle mi yapiyo dersin.bi akrabmn ki 5. 6. aydan beri bas asagimis ama hep kaburgaya çalışıyoms ayaklarylaMerhaba kızlar bebegi baş aşağı duran var mı 22+3 haftalık olduk ve 20. Haftadan beri bebeğim ters duruyo baş aşağı pozisyonda hareketleri surekli aşada hissediyorum çıkacak gibi bide sırtı dışa dönük olduğu için hep içe dogru hareketleri hissediyorum ayrıntılı da ters durmasına bişey demedi doktor ozeldeki doktoruma gittim oda problem yok dedi ama dönmez pozisyon değişmez dedi doguma kadar artık boyle mi duracak hareketler aşada oldukca ben panik oluyorum yinede
Ayakları gerindigi zaman falan sağ kaburgaların oraya saatlerce batıyo ama aşada hissettigim hareket degil baskı seklinde oluyo.ilk boyle durdugunu ogrendigimde cok korktum erken mi dogacak diye ama doktorlar normal diyo ben yine evham yapıyorumbas asagi durduğunda hareketleri daha cok yukarda hisseetmn gerekmiyo mu.mesela benim ayaklar asagida kasiklarimda tepiniyo surekli.bas asagi olsa daha cok kaburgalarna dogru vurur.acaba elleriyle mi yapiyo dersin.bi akrabmn ki 5. 6. aydan beri bas asagimis ama hep kaburgaya çalışıyoms ayaklaryla
mrb canm benm bebegim de ters :) bas asagi yani hamileligmn basindan beri bende endisw etmstm kimse bsy demedi sikintili veya degil die.. ama cok mihim degil nasl durdufunun onemi yok senn dikkat etmen gereken sey dogum kanalina girmemesi ki oda vakti gelmeden ekstra bi riskn yoksa zaten girmez bas asagi takiliyolar merak etmeMerhaba kızlar bebegi baş aşağı duran var mı 22+3 haftalık olduk ve 20. Haftadan beri bebeğim ters duruyo baş aşağı pozisyonda hareketleri surekli aşada hissediyorum çıkacak gibi bide sırtı dışa dönük olduğu için hep içe dogru hareketleri hissediyorum ayrıntılı da ters durmasına bişey demedi doktor ozeldeki doktoruma gittim oda problem yok dedi ama dönmez pozisyon değişmez dedi doguma kadar artık boyle mi duracak hareketler aşada oldukca ben panik oluyorum yinede
Doğum pozisyonu ya insan ister istemez korkuyo ama doktorların sıkıntı görmemesi beni rahatlatıyo.bide şu demir ilacı ve decavit kabızlık yapmasa içim rahat olacakta surekli kabızlık var etkiler diye korkuyorummrb canm benm bebegim de ters :) bas asagi yani hamileligmn basindan beri bende endisw etmstm kimse bsy demedi sikintili veya degil die.. ama cok mihim degil nasl durdufunun onemi yok senn dikkat etmen gereken sey dogum kanalina girmemesi ki oda vakti gelmeden ekstra bi riskn yoksa zaten girmez bas asagi takiliyolar merak etme
demir hapi bende kabizlik yapmadi cnm cunku ben elevit ve dekavit kullanamadm mide mi agritti imom die bi vitamin kullaniyorum oda bagirsaklarj duzenleyp duzwnli tuvelwte cikammi sagliyor sende onu kullana bilirsn ustelik ixinde balik yagi bile var. aynen haklsn yani bas asagi durmanin bi sikintisi yokDoğum pozisyonu ya insan ister istemez korkuyo ama doktorların sıkıntı görmemesi beni rahatlatıyo.bide şu demir ilacı ve decavit kabızlık yapmasa içim rahat olacakta surekli kabızlık var etkiler diye korkuyorum
Merhaba kızlar bebegi baş aşağı duran var mı 22+3 haftalık olduk ve 20. Haftadan beri bebeğim ters duruyo baş aşağı pozisyonda hareketleri surekli aşada hissediyorum çıkacak gibi bide sırtı dışa dönük olduğu için hep içe dogru hareketleri hissediyorum ayrıntılı da ters durmasına bişey demedi doktor ozeldeki doktoruma gittim oda problem yok dedi ama dönmez pozisyon değişmez dedi doguma kadar artık boyle mi duracak hareketler aşada oldukca ben panik oluyorum yinede
Ben erken döndü diye tedirgin oldum erken doğar diye yani normal miBu ters duruş değil normal duruş oluyor zaten nette araştırırsanız hafta hafta bebeğin nasıl durduğunu görürsünüz . Ben de kaç haftadır baş aşağı ne zaman dönecek diye bekliyordum ki detaylı da şükür baş aşağı durduğunu gördük ben de kasıklarda genelde hissediyorum elleri ile yapıyor sanırım bazen de göbek çevremde ayakları ile oynuyor duruşu sizinki ile aynı benimkinin de. Sırtı dışa dönük su anda bakalım belki ileriki haftalarda yüzünü döner
Bebeğin baş aşağı doğum pozisyonuna 32.haftada dönmesi gerekir diye biliyorum bende bu haftalarda değil.Bu ters duruş değil normal duruş oluyor zaten nette araştırırsanız hafta hafta bebeğin nasıl durduğunu görürsünüz . Ben de kaç haftadır baş aşağı ne zaman dönecek diye bekliyordum ki detaylı da şükür baş aşağı durduğunu gördük ben de kasıklarda genelde hissediyorum elleri ile yapıyor sanırım bazen de göbek çevremde ayakları ile oynuyor duruşu sizinki ile aynı benimkinin de. Sırtı dışa dönük su anda bakalım belki ileriki haftalarda yüzünü döner
Öksürüğe tereyağı erit içine pekmez koy bir kaşık iç sabah aksam iyi gelirKızlar yaaa soğuk almışım boğazım göğsüme kadar ağrıyor ve çok sert hafif balgamlı öksürük var ne yapabilirim tavsiyelerinize ihtiyacım var
Kesinlikle cok iyi geliyoÖksürüğe tereyağı erit içine pekmez koy bir kaşık iç sabah aksam iyi gelir
Öksürüğe tereyağı erit içine pekmez koy bir kaşık iç sabah aksam iyi gelir
İki gündür yapıyorum onu da pek bi faydası olmadı galiba akşama acile gidicem
selam kızlar benımde bugun doktor kontrolum vardı bebeğim 26+2 olmus 925 gram şimdilik herşey yolunda çok şükür tek arter olmasına rağmen gelişimi çok güzel dedi inşallah böyle devam eder.iyi haberler alınca erken bayram kutlaması oluyor :)
vallah ben hic cm bakmadim.yeni dogan 7 8 zibinli takim aldim.ondan sonrakiler hep 3 aydan sonra giyebilcekleri.tulum aldim bi kac tane.daha fazla almadim.iki takim da hastane cikisi alcam.Bebek kıyafet alışverişlerinizde 56cm den mi almaya başladınız?
Yenidoğan kıyafetler 50cm olarak satılıyor galiba
Onlardan sadece hastane çıkışı olarak mı aldınız?
Çok küçük olmaz mı 50cm ler :))
Ben 56-62-68cm olarak başladım kıyafetlere
Aslında bebeğin doğacağı kilo ve boy ile de alakalı galiba bu ihtiyaçlar
Sizler neler aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?