Benim karnim buyumedigi için bende çatlaklar yok allaha şükür canım sana da iyi bayramlarŞu aralar gece uykum bölündüğünde diz kapağımın ağrıdığını hissediyorum. bacaklarımda çok fazla varis olmuş, çatlaklar var. Karnımda da başladı. Bağ dokusunun yapısı ve genetik hassasiyetle alakalı bir durum. gebelik hormonları da cabası. Yarından sonra bebeğimle tatilimiz başlıyor. Şimdiden hepinizin bayramını kutlarım arkadaşlarım.
Karnının büyümemesini dert etme annem kardesimi doğurduğunda herkes şok olmuştu. Hem karnı hiç büyümemişti hem de hiç kilo almamıştı daha da zayıflamıştı. Ama nihayetinde kardeşim sağlıklı dünyaya geldiBenim karnim buyumedigi için bende çatlaklar yok allaha şükür canım sana da iyi bayramlar
Ne bilim canim insan tedirgin oluyor zati erken dogum riskim de varKarnının büyümemesini dert etme annem kardesimi doğurduğunda herkes şok olmuştu. Hem karnı hiç büyümemişti hem de hiç kilo almamıştı daha da zayıflamıştı. Ama nihayetinde kardeşim sağlıklı dünyaya geldi
canım benimde erken doğum riski var nidilat proloton deport magnezyum protestan kullanıyorum şuan hastanedeyim zaten yatıyorum sen hangi ilaçları kullaniyorsunBenim karnim buyumedigi için bende çatlaklar yok allaha şükür canım sana da iyi bayramlar
Geçmiş olsun canım erken doğum riskin nedenmiş doktor söyledi mi. Benim de plesanta aşağıdaymışcanım benimde erken doğum riski var nidilat proloton deport magnezyum protestan kullanıyorum şuan hastanedeyim zaten yatıyorum sen hangi ilaçları kullaniyorsun
Progestan pruluton deport ile magnezyum canim nidilati vermedi doktor ayrıca tiroid çıktı Bende onun için de ayrı tedavi görüyorum lavabo ve yemek dışında yataktan kalkamiyorum senin neden erkwn dogum riskin varcanım benimde erken doğum riski var nidilat proloton deport magnezyum protestan kullanıyorum şuan hastanedeyim zaten yatıyorum sen hangi ilaçları kullaniyorsun
Canim sen ilaç kullaniyormusunGeçmiş olsun canım erken doğum riskin nedenmiş doktor söyledi mi. Benim de plesanta aşağıdaymış
Bugun bende aynı durumdayım butun islerimi bıraktım niye bugun az hareketli diye meyve kuruyemis cikolata hersey yedim ama her zaman aynı olmazmış zaten bizim kuruntumuz iştekızlar ya ben bugun bebegmn hareketlerni cok az hissettmbir iki kez ole sert yenme yedim.normalde kipir kipir olur otururken yada yatarken vurmadgi cok nadirdr.boyle olunca cok korkuyrm ya sizin nasil
ayy sorma aynen bende iki koca paket cikolata yedim ki tatliyi severim ama cikolatayi pek degil.su ictikce vurdu biraz az mi su ictim dedim acabaBugun bende aynı durumdayım butun islerimi bıraktım niye bugun az hareketli diye meyve kuruyemis cikolata hersey yedim ama her zaman aynı olmazmış zaten bizim kuruntumuz işte
Canim bende de oyle oluyor bazen gün boyu hissetmediğim oluyor normal herhalde bizim haftalardakızlar ya ben bugun bebegmn hareketlerni cok az hissettmbir iki kez ole sert yenme yedim.normalde kipir kipir olur otururken yada yatarken vurmadgi cok nadirdr.boyle olunca cok korkuyrm ya sizin nasil
insallah oyledir kuzum yaa.bayramdan sonra randevum o zamana kadr strese girmek istemiyrm ama engel olamoyrm kendime.allaha emanetler insallah iyilerdirCanim bende de oyle oluyor bazen gün boyu hissetmediğim oluyor normal herhalde bizim haftalarda
Iyilerdir canim alllahin izniyle b ugunlerimize de şükür stres yapmayalım ki bebeklerimzde etkilenmesininsallah oyledir kuzum yaa.bayramdan sonra randevum o zamana kadr strese girmek istemiyrm ama engel olamoyrm kendime.allaha emanetler insallah iyilerdir
Cnm plesantan düzelmemis sanırim ayrintilin nsl gecti? Daha zamanin var ins yukarı cikar.Geçmiş olsun canım erken doğum riskin nedenmiş doktor söyledi mi. Benim de plesanta aşağıdaymış
Hayır canım plesantam hala rahim ağzını kısmen kapatıyordu. 23. Haftada henüz çıkmamıştı bakalım bayramdan sonra bidaha gidicem tekrar bakacak ama umudum pek yok acikcasi. Ayrıntılım iyi geçti çok şükür herhangi bir sıkıntı yok tek sorun plesanta şuan için
Hayır kullanmıyorum canım şuan için bise vermedi bana kasılmaların filan olmadığı icin. Zaten plesantaya herhangi bi ilaç filan da fayda etmiyor çıkacaksa kendiliğinden çıkıyorCanim sen ilaç kullaniyormusun
Anladim cnm. Ins cıkar kafana fazla takma kotusunu dusunmemeye calis. Sadece dr unun deneyimli olmasina özen göster.Hayır canım plesantam hala rahim ağzını kısmen kapatıyordu. 23. Haftada henüz çıkmamıştı bakalım bayramdan sonra bidaha gidicem tekrar bakacak ama umudum pek yok acikcasi. Ayrıntılım iyi geçti çok şükür herhangi bir sıkıntı yok tek sorun plesanta şuan için
Anladım canim kasilmalarinin olmaması çok iyi insallah son haftaya kadar dayanirizHayır kullanmıyorum canım şuan için bise vermedi bana kasılmaların filan olmadığı icin. Zaten plesantaya herhangi bi ilaç filan da fayda etmiyor çıkacaksa kendiliğinden çıkıyor
Inşallah canım. Doktorum çok deneyimli bi profosor benim zaten ondan başkasına güvenemem. Benim içimi çok rahatlatıyor ameliyatıma da kendisi girmeyi kabul etti normalde asistanlari yapıyormuş ama plesanta çıksa da çıkmasa da ben giricem dedi çok şükürAnladim cnm. Ins cıkar kafana fazla takma kotusunu dusunmemeye calis. Sadece dr unun deneyimli olmasina özen göster.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?