Kizlar ya ben bebegimin hareketlerini aynı anda farklı yerlerde hissediyorum örneğin aynı anda gobek deligimde ve kasigimda hissediyorum sizde de oluyor mu
Kizlar ya ben bebegimin hareketlerini aynı anda farklı yerlerde hissediyorum örneğin aynı anda gobek deligimde ve kasigimda hissediyorum sizde de oluyor mu
elleri ve ayaklari var ya annem ondandr :)) benmde ole oluyo nı kasiga vuruyo bi gobeg deligmn hizasina.vursunlarda nerden vururlarsa vursunlar.dun pek sakondk bugunde masallahimiz var
elleri ve ayaklari var ya annem ondandr :)) benmde ole oluyo nı kasiga vuruyo bi gobeg deligmn hizasina.vursunlarda nerden vururlarsa vursunlar.dun pek sakondk bugunde masallahimiz var
Az once minicik ayagını hissettim,karnıma dayadı,sonra da tekme:)Allah'ın mucizesi ne denir ki...Allahım hepimize sagsalim kucagımıza almayı nasip etsin ins
Günaydın kızlar nasılsnz bayramımız mübarek Olsn seneye kucağımızda bebişlerle kutlamak nasip olur inşşh.. Bi sorunum var yine kızlar iki gündr bebiş hareketinde azalma var gibi hatta tekme falan atmıyor his etmiyrm dün geceden beri bekleşdöm var Yok gibi çok korkuyrm clxean 0,4 lük göbekten vuruyordum şimşd iki gündr de koldan vuruyrm etkisi var mıdır
Günaydın kızlar nasılsnz bayramımız mübarek Olsn seneye kucağımızda bebişlerle kutlamak nasip olur inşşh.. Bi sorunum var yine kızlar iki gündr bebiş hareketinde azalma var gibi hatta tekme falan atmıyor his etmiyrm dün geceden beri bekleşdöm var Yok gibi çok korkuyrm clxean 0,4 lük göbekten vuruyordum şimşd iki gündr de koldan vuruyrm etkisi var mıdır
Inşallah bisey olmaz canim icini ferah tut benim ki de riskli bir gebelik erken dogum riskim var ama bu haftalarda normaldir hareketleri tutarsız olur bence
canim bazen ole oluyo bende genelde ayni seylerden şikayetçiym.duz yat süt uada soguk su ic bi bardak.koy elini karnina yada kumamdayi koy hobek deliginin altina bekle.pes etme hemen.yada sola yat iki saat boyunca yatmalsn kipirdamadn yepki vermezse saglik ocagina git dicem ama tatil dun basladi
acilede gideblrsn icim rahat eder ama normal bu haftalarda
QUOTE="angel_lovee, post: 52649854, member: 675847"]Günaydın kızlar nasılsnz bayramımız mübarek Olsn seneye kucağımızda bebişlerle kutlamak nasip olur inşşh.. Bi sorunum var yine kızlar iki gündr bebiş hareketinde azalma var gibi hatta tekme falan atmıyor his etmiyrm dün geceden beri bekleşdöm var Yok gibi çok korkuyrm clxean 0,4 lük göbekten vuruyordum şimşd iki gündr de koldan vuruyrm etkisi var mıdır [/QUOTE]
günaydın herkese ve şimdiden herkese iyi ve mutlu bayramlar. Canım bu haftalarda normal gibi yanı benim de son bu haftalarda öyle oldu bir gün iyi kıpır kıpır ertesi gün sesi çıkmazdı hiç. şu son 10 gündür falan her gün düzenli hissediyorum. Düşük tehlikesinden dolayı sürekli yatıyorum ben hareketsiz olunca o da hareketsiz oluyor ama doktora falan gittiğimiz zaman kıpır kıpır maşallah. Alıştım artık çok takmıyorum. Bir de kabızlık falan varsa o zamanda hissedemezsin yani bizde öyle oluyor. Yanı ben hareket edince o da hareket ediyor ben hareketsizsem o da hareketsiz. Evham yapma biraz farklı şeylerle uğraşıp kafanı dağıt sonra tekrar dinle bir de su iç biraz da çikolata falan ye inşallah tepki verir
Inşallah bisey olmaz canim icini ferah tut benim ki de riskli bir gebelik erken dogum riskim var ama bu haftalarda normaldir hareketleri tutarsız olur bence
Allh yardımcın Olsn cnm sağlıkla günlerini doldurup doğursun inşh.. Bi ara yine 2-3 gün böle olmşyu ama işte insan endişe duyuyor.. Allah a emanet bebeişlrr
Benim de bebis bazen hareketli bazen çok hareketsiz ben onun ne sevdiğini buldum süt seviyor. Biraz kıpırdamayınca soğuk süt icio sola yatıyorum hafif hafif vuruyor sonra yine sakınliyor. Ama için rahat ediyor en azından
Bazen de hic biseye gerek olmadan kipirdiyor.