2017 Aralık Anneleri

bi arada vucudun susuz kaldiysa ondan da yapiyolar her zaman bol su ve hobekten devam et belki etkisi vardr kullananlar daha iyi bilor canm

3 gündr çok fazla ayaktayım sadece gece olunca uzanıp yatıyrdum gün içinde fırsatım olmamıştı belkş bu yüzden az his ettim diyrm.. dün de Canm bişeye çok sıkıldı onun da etkisi vardır heralde hayrlısı Canm inşşh meleğim iyidr iğnelerimi göbekten yapmaya korkuyrm artık göbek büyüyor maşlh,, bu yüzden koldan yapmaya başladım..

günaydın herkese ve şimdiden herkese iyi ve mutlu bayramlar. Canım bu haftalarda normal gibi yanı benim de son bu haftalarda öyle oldu bir gün iyi kıpır kıpır ertesi gün sesi çıkmazdı hiç. şu son 10 gündür falan her gün düzenli hissediyorum. Düşük tehlikesinden dolayı sürekli yatıyorum ben hareketsiz olunca o da hareketsiz oluyor ama doktora falan gittiğimiz zaman kıpır kıpır maşallah. Alıştım artık çok takmıyorum. Bir de kabızlık falan varsa o zamanda hissedemezsin yani bizde öyle oluyor. Yanı ben hareket edince o da hareket ediyor ben hareketsizsem o da hareketsiz. Evham yapma biraz farklı şeylerle uğraşıp kafanı dağıt sonra tekrar dinle bir de su iç biraz da çikolata falan ye inşallah tepki verir[/QUOTE]

Maşlh bebişine cnm inşşh bizim bebekte kıpır kıpır olur.. geçmiş Olsn Canm sürekli yatmkta zor Allh yardımcın Olsn sağlıkla kavuşalım bebeklerimize
Düşünmeden duramıyorum Canm maalesef,, dört gözle bekliyorum bebişim tekmelerini inşlh

Ben hiç süt içemiyrm Canm çok kötü midemi yakıyor hamilelikte başladı,,, şimşd yine de birz içiym uzanıym inşşh hareketlenir..

he yorgunsn ondanda kipirdamaz benimde ole oluyo.gecen haftasonu dugunmz vardi iki gun hissettim mi hissetmedm mi bilmiyrm biseyler oluyodu ama bebek miydi bilmiyrm
yorgunken anlasilmiuo.dinlenmeye calis ve stres yaptikcada kipirdamiyo
iyilerdir insallah 28
haftaya kadr normale doneck simdiki haftalarda tutarsiz oluyms

günaydın herkese ve şimdiden herkese iyi ve mutlu bayramlar. Canım bu haftalarda normal gibi yanı benim de son bu haftalarda öyle oldu bir gün iyi kıpır kıpır ertesi gün sesi çıkmazdı hiç. şu son 10 gündür falan her gün düzenli hissediyorum. Düşük tehlikesinden dolayı sürekli yatıyorum ben hareketsiz olunca o da hareketsiz oluyor ama doktora falan gittiğimiz zaman kıpır kıpır maşallah. Alıştım artık çok takmıyorum. Bir de kabızlık falan varsa o zamanda hissedemezsin yani bizde öyle oluyor. Yanı ben hareket edince o da hareket ediyor ben hareketsizsem o da hareketsiz. Evham yapma biraz farklı şeylerle uğraşıp kafanı dağıt sonra tekrar dinle bir de su iç biraz da çikolata falan ye inşallah tepki verir[/QUOTE]
Canim anladığım kadarıyla erken dogum riskin var peki neden

Allh yardımcın Olsn cnm sağlıkla günlerini doldurup doğursun inşh.. Bi ara yine 2-3 gün böle olmşyu ama işte insan endişe duyuyor.. Allah a emanet bebeişlrr
Amin insallah canim benim gibi riskli olanların hepsi zamanında alır bebeklerini kucaklarina allah hepimizin yardımcısı olsun insallah

Canim anladığım kadarıyla erken dogum riskin var peki neden[/QUOTE]
Benim 6. Haftada kanama başlamıştı 14. Haftaya kadar devam etti sonra da plesanta rahim ağzında idi geçen hafta gittiğimizde yerine yerleşmiş gibi dedi. Ama benim 29 haftalık erken Doğum sonrası bir kaybım var onun için riskli gruptayız bir de üzerine kilo eklenince risk artıyor 15. Haftada senkülaj yapıldı progestan iğne kullanıyorum ve bunlara rağmen doktorum bu gebelikte doğumu 3-4 hafta erteleyebiliriz dedi o da en fazla 34. Haftaya geliyor. Yanı benim için 34-35. Haftaları görmek mucize olacak ama Allah büyüktür. Neyi nasip ederse onu yaşayacağız. Yürüyüş yasak evde eğilmek bir yerlere uzanmak yasak öyle genelde yatıyorum ben de.

Canim anladığım kadarıyla erken dogum riskin var peki neden
Benim 6. Haftada kanama başlamıştı 14. Haftaya kadar devam etti sonra da plesanta rahim ağzında idi geçen hafta gittiğimizde yerine yerleşmiş gibi dedi. Ama benim 29 haftalık erken Doğum sonrası bir kaybım var onun için riskli gruptayız bir de üzerine kilo eklenince risk artıyor 15. Haftada senkülaj yapıldı progestan iğne kullanıyorum ve bunlara rağmen doktorum bu gebelikte doğumu 3-4 hafta erteleyebiliriz dedi o da en fazla 34. Haftaya geliyor. Yanı benim için 34-35. Haftaları görmek mucize olacak ama Allah büyüktür. Neyi nasip ederse onu yaşayacağız. Yürüyüş yasak evde eğilmek bir yerlere uzanmak yasak öyle genelde yatıyorum ben de.[/QUOTE]
Aynı durum bende de var sadece yatıyorum progestan pruloton igne magnezyum kullanıyorum kaçıncı haftaya kAdar dayanirum bilmiyorum 32. Haftaya kadar gelebilseydim

Kizlar ya ben bugün bebegimin hareketlerin i tersine hissediyorum nasil anlatacagimi da bilmiyorum yani hareketlerin i karnima doğru değil de belime doğru hissediyorum normal mi

Kizlar ya ben bugün bebegimin hareketlerin i tersine hissediyorum nasil anlatacagimi da bilmiyorum yani hareketlerin i karnima doğru değil de belime doğru hissediyorum normal mi
Normal içe dönmüştür benim bebiste sırtı dışa dönük duruyo cogunlukla hareketler içe dönük oluyo bazen kuvvetli vurunca kuyruk sokumumda bile hissettigim oluyo.endise etme

Normal içe dönmüştür benim bebiste sırtı dışa dönük duruyo cogunlukla hareketler içe dönük oluyo bazen kuvvetli vurunca kuyruk sokumumda bile hissettigim oluyo.endise etme
Bugün ben de öyle hissettim canim kuyruk sokumumda bile hissettim öncesinde az BI sancim oldu hareket edince hemen geçti demek ki kızım dönmüş insan tedirgin oluyo canim çok sağol içimi rahatlattin

Selam hayırlı bayramlar kızlar ben 3 gündür kendimi zorlamadan çalışıyorum ama bugün aşırı agrı var 3 gün üst üste minoset attım acaba zararı çok olur mu

Selam hayırlı bayramlar kızlar ben 3 gündür kendimi zorlamadan çalışıyorum ama bugün aşırı agrı var 3 gün üst üste minoset attım acaba zararı çok olur mu
merhaba 4 gün felaket başım ağrıdı boynum tutuldu hiç ilaç içmedim nane yağıyla masaj yaptık o şekilde kendiliğinden geçmesini bekledim.Günde iki kez içilebiliyor ama ben içmemeyi tercih ettim.

Aynı durum bende de var sadece yatıyorum progestan pruloton igne magnezyum kullanıyorum kaçıncı haftaya kAdar dayanirum bilmiyorum 32. Haftaya kadar gelebilseydim[/QUOTE]
Dayanırız inşallah ben en azından 36. Haftaya kadar dayansın diye dua ediyorum son kontrolde doktorla biraz konuştuk da ilk hedef 30. Haftayı görmek ikinci hedef 32. Hafta ve üçüncü hedef 34. Hafta dedi yanı bu kadar tedavi iğne ilaç Allah boşa çıkarmasın..... inşallah güzel günleri de görelim. Senin erken Doğum riski nedeni ne??

Aynı durum bende de var sadece yatıyorum progestan pruloton igne magnezyum kullanıyorum kaçıncı haftaya kAdar dayanirum bilmiyorum 32. Haftaya kadar gelebilseydim
Dayanırız inşallah ben en azından 36. Haftaya kadar dayansın diye dua ediyorum son kontrolde doktorla biraz konuştuk da ilk hedef 30. Haftayı görmek ikinci hedef 32. Hafta ve üçüncü hedef 34. Hafta dedi yanı bu kadar tedavi iğne ilaç Allah boşa çıkarmasın..... inşallah güzel günleri de görelim. Senin erken Doğum riski nedeni ne??[/QUOTE]
Inşallah canim ben geçen her haftaya bebegimin karnimda olduğu hergune şükrediyorum canim benim rahim ağzı boyumda kisalma başladı ne kadar dayanır bilmiyorum 6 hafta daha kisalma sabit kalsa insan sonrası allah büyük insallah allah bu günlerimizin mükafatını verir

Inşallah canim ben geçen her haftaya bebegimin karnimda olduğu hergune şükrediyorum canim benim rahim ağzı boyumda kisalma başladı ne kadar dayanır bilmiyorum 6 hafta daha kisalma sabit kalsa insan sonrası allah büyük insallah allah bu günlerimizin mükafatını verir[/QUOTE]
Amin inşallah

gunaydin kizlar iyi bayramlar.ayy bu sabah ciglik cigliga ve aglayarak uyandim.sag alt baldirma kramp girdi cok fenaydi.esimde garibim ne korktu ben ciglik atinca.ben baldirim diyrm o ayagmn alrini ovaliyo garibim telastan:)) bi alemdik yani sabah sabah.ama cok acidi ve hala aciyo.dr dan magnezyum istiycem gidince artl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…