2017 Aralık Anneleri

Inşallah canimsana fiyati soyleyecektim ben osmaniye de ozele gidiyorum muane hariç seker yuklemesinden 20 tl aldilar

Selam kızlar
3.trimester e girdik ve gerçekten ağırlaştığımı hissediyorum resmen enerjim tükendi... Her yanım şişiyor ağrıyor sizde de öyle mi

Selam kızlar
3.trimester e girdik ve gerçekten ağırlaştığımı hissediyorum resmen enerjim tükendi... Her yanım şişiyor ağrıyor sizde de öyle mi
Selam canim benim ilm andan beri olan bulantim ve kusmam disinda hic bir sorunum yok sukur ama cogu arladas sen gibj ayni sikayetlerden muzdarip

Selam kızlar

evet benim de öyle artık geceleri de çok rahat uyuyamıyorum. tüm kemiklerim ağrıyor sanki özellikle bacaklarım. doktorun verdiği vitaminleri eksik etmemek gerekli galiba

Canim sen diyet listeni nasil söyler misin
yazaym canim ama kiloya gore veriliyo diyet ona gore diyetsiyene gidersen o sana diyet verecek.
sabah
3 dilim tam bugday yada cavdar ekmegi
1 haşlanmış yumurta
bryaz peynir zeytin
yamimda bol salatalk domates yesillik
acik cay veya süt
ara ogun
1 porsiyon meyve yaninda sut yogurt yada peynir
oglen
bir kase corba
3 dilim ince tam bugday ekmegi
3 kasik kadar sebze yemegi
3 kasik kadr bulgur pilavi
sinirsiz salata yada yogurt
ara ogun
1 porsiyon meyve
1 dilim tam bugday ekmegi
ve uzerime peynir
aksam
3 kofte kadar et tavuk yada balık
1 kase corba
sinrisiz salata
sebze yemegi yada baklagillerden yemek
3 ince dilim ekmek

pilav makarna yasak yemek istersen en fazla 3 kasik ama yedgn ogumde ekmek yok bu sefer.meyvelern yaninda sut yada uogurt sart
ceviz badem findik ara ogunlerde yiyeblrsn.en az 3 litre su
havic bezelye enginar sekeri hizli yukseltiyo

Selam kızlar
Aynıyım bende son bir aydır ağırlaştım hiç halim yok halbuki başlar sıkıntılı geçer hep tam tersi oldu

Kızlar dün akşam yemek yedikten sonra çok kötüydüm fenalık geçirecektim nerdeyse heryanım şişti halsizleştim yaklaşık bir saat sonra şekerimi ölçtüm tokluk 130 çıktı fazlamı ben bilmiyorum bna bi söyleyin

sinirdasin annem dikkat et ne zaman yaptrcn seker testini.beyaz ekmek yerine tam bugday ekmegi kullan.testi yaptrnycksanda en azindan dikkat et ki yukselmesin.

ben şeker yüklemesi yaptırmadım, yaptırmayacağım. Bebekte özüre sebep oluyormuş Alah korusun. benim tokluk şekerim 119 falan çıkıyor

A
Allahim ya bu 3 kaşıkla ben doymam ki uygulayabiliyor misin peki canim sen bu diyeti

ben şeker yüklemesi yaptırmadım, yaptırmayacağım. Bebekte özüre sebep oluyormuş Alah korusun. benim tokluk şekerim 119 falan çıkıyor
oyle bisey olsa inan yaptrmazlardi dr lar.cunku onalra ne bi faydasi var ne ekstra ucret kazandiriyo.aksine bagli bulundugu hastaneye maddi yonden daha cok zarari var.benm ablam yaptrmadi.doguma 390 seker olcumuyle girdi.ilk bebegi normal dogumdu ama sezeryan olmak zorunda kaldi cunku bebek sekrden dolayi 4 bucuk kilo dogdu.dogumdan 3 saat sonra ablamin hungur hungur agladigni bilirim nedne normal dogum yapamadı diye.ve suan yigenim asiri kilolu yenegi cok seviyo ama sansli saglikli.her dogan bebek sansli olmuyo ya seker hastasi oluyo yada anne karninda ani ölümlere sebep oluyo.yinede kendi tercihiniz cunku bize icirdikleri sekerli su meyve suyundan daha az sekerliydi ictgm kadaryla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…