2017 Aralık Anneleri

A

Allahim ya bu 3 kaşıkla ben doymam ki uygulayabiliyor misin peki canim sen bu diyeti
3 kasikla doyar miyim ben kuzum ya :)) cok olmamak sartyla istedgm kadr koyuyrm yemegimi.ekmegi mi az yiyorm.ekmegin zaten bi faydasi yok.yogurt ve salatayi sinirsiz yiyeblrsn canim

140 sinir canim 140 ve üstü olmamali

3 kasikla doyar miyim ben kuzum ya :)) cok olmamak sartyla istedgm kadr koyuyrm yemegimi.ekmegi mi az yiyorm.ekmegin zaten bi faydasi yok.yogurt ve salatayi sinirsiz yiyeblrsn canim
Ekmek olarak kepek ekmegine başladım zati yani hergün ben çorba zaten icemem ne bilim kayinbabamda seker var sadece makarna pirinç kuru fasulye nohut bezelye beyaz ekmekten uzak duruyo

sinirdasin annem dikkat et ne zaman yaptrcn seker testini.beyaz ekmek yerine tam bugday ekmegi kullan.testi yaptrnycksanda en azindan dikkat et ki yukselmesin.
Hiç sorma kuzum tokdu biraz karnım ama ben dayanamadım çok yedim anlatamam ölüyorum sandım ondan bu kadar yüksek çıktı galiba tam buğday ekmeğine tekrar başlayacağım bıraktıydım çünkü offf vallahi krndimi kaybediyorum böyle değilim normalde yerken

Kuzum şimdi değerlerin nnasil çıkıyor benim açlık 109 tokluk 138 çıktı bakalım öğlen nasil çıkacak seker yuklemesinden sonra kac çıkmıştı degerlerin

140 sinir canim 140 ve üstü olmamali
Çok aşırı yedim nefeaim kesildi resmen ama artık yapmayacağım öyle zaten bu şeker bebeğin beyin gelişimini engelliyormuş dr istiyorsan yaptırma bebeğinin sağlığını düşünmüyorsan dedi kendimi kötü hissettim

Canım bu arada 11 ekimde şeker yüklemesi bakalım o zamana kadar toparlayacağım boğazımın ayarını

Ben bugüne sabah ilk defa doymadim ben doymadiysam bebegimdr doymuyordur kahvaltı da yayla bali koy tereyağı bana vakti ben onlara

ya benmde yuksek cikti ama yuruyus yok yuruyemiyrm ben.kalktm evin icinde yuruyeym bari dedim yok ayagimi surukluyrm resmen kimbilir ne is yapmisim gibi.napicam bilmiym bole giderse insulini tutusturcklar elime benm

Canım bu arada 11 ekimde şeker yüklemesi bakalım o zamana kadar toparlayacağım boğazımın ayarını
gidecegn gundnen bo gun omce aksam 7 den sonra tatli biseyler yeme yukseltck seyleri yeme ve yavas ic o skeerli suyu yuksek cikmasin en azindan insallah yoktur. sende

Ben bugüne sabah ilk defa doymadim ben doymadiysam bebegimdr doymuyordur kahvaltı da yayla bali koy tereyağı bana vakti ben onlara
Ah canım yaa ne olacak böyle ben gerçekten doyduğum zaman bırakırım normalde ama hamileliğimde doymuyorum hep bebek açmış gibi geliyor yiyorum bende

Y
yaptir Bende canim yuklemeni hem beyin gelişimini etkiliyor hemde erken doguma sebeb oluyor çok yeme araogun yap canim

Ah canım yaa ne olacak böyle ben gerçekten doyduğum zaman bırakırım normalde ama hamileliğimde doymuyorum hep bebek açmış gibi geliyor yiyorum bende
Bende bugün kendimi suçlu gibi hissettim ara ogun de yogurt yedim nasil kendine geldi yavrum insallah seker çıkmaz sende s rahat rahat yersin

Kuzum şimdi değerlerin nnasil çıkıyor benim açlık 109 tokluk 138 çıktı bakalım öğlen nasil çıkacak seker yuklemesinden sonra kac çıkmıştı degerlerin
bugune kadr yine iyi gidiyrdk bugunde diyet listesinden farkli bisey yemedim.ama ipk aclik 100 1. saat toklukta 131 cikti ya yarin acik cayi deniycem kahvaltida bugun sut içtim.yuruyus yok ondan canim yurumuyrz kalktm yruyeyim diye 2 dakka yuruyemedm

gidecegn gundnen bo gun omce aksam 7 den sonra tatli biseyler yeme yukseltck seyleri yeme ve yavas ic o skeerli suyu yuksek cikmasin en azindan insallah yoktur. sende
Kendimi şimdiden ayarlayacağım fazla abarttım biliyorum kendimi bide yürüyüş yapınca 15 dk sonra hemen eve gelmek istiyorum halim kalmıyor yürüyüş falanda yapmıyorum 3 haftadır bu çok yemekten halsizlik güçsüzlük bence kızıma yazık yaa

Ekmek olarak kepek ekmegine başladım zati yani hergün ben çorba zaten icemem ne bilim kayinbabamda seker var sadece makarna pirinç kuru fasulye nohut bezelye beyaz ekmekten uzak duruyo
kepekli kansizlk yapar tam bugday ekmegi al onu kullan hem tok tutuyo cavdar da yiyeblrsn ama cavdarin tadi biraz degisik

Y
yaptir Bende canim yuklemeni hem beyin gelişimini etkiliyor hemde erken doguma sebeb oluyor çok yeme araogun yap canim
Aynen canım yaptıracağım bu günden itibaren de kendimi düzene sokacağım şeker yüklemesi zararlı derken kendim zarar veriyorum bebeğime

15 dakka bile yuruyemiyrm koridorm uzun orda yuruyeyim dedim 3 kez gittim geldim tisss:))) nabicam bilmiyrm beybiler icin katlancaz artk

Bende bugün kendimi suçlu gibi hissettim ara ogun de yogurt yedim nasil kendine geldi yavrum insallah seker çıkmaz sende s rahat rahat yersin
İnşAllah çıkmaz ama tahminim çıkacak normal değilim çünkü daha bir ay var şeker yüklemesine o zamana kadar dengeyi kendim kuracağım yavrumda alışmış çok yememe sabah ezanından önce tekmelerine uyanıyorum ve miğdem gurulduyor resmen beni uyandırıyor yiyorum rahatlıyor resmen elim ayağım titriyor yiyene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…