2017 Aralık Anneleri

benim kuzenim fizyoterapist buluınduğu rehabilitasyon merkezinde 2 farklı vaka oldu şeker yüklemesinden dolayı ciğerleri zarar görmüş çocuklar oldu. benim eşim de kilolu doğmuş 6kg3gr doğmuş. risklerin farkındayım, kendim takip ediyorum şekerimi de.

Aynen canım yaptıracağım bu günden itibaren de kendimi düzene sokacağım şeker yüklemesi zararlı derken kendim zarar veriyorum bebeğime
Tatlım zati açlık tokluk şekerini bakılıyor yüksekse eğer y aptirmazsan daha zararli en azından diyetle insulinle önlemini aliyorlar allah göstermesin bebekte bile seker çıkabilir içtiğim sadece glikozli su ben 75 lik 2 bardak su içtim cokda şekerli değil yani

15 dakka bile yuruyemiyrm koridorm uzun orda yuruyeyim dedim 3 kez gittim geldim tisss:))) nabicam bilmiyrm beybiler icin katlancaz artk
Dün bende aynı şeyi yaptım sanki ayaklarımı kestiler ayaklarım o kadar şişmişki parmaklarım yere değmiyordu resmen havadaydı tabanı yuvarlak olmuştu :))

Kuzum içinin rahat etmesini istiyorsan git BI sağlık ocağına açlık tokluk sekerine haktır emin olursun en azindan

İşte kötü tarafı önceki gebeliklerimde içer içmez hep çıkardım bi daha bidaha içirdiker ama bunda dayanacağım, aynen canım yavrulara bişey olmasın çoğu gitti azı kaldı inşAllahhhh

agliycam simdi var ya midem cok kötü.sis ve yaniyo.ayaklarm agriyo cok halsizm deli olcam uykum var.olcumlerm var uyumamam lazim niye boyleym bugun

Yürümek çok faydaliymis ama bi yuruyemiyoruz canim senin seker yuklemesinden sonra sonuç nasildi canim

bilmiyrm her gun yedigm seyleri yedim bi kac gundr bu yanma vardi ama bugun daha beter.sabah bebek yukardan vuruyodu mideme yakin yerlere mi geldi acaba ondan mi bilmiyrm
Ondan olabilir canim bebek büyüdükçe yukarı çıkıyor ya o da mideye baskı yapiyordur

Katılıyorum şeker yüklemesinin gerekli olduğunu dusunuyorum. Bunu karalamalarının altında ticari sebepler yatiyor. Şeker hastalığı ve obezite bir çok sektöre para kazandıran iki hastalık. Eğer ki anne karnında bunlar engellenirse bazı sektörler bundan olumsuz etkilenecek. Ben bırakın bir doktorun bile bile çocuğa zarar vermesini dünyanın en vicdansız insani bile anne karnındaki bebegin zarar görmesine göz yummaz. Benim doktorum cerahpasada çok iyi bir prof. Gereksiz hiç bir tahlili istemedi benden boş yere stres yapmamı istemediği için ama gerekli olan 2li testi ve şeker yüklemesini istedi sadece. Ayrintiliyi bile kendi çekti ben perinatolog a kendi isteğimle gittim. Hiç bir maddi çıkarı yok benim doktorumun şeker yüklemesinden devlet cunku. Bence bir defaya mahsus 50mg ya da 75mg şeker yüklemek 9 ay bebeğe şeker yüklemekten daha az zararlidir. Allah bebeklerimizi korusun ona emanet. Biz üzerimize düşeni yapalım doktorlarımıza güvenelim gerisini allaha bırakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…